Saint Germain: Wat is er Zich aan het Ontvouwen Op Dit Moment

Saint Germain:
Wat is er Zich aan het Ontvouwen Op Dit Moment

Gechanneld door: Ngari 17 Januari 2021

Geliefde broeders, en dierbare vrienden!

Ik heb jullie al een tijdje niet meer rechtstreeks gesproken, via dit kanaal. Maar vandaag werd ik gevraagd door onze Ngari, om precies te vertellen wat er op Aarde gebeurt, en vele waarheden.

Zoals jullie weten, doet PRESIDENT TRUMP er alles aan om NESARA te implementeren op het INTERNE NIVEAU IN DE VERENIGDE STATEN, en GESARA op het GLOBALE NIVEAU, in de 209 landen die deze wet hebben ondertekend.

Het is ook grotendeels het bereiken van ′DRAIN THE SWAMP′ in welke Amerika is geraakt, met de discrete hulp van:

– De Galactische Federatie van de Vrije Werelden,

– De Geascendeerde Meesters,

– De alliantie – bestaande uit BRICS-landen: (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika).

De Noord-Amerikaanse troepen zijn al in verschillende landen om elitaire leden van de ′deep state′ te arresteren die in die landen wonen.

Het Amerikaanse leger heeft ook meer dan 500 duizend kindslaven gered van die zieke mensen uit de satanische elite van de wereld.

Het heeft ook de Republiek in de Verenigde Staten, die daarmee ophoudt een particuliere onderneming te zijn, die in handen was van een paar Cabal-families, hersteld.

Eveneens is de terugkeer naar de ongerepte, oorspronkelijke Amerikaanse grondwet  bewezen, in wind en getij. Dit heeft ook een NIEUWE MUNT GECREERT, DE UST, die alleen kan worden uitgegeven door de Schatkist van de Verenigde Staten.

Om deze reden heeft TRUMP DE AMERICAN TREASURY GECREERD, MET RENO HEADS IN RENO, WAARDOOR HIJ DE MACHT VAN DE FED WEGNEEMD, dat was niets “federaals”, omdat het PRIVE EIGENDOM WAS, evenmin voorbehouden, en de TAFEL VAN DIRECTEUREN werd benoemd door de ROTSCHILDS, evenals het uitgeven van geld als ze dat wilden. Dit alles is in geen geval meer toegestaan. En de nieuwe munt wordt volledig ondersteund door echte rijkdom.

Binnenkort zullen de andere landen GESARA inzetten, en dan zal er één enkele munt zijn, ondersteund door echte rijkdom. En het zal digitaal zijn, want het zal deel uitmaken van het Quantum Financial System (QFS), dat al in werking is, hoewel het nog niet bekend is gemaakt.

Hoewel hun slechte plannen worden onthuld met de bedoeling ze te vrezen, schenk er geen seconde aandacht aan. QUANTUM COMPUTERS die al gebruikt worden, zijn uitgerust met een BUITENAARDSE TECHNOLOGIE, ONBEKEND OP AARDE, bewogen door plasma- en Tachion energie, en bezitten tevens Kunstmatige Intelligentie.

DE KABAL KAN DAT SYSTEEM NOOIT HACKEN, noch het witwassen van geld stimuleren, of stelen van burgers.

JULLIE HEBBEN ALLEMAAL JE EIGEN REKENING, EN JULLIE KUNNEN DIE REKENING VRIJELIJK MANIPULEREN. Omdat de kwantumcomputer onmiddellijk en in real time elke poging tot fraude, diefstal of wat dan ook detecteert en de gevraagde transactie automatisch blokkeert. Ik vraag jullie, mijn vrienden, om niet bang te zijn.

Ik verzeker jullie dat jullie en je familie veilig zijn. NIEMAND ZAL ZONDER GELD KOMEN TE ZITTEN VOOR HUN DIENSTBAARHEID EN FAMILIE.

DE CABAL PROBEERT ZIJN KRACHT TE SPAREN EN GEEFT ZIJN LAATSTE KRACHTEN, waarbij ze een wereldwijd ′ ′ VERBRAND LAND ′ ′  beleid volgen′.

