Vraag van St Germain om dagelijks minstens 1x volgende invocatie uit te spreken:

Vraag van St Germain om dagelijks minstens 1x volgende invocatie uit te spreken: 

“Machtige Ik Ben Aanwezigheid, Goddelijke Genezende Bron, Alles Dat Is, De IK BEN DIE IK BEN:

Ik (wij) visualiseer Geliefde Aarde en alle leven op haar om verhoogd te worden in frequentie en vibratie tot het hoogst mogelijke niveau op dit moment.

Ik (wij) vraag om je goddelijke krachten om de planeet en mijzelf (onszelf) te helpen bij de manifestatie van deze visie en dit verlangen.

Ik (Wij) vraag om de hulp van Geliefde Jezus, De Gezegende Moeder, Opgevaren Meester Saint Germain, Quan Yin, Kuthumi, El Morya, Dwal Khul en alle andere Opgevaren Meesters; Aartsengelen Michael, Gabriel, Raphael en Metatron, en alle negen koren van engelen – engelen, aartsengelen, deugden, machten, vorsten, overheersingen, tronen, cherubijnen, serafijnen; en alle lichtwezens op en buiten de planeet, om mij (ons) te helpen de Hemel op Aarde te bereiken, met liefde, eer en respect tussen alle wezens – mens, dier, elementaal, natuur en geest.

Ik (We) vraag de Kabouters, Undines (nimfen), Sylfen en Salamanders  – de Elementalen van Aarde, Water, Lucht en Vuur –  om mij (ons) te helpen om een Perfecte Balans te krijgen van Uw aspecten in mezelf (onszelf) zodat het Weer in perfecte harmonie zal zijn. De hele Aarde zal een perfecte balans hebben met de zon, de maan en de planeten; Zuiver water en lucht; Overvloedige gewassen, bloemen en bomen; allen levend in Goddelijk Samenzijn met de Natuur.

Ik (wij) vraag de violette vlam om, in alle mensen op Aarde, alle negativiteit, onnodige controle, hebzucht, corruptie, zelfzucht, armoede, ziekte, woede, haat en angst te transmuteren, zoveel als de Wet toestaat en met respect voor de vrije wil van iedereen.

Violette Vlam, a.u.b. transmuteer Oorzaak en Kern voor alle extreme weersomstandigheden en rampen, zowel door mensen gemaakt als natuurlijk. Verander alle lagere vibratie-energie in Goddelijk Evenwicht en Harmonie.

Violette Vlam, transmuteer alles wat me niet langer dient (ons). Verander die energie in de frequentie van mijn (ons) Hogere Zelf, waardoor ik (ons) in dat aspect van mezelf (onszelf) kan stappen.

Geliefde Violette Vlam, verander alles dat kan worden getransmuteerd in het zachte roze licht, de straal van onvoorwaardelijke liefde. Baad de planeet er nu in, vul haar volledig en totaal terwijl je haar ook omringt. Voeg nu het zachte lichtblauwe licht toe van waarheid, vrede, kalmte en harmonie. Vervolg met de smaragdgroene straal van welvaart, overvloed, stralende gezondheid en vitaal leven. Sluit alsjeblieft alles af met het gouden en platina licht van het Christusbewustzijn.

Laat het Gouden en het Platina Licht samenvloeien en zich vermengen met de roze, blauwe en groene stralen, en verhoog de kwaliteiten van iedereen tot het hoogste niveau dat nu mogelijk is, dat van het Christusbewustzijn. Houd deze energieën en onze wensen, verlangens en intentie voor de Hemel op Aarde met vrede en welvaart voor iedereen, vast voor eeuwig en altijd.

Ik (Wij) vraag dat deze Transmutatie en Goddelijke Hulp elk uur worde verdubbeld totdat de Overwinning is bereikt, en ik (Wij) en de Aarde werkelijk zijn verheven tot de 5e Dimensie.

Ik (wij) vraag dit met de Goddelijke kracht van Liefde.

Bedankt, Amen, zo is het en zo zal het zijn”

http://ascension-stgermain.com/prayer-earth.html

Vertaald door Ages