9/11 en NESARA

9/11 en NESARA

door Steve Beckow – 10 september 2022

De zwarte operatie genaamd “9/11” was in feite een poging om de aankondiging van NESARA te ondermijnen. (1)

Het deed dat heel zeker, een uur voordat de aankondiging zou worden gedaan … waar vandaan? Het World Trade Center.

Het lijkt mij daarom op zijn minst passend dat de Alliantie 21 jaar later, op 9/11, ook NESARA/GESARA aankondigt.

Iedereen wijst met de vinger naar de anderen, lijkt het. De Amerikaanse regering, die de schuld heeft gegeven aan Osama bin Laden die op 9/11 onder militaire bewaking in een Pakistaans ziekenhuis lag en nierdialyse onderging, probeert nu de schuld af te schuiven op de Saoedi’s en de Israëli’s. Het is waarschijnlijk dat ze er allemaal bij betrokken waren.

Intussen heb ik de indruk dat George Bush Sr. “alles” heeft bekend voordat hij mocht vertrekken met zijn nalatenschap “intact”.

Hoe het ook zij, de toenmalige Amerikaanse regering lijkt de grote kracht achter 9/11 te zijn geweest.

De World Trade Center torens 1, 2 en 7 lijken te zijn neergehaald door gecontroleerde vernietiging. Het Pentagon werd niet geraakt door een straalvliegtuig. En vlucht 93 is niet in een veld in Pennsylvania geploft. Beide waren blijkbaar het resultaat van scalaire wapens. (2)

Intussen is de islamofobie gegroeid en gebaseerd op de valse (samenzwerings)theorie dat het “islamitische terroristen” waren die 9/11 pleegden, terwijl het de Amerikaanse regering zelf was. Wij zijn de moslims een diepgaand excuus verschuldigd.

Hier zijn we bij de logische ontplooiing van 9/11, met dezelfde deep state/cabal die nu wereldheerschappij wil. Niet tevreden met het overheersen van alleen de Verenigde Staten, willen de samenwerkende machten van het Wereld Economisch Forum, Bilderberger en anderen hun heerschappij uitbreiden naar de hele wereld.

Een van de manieren om hen daarvan te weerhouden is … je raadt het al, NESARA / GESARA zelf.

Dat gecombineerd met de uitzonderlijke veiligheid van het Quantum Financieel Systeem, verder versterkt door de 2017 Executive Order tot blokkering van de eigendommen van personen betrokken bij ernstige mensenrechtenschendingen of corruptie zou het einde moeten betekenen van de pogingen van de cabal om een Nieuwe Wereld Orde in te voeren.

Niet het einde van de cabal. Zij zijn eeuwige zielen, net als wij.

Laten we het gedrag beëindigen, niet de mensen executeren.

Mogen de families van de 9/11 slachtoffers eindelijk de waarheid leren over wat er die dag gebeurd is. En moge het een zekere mate van afsluiting en vrede voor hen brengen.

Voetnoten:

(1) De National Economic Security and Reformation Act, is een wet van het Congres van 2000 die op 11 september 2001 zou worden afgekondigd vanuit het World Trade Center. Het eerste “vliegtuig” raakte het WTC een uur voordat de afkondiging zou worden gedaan.

(2) Staven van God? Zie Mattheus’ Boodschap, 5 juni 2004, op

https://www.wakkeremensen.org/channelingen-k-z/matthew-ward/matthew-5-juni-2004/

Vertaling: wakkeremensen.org