ALS DE PLANEET NIET ONDER HUN CONTROLE IS, KAN NIEMAND HET HEBBEN. Maar hun kracht raakt op, en dat weten ze. Elke dag is er een nieuwe Victory of Light. Er zijn elke dag meer arrestaties.

Het grootste deel van de planetaire elite zit al achter de tralies in Guantanamo. Of onder huisarrest. We staan hun aanval op mensen niet langer toe, en we hebben elke poging tot een derde wereldoorlog geëlimineerd.

De Galactische wezens hebben al het atoomarsenaal van de Aarde geneutraliseerd. Plus, EEN DEEL VAN NESARA en GESARA betekent HET EINDE VAN ALLE KWAAD EN  ALLE OORLOGEN OP PLANEET AARDE. Het omvat ook een internationale wapenstilstand. Van nu af aan zullen alle volkeren van deze planeet in vrede en harmonie met elkaar leven.

Kortom, er zullen geen oorlogen meer zijn. Elke burger zal meer dan genoeg hebben om een dak boven zijn hoofd, voedsel op tafel en gezondheid voor iedereen te hebben. Of je nu een baan hebt of niet, er zal altijd geld op je rekening staan.

De rol van de banken zal een heel andere zijn. Met het nieuwe financiële systeem zal er sprake zijn van kwijtschelding van alle bankschulden. Ze zijn al begonnen met het kwijtschelden van de schulden van de armste landen.

Hypotheek- en krediet- of debetkaartschulden zullen sowieso worden kwijtgescholden. Het zal een manier zijn om mensen ten minste een deel van waar ze heel hun hele van beroofd zijn terug te geven.

Water, licht en verwarmingsrekeningen zullen worden verwijderd door bijvoorbeeld het vrijgeven van gratis energiepatenten. Energie wordt vrij en vrij voor iedereen, waar ter wereld je ook woont. Plus, de inkomstenbelasting wordt geëlimineerd.

Er komt één enkele belasting van 14 % op consumptiegoederen, met uitzondering van medicijnen, voedsel, huizen of tweedehands auto’s, en vooral op alles wat eerst nodig is voor het leven op aarde.

IEDEREEN ZAL REPLICATIE MACHINES HEBBEN DIE ALLES DIRECT KUNNEN REPLICEREN, OF HET NU GAAT OM VOEDSEL, KLEDING OF WAT DAN OOK. In feite zal het leven heel anders zijn dan alles wat ze hebben gekend.

De Aarde zal een volwaardige Galactische samenleving hebben. Er zullen geen mensen meer honger lijden, geweld of iets dat een lage vibratie vertegenwoordigt, omdat de planeet, die een levend wezen is, zich verplaatst naar de Vijfde Dimensie, en jullie daarmee.

ER ZULLEN GEEN ZIEKENHUIZEN ZIJN, GEEN VACCINS, ZELFS GEEN ZIEKTE. Vrijwel direct worden de MEDBED’s, of medische bedden vrijgegeven aan het publiek, dat in een kwestie van minuten, alle en elke pre-toekomstige ziekten zal genezen.

Ieder mens zal zijn vrijheid terugkrijgen en een welvarend, rijk en gelukkig leven leiden. En dat alles ligt om de hoek.

Dus besteed geen aandacht aan de catastrofale visie op de plannen van Cabal. Ze zullen niet worden uitgevoerd, dat verzeker ik jullie. IK VRAAG JULLIE ALLEMAAL OM DE VRIJHEID VAN  “ZIJN” EN DE OVERWINNING VAN DE KRACHT VAN HET LICHT TE VIEREN, VANAF NU!!!

WORD WAKKER VOOR DAT NIEUWE EN PRACHTIGE LEVEN VAN VRIJHEID, DAT OP JULLIE WACHT. EN WEES GELUKKIG!!! GEEF DE ANGST OP EN VERVANG DAT GEVOEL VOOR LIEFDE. Ik laat jullie achter met al mijn liefde voor ieder van jullie. JULLIE ZIJN NIET ALLEEN EN DAT ZULLEN JULLIE OOK NOOIT ZIJN.

IK BEN JULLIE BROEDER EN VRIEND ADAMUS SAINT GERMAIN.

Bron

Vertaling: Martien