Saint Germain: De Kracht Is Niet In Ons, De Kracht Is In Jou / Gechanneld door: Schieb Band

Saint Germain: De Kracht Is Niet In Ons, De Kracht Is In Jou

Gechanneld door: Schieb Band – 25 Augustus 2021

Dierbare broeders van planeet Aarde! Ik ben Saint Germain.

Hier weer te zijn is altijd een reden voor grote vreugde, en mijn hart wordt steeds immenser, tot het punt dat het deze hele planeet bedekt. De veranderingen gaan steeds sneller. Er gebeurt al zoveel. Voor degenen die blijven volhouden alleen te zien wat er in jullie wereld gebeurt, in hun ogen gebeurt er niets; wij maken ons echt druk om alles behalve jullie planeet. Voor hen die alles zien, horen, weten wat er gebeurt, en die het gevoel van onevenwichtigheid, van pijn, van lijden met zich meebrengen, maar die erop vertrouwen en weten dat dit allemaal deel uitmaakt van een groot theater en van strategieën om jullie steeds meer het tegendeel te laten zien, lijken deze dingen er niet meer toe te doen.

Dus ik zou tegen ieder van jullie willen zeggen: De wandeling gaat verder. Ieder van jullie heeft een weg te gaan. Ieder van jullie bevindt zich op een punt daarvan; sommigen zijn verder, sommigen beginnen aan de weg, sommigen zijn in het midden, sommigen hebben geen idee waar ze zijn, maar je weet dat je er op bent. Sommigen lopen snel, sommigen langzaam, sommigen kruipen, sommigen gaan gewoon zitten bij het eerste obstakel en vragen zich af wat ze moeten doen om dat probleem te overwinnen. Dus, ieder van jullie ziet, voelt, beleeft, de ascensie weg op een andere manier. Waaruit bestaat deze weg naar het “Ascensiepad” ? Hij bestaat uit jullie acties, jullie gedachten, jullie woorden, jullie gevoelens. Deze set versnelt, vertraagt, of stopt de wandeling.

Er is geen formule, er is niets dat we jullie kunnen geven, voor jullie om dat stappenplan te volgen, want elke ziel is een ziel. Elke ziel doorloopt haar eigen opruiming, haar eigen verdieping van wat vergeven moet worden, wat begrepen moet worden. Dus hoe maak je een routekaart? Als ieder op een punt is; als ieder in zijn eigen tijd, in zijn eigen tempo, zichzelf bevrijdt van de ketenen en banden die het onderweg heeft veroverd? Dus ik zeg jullie gewoon dat we alles doen. Wat we kunnen doen, en wat we kunnen doen om jullie te helpen, zullen we doen. Als het niet zo was, zouden jullie misschien al bijna in de Vijfde Dimensie zijn, maar weinigen van jullie zouden het gehaald hebben.

Wij zijn niet angstig, noch zijn wij onverantwoordelijk. Ons doel, is dat de gehele bevolking van de Aarde de Vijfde Dimensie zou kunnen bereiken; en dat is wat wij aan het doen zijn. Het maakt niet uit of wij extreem negatieve zielen in deze omgeving hebben, maar hen wordt ook het recht gegeven om te evolueren, om het Pad van Licht te vinden. Er is geen oordeel, er is geen scheiding van onze kant, we behandelen iedereen gelijk. Dus zij ontvangen allemaal onze hulp; de uitkomst hangt af van de keuze van ieder van hen. Degenen die werkelijk willen terugkeren naar het Licht zullen zeer goed worden ontvangen. Natuurlijk behandelen wij na deze daad niet iedereen gelijk. Deze zelfde zielen, die zo lang in het niet-Licht hebben getrild, en die besluiten terug te keren naar het Pad van het Licht, moeten een reeks testen en reinigingen ondergaan, zodat wij effectief kunnen zeggen dat zij aan de kant van het Licht staan. Maar ook dit wordt gedaan.

Dus wanneer wij niets lijken te doen, of wanneer wij het doen, doen wij het heel langzaam,  het is zo dat wij zoveel mogelijk zielen naar de Vijfde Dimensie kunnen brengen. Ieder van ons doet zijn deel; ieder wezen van licht, iedere opgestegen meester, binnen zijn of haar bereik van functies volgt wat werd bepaald door Vader/Moeder God. Het was aan mij om de Violette Vlam brandend te houden op deze planeet, in deze tijd. Zodat al deze energie, die zich zo lang negatief heeft opgehoopt, effectief getransmuteerd kan worden, zodat jullie kunnen ascenderen. We kunnen zeggen dat alleen maar om vergeving vragen en vergeven niet genoeg zou zijn voor de mensen van deze planeet, voor de ascensie van iedere ziel.

Er is iets meer voor nodig; er is de Violette Vlam nodig die dat alles transmuteert. Zodat jullie zielen effectief gereinigd worden en de Vijfde Dimensie binnen kunnen gaan, gemakkelijk en soepel. Hiervoor ben ik een serie korte video’s aan het voorbereiden, zodat jullie al mijn leringen kunnen leren kennen en ze effectief intens kunnen leven. Voor degenen onder jullie die mijn woorden, mijn leringen al kennen, zal dit een goed moment zijn om ze te verdiepen. Voor hen die ze nog niet kennen, zal dit het moment zijn om ze te leren. En ik zou graag willen dat jullie allemaal meedoen.

We zullen deze reis samen maken. Natuurlijk, we zullen de steun hebben van degene die spreekt, maar we zullen deze reis samen maken. Dus, binnenkort zullen jullie instructies ontvangen over wat er werkelijk zal gebeuren en hoe jullie kunnen deelnemen. Ik hoop dat jullie kunnen genieten van deze leringen en dat jullie de transmutatie van jullie negatieve energieën, gedragen door jullie zielen, intens kunnen beleven. Wij zullen samen zijn en ik zal jullie leiden op dit pad, om jullie meer en meer te reinigen. En dat we op deze manier samen kunnen groeien, en samen kunnen wandelen.

Om deze grote massa mensen te laten groeien die klaar zijn voor de Vijfde Dimensie, en om er samen naartoe te wandelen. De Violette Vlam geïnstalleerd te hebben in het hart van ieder van jullie, zal jullie kracht, vertrouwen en geloof in jullie zelf doen voelen, in de eerste plaats. De kracht is niet in ons, de kracht is in jullie. En het is deze kracht die ik wil zien groeien en die ik wil laten ontkiemen, in het hart van ieder van jullie.

Tot ziens! Tot ziens!

Saint Germain

Kanaal: Schieb Band

Vertaald naar het Engels door EraofLight.com

NL. Vertaling: Martien / wakkeremensen.org