ST GERMAIN / 23 juli 2015, gechanneld door: Nancy Tate

ST GERMAIN
23 juli 2015, gechanneld door: Nancy Tate
Met een enorme hoeveelheid geld op hun rekeningen zullen ze een hele andere kijk hebben op wat het betekent voor hen en voor anderen.
Ik ben hier vandaag om jullie te laten weten dat er veel gebeurt achter de schermen dat zal leiden naar een zeer vertrouwde manier van zijn op deze planeet. De manier van leven waar ik naar verwijs komt van de historische stukken van informatie en gegevens uit de administratie en de boeken die, niet alleen in opslag lagen en zijn ontdekt, maar in de herinnering lagen van mensen die in staat zijn om af te stemmen op het verleden. Aangezien wij vooruit gaan in de openbaring van deze stukken van de geschiedenis van de aarde, zullen ze voor ons zeer vertrouwd aanvoelen, alsof het gisteren gebeurd is, of morgen. Ja, zeg ik morgen, omdat zo velen van jullie het gevoel hebben, het idee dat tijd niet relevant is. Het is een concept van tijd, dat is niet langer wat het zelfs een week geleden was. Het is de plaatsing van de gebeurtenissen en ervaringen in ons leven, dat is de beslissende factor voor hoe het is, of zal ons beïnvloeden op het moment dat we het voelen of het leven.
Ik realiseer me dat sommige mensen niet in staat zijn om af te stemmen op deze woorden, maar ze zullen op enig moment in hun leven  zeggen: “O, dat was wat hij zei. St Germain vertelde me hoe mijn toekomst zal aanvoelen, en ik dacht dat hij gek was. Maar nu begrijp ik het”. Dit, mijn geliefden is wat er plaatsvindt op vele manieren om deze aardbol.

Een ander stuk van informatie waarvan ik zeker weet dat je die wilt horen is dat de verdeling van fondsen over de hele wereld nu aan de gang is, op dit moment, en worden verzonden via verschillende trajecten naar degenen die zal hen zullen vinden in hun accounts. Zij zullen beslissen over  elke verandering die plaats zou kunnen vinden voor hen om te worden gebruikt om het comfort te verwelkomen in hun leven, en voor anderen. Het is iets dat ik heb gezien dat in de maak is en door ontelbare omleidingen is gegaan.

Nu zie ik dat wat ik projecteerde zou komen in de vroege stadia van de creatie van onmiddellijke rijkdom die aan het volk een ander idee van wat geld betekent voor hen zou brengen. Zo velen van hen hebben gevoeld dat de macht van  geld de meest krachtige energie is op de planeet. Dat is omdat zij niet hebben gehad, wat zij beschouwen als genoeg voor het soort leven dat ze weten dat ze willen en verdienen. De komende situatie is dat dit alles zal veranderen. Met een enorme hoeveelheid geld op hun rekeningen zullen ze een hele andere kijk hebben op wat het betekent voor hen en voor anderen. Elk individu zal ervaren wat dat hem/haar zegt. Het is niet aan mij om het te zeggen, of zelfs maar te voelen dat ik weet wat het zou betekenen. We kunnen spreken vanuit onze eigen ervaring en interpretatie ervan.
Nog een idee dat de planeet rond gaat is dat er geen einde aan de gevaren en dilemma’s komt waar we allemaal mee zullen worden geconfronteerd. Ook dat zit in het proces om te veranderen. Ook dat evolueert naar een andere manier van kijken naar waar we mee begiftigd zijn. Dit geschenk is onze eigen gave van het zien van de procedures van onze levens op een andere manier dan gebruikelijke was  voor ons. Dat is wat er nodig is om de veranderingen die we nu al aan voelen komen tot stand te brengen. Ik heb gezien waar zelfs binnenin mij, er veel gevallen zijn waarin we wakker worden in de ochtend en zo van slag zijn, daarna in het volgende moment voelen we ons op ons gemak en in vrede. Het is een kwestie van het transformeren van wat echt voor ons is, en wat we niet meer associëren met wat we nu ervaren.
Als de energie verandert, zullen wij ook merken dat onze veranderingen onmiddellijk zijn. Het is een ervaring die komt vanwege de saamhorigheid die we allemaal op dit moment zijn. We voelen de energieën van ons allemaal, als de heelheid die we zijn, en het is iets dat ons veel verwarring kan brengen, als we het niet begrijpen. Dat is waarom ik me door dit kanaal voelde gaan, die dit ook heeft gevoelt. Ik keek  om je te laten weten dat het iets is dat we allemaal ervaren en het is onze gezegende weg naar onze eeuwige gelukzaligheid, helderheid, vrede, vreugde en liefde.
Dus ik stel voor dat jullie dit zien als het leven in het moment en jezelf toestaan om af te stemmen op de vrede, vreugde en liefde die je bent. Laat alle gevoelens, gedachten en ideeën weerklinken als het antwoord voor wat jullie kennen als jullie kracht om dat te creëren wat jullie vinden dat de essentie is van de Mushaba energie binnenin jullie allemaal zijn.
Ja, ik breng dit nu naar boven, want ik zit hier naast porda en Benedictine, en we zien dat je klaar bent om te zien dat de Mushaba energie een deel is van de energie van wat jullie zijn om te ervaren, evenals wat jullie heeft geleid tot dit punt in jullie evolutie.
Ik wilde jullie hieraan herinneren toen ik zag dat jullie de status van betrokkenheid  er toe hebben bereikt omdat het deel uitmaakt van wie jullie zijn en hoe jullie evolutie is gemaakt door jullie, en het gehele leven. Het is altijd met jullie geweest en dat zal altijd zo blijven, want net zoals de Christus-energie een segment van jullie zijnheid is geweest, is de Mushaba energie dat ook. Dit is het punt in jullie ontwikkeling dat was bedoeld om in jullie bewustzijn gebracht te worden, want het is het zaad ervan, en jullie vermogen om alles wat jullie wensen en voornemens zijn te creëren.
Ik voel nu dat ik voor deze dag genoeg heb gedeeld met jullie. Ik ga nu en ik dank jullie allen voor wie jullie zijn, voor het tonen aan mij waartoe jullie in staat zijn te doen, en om het te leven. Liefde is Wij Allemaal Samen. We presenteren het voorwaarts  en creëren ons leven door middel van de eeuwigheid.
Heel erg bedankt lieve St. Germain, porda en benedictijnse,
Veel Liefde,
Nancy Tate
vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl