Saint Germain: Beëindigingen en Nieuwe Aanvangen

Saint Germain: Beëindigingen en Nieuwe Aanvangen

Gechannelt door: James McConnell – 16 Februari 2021

Ik ben jullie Saint Germain. Ik kom op dit moment om jullie te blijven helpen bij alles wat jullie op dit moment aan het doen zijn, en alles wat jullie aan het doen zijn om uit deze illusie van afscheiding te komen, deze illusie die jullie lang geleden zelf hebben gecreëerd.

Jullie hebben dit als een collectief gecreëerd.  En als een collectief kunnen jullie nu daar aan voorbij gaan en dit veranderen.

Ja, er zijn er die proberen vast te houden aan de status quo, die proberen vast te houden aan het leven zoals zij dat kennen, dat het oude 3D paradigma is, de matrix.  Zij proberen daar op elke mogelijke manier aan vast te houden, op elke manier die zij kunnen bedenken.  Ze gebruiken steeds weer hetzelfde oude draaiboek, dat al voor zoveel jaren heeft gewerkt, duizenden jaren zelfs, het heeft gewerkt.

Maar hun grootste angst was altijd dat de bevolking zou ontwaken en niet langer hun draaiboek zou volgen, niet langer hun programmering zou volgen.  En dat is wat er nu gebeurt.

Overal ontwaken mensen.  Overal stijgt het bewustzijn.  De trillingsfrequentie neemt overal toe.

En zij die in de duisternis blijven, zich blijven verstoppen in de schaduwen van die duisternis, kunnen dat niet langer doen.  Zij kunnen zich niet langer voor jullie verbergen.  Dus daarom zijn ze uit die schaduwen opgestaan en hebben ze precies laten zien wat ze zijn.

En jullie zien ze nu voor wat ze zijn.  In veel gevallen zijn het zielloze wezens die geprobeerd hebben de bevolking van deze planeet in hun macht te krijgen.  Want dit is de planeet waar ze dat hebben geprobeerd.  Ze hebben het ook op andere planeten geprobeerd.  Maar zij zijn op deze planeet gevallen, de Aarde, Gaia, , in een poging haar als hun eigen planeet te beschouwen, om haar te domineren.  Maar zoals jullie weten, wordt dit niet toegestaan.

Het spel loopt ten einde, of in ieder geval dit deel van het spel.  En jullie zijn allemaal een belangrijk deel, een belangrijk deel, van het tot een einde brengen van dit spel, ook al blijft alles om jullie heen ogenschijnlijk uit elkaar vallen, en dat is ook zo.

Alles wat jullie gekend hebben, het oude normale, zal niet meer zijn.  Je zou kunnen zeggen dat jullie een nieuw normaal gaan krijgen.  En dat nieuwe normaal zal jullie in hogere trillingsfrequenties brengen, hoger bewustzijn.  En jullie zullen het geweldig vinden hoe dit alles tot stand komt, hoe al deze veranderingen gebeuren, zelfs terwijl ze aan het gebeuren zijn.

Want op een dag in de toekomst zullen jullie terugkijken en je deze tijden herinneren en wat jullie hebben doorgemaakt, wat jullie hebben ervaren.  Maar het zal niet meer zijn dan dat: een glimp, een simpele herinnering, van wat was.  Omdat jullie zo verrukt zullen zijn van jullie nieuwe leven, van jullie nieuwe omgeving en jullie nieuwe mogelijkheden om het leven rondom jullie te creëren zoals jullie dat willen, om het te maken zoals jullie dat willen.  Jullie zullen zo verrukt zijn door dat alles, dat jullie het verdriet, het hartzeer, de tumultueuze momenten zullen vergeten.  Jullie hoeven je daar niet langer aan vast te houden.  Net zoals jullie nu niets van dat alles hoeven of zelfs maar willen vasthouden.

Jullie discussie eerder: ‘wees uit de illusie, creëer jouw realiteit’ – dat is waar jullie nu willen zijn.  Wees niet langer binnen de illusie.  Laat de illusie zich voor je uitspelen zoals we gezegd hebben, en zoals velen gezegd hebben, als een film die zich voor je afspeelt, en kijk er gewoon naar hoe hij zich afspeelt.

Net zoals jullie films overwegend altijd eindigen met iets positiefs, met de held of de heldin die aan het eind wint, zo zullen jullie aan het eind ook winnen.  En jullie hebben nu al vele malen gehoord dat jullie het geweldig zullen vinden hoe deze film eindigt.  En het loopt ten einde.

Maar telkens als er een einde is aan iets, is er een begin aan iets anders.  En jullie zijn al bezig met dat nieuwe begin.  Jullie werken al aan de nieuwe realiteit, creëren de nieuwe realiteit, creëren de nieuwe Gaia, volgen haar voetstappen terwijl ze haar bewustzijn verhoogt en jullie allemaal met haar meeneemt.  En allen die niet in staat zijn om het leven binnen die hogere trilling aan te kunnen, zullen niet langer hier zijn.  Want zij kunnen zich niet handhaven binnen het licht als zij niet klaar zijn om een deel van dat licht te zijn.

Dus blijf vertrouwen.  Blijf vertrouwen op alles wat jullie hebben gehoord, gelezen en begrepen.  Maar bovenal, wees in staat om de waarheid van [hen] te onderscheiden.  Want ja, er is veel verkeerde informatie daarbuiten, veel valse waarheden.  Maar dat jullie niet resoneren met die onwaarheden, en dat weten jullie.  En jullie weten dat omdat diep binnen in jullie, ieder van jullie, jullie de roep binnen in je voelen, het weten binnen in jullie dat dit niet goed is voor jullie.  En dan is dit juist voor jullie.

Jullie kunnen het verschil begrijpen.  Het verschil onderscheiden.  Want dat weten zit diep in je.  Vertrouw er op.  Vertrouw erop dat het je door deze tijden zal leiden.  En wetende dat deze tijden snel tot een einde komen.

En jullie hebben gehoord van aankondigingen?  Ze zijn niet vergeten.  Ze zijn alleen een beetje uitgesteld.  Maar ze komen er nog aan.  Reken er op.  Weet het.  Want alles staat op het punt geopenbaard te worden op zoveel verschillende manieren en uit zoveel verschillende bronnen.  Blijf je onderscheidingsvermogen gebruiken.  Maar op een gegeven moment, niet al te ver meer weg, zullen de waarheden worden geopenbaard en zal onderscheidingsvermogen, zoals jullie dat nu kennen, niet langer nodig zijn.  Want jullie zullen de waarheid horen en de waarheid kennen, net als iedereen om jullie heen.

Ik ben Saint Germain, en ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid.  En dat de Violette Vlam doorgaat met het uitzuiveren van al het oude paradigma in jullie, al de oude illusies van de 3D matrix die jullie niet langer vasthoudt.

Saint Germain

http://www.meetup.com/ancient-awakenings

http://www.ancientawakenings.org

Bron

Vertaling: Martien