Geascendeerde Meester Saint Germain’s 2018 Nieuwjaarsboodschap. / 2 Januari 2018

Geascendeerde Meester Saint Germain’s 2018 Nieuwjaarsboodschap.
2 Januari 2018 

Gelukkig Nieuwjaar!
Voordat ik aan de boodschap van Saint Germain begin, De Belangrijkste Gebeurtenis hier, is hier een beetje info over 2018 dat wordt geopend met een Super Maan BANG!
Een volle maan op 1 januari is ZEER zeldzaam en het is een Super Maan om het nieuwe Jaar mee op te starten. Wat een geweldige manier om het jaar te beginnen! Wat is een Super Maan precies? In de “oude dagen” zei de astrologie dat de maan in Perigee was, wat betekende dat het in zijn baan, het dichtst bij de Aarde was en daarom groter en helderder leek. Nu wordt het een Super Maan genoemd wat een leukere beschrijving is dan Perigee. Apogee is de term wanneer de maan het verst van de Aarde verwijderd is.
31 januari is ook een Super Maan & een Blauwe Maan (die verwijst naar de tweede volle maan in elke kalendermaand) en ook een eclips! Dit is de enige eclips van het jaar voor Noord-Amerika. De totale fase is te zien vanuit het westen van de Mississippi en in het westen van Canada.
December 2017 was er ook een Super Maan, dus we hebben er 3 op een rij! Heel toepasselijk voor de boodschap van Saint Germain.
En natuurlijk is 2018 een Masterjaar! 2 + 0 + 1 + 8 = 11, een Meester nummer. Het verkrijgen van je Meesterschap zal dit jaar gemakkelijker zijn, ondanks enkele behoorlijk zware astrologische configuraties.
Geascendeerde Meester Saint Germain’s
2018 nieuwjaarsboodschap 

Dit jaar zullen we grote vooruitgang boeken in het verhogen van de frequentie voor de planeet en iedereen die op haar leeft. Er komt een gloednieuwe energie dit jaar. Eén die je naar een nieuw niveau van Zijn zal drijven. . . een begin van de Super Mens. Super Manen naar Super Mens, een beetje kosmische humor. Dit is waar jullie op hebben gewacht,  jullie op hoopten en je aan vasthouden om dit tijdens jullie leven te zien komen.

Jullie gaan veranderen, de wereld gaat veranderen, zelfs politici en bedrijven zullen veranderen, op manieren die jullie je op dit moment nog niet kunnen voorstellen.
Zoals mijn voormalige student, Albert Einstein, ooit zei: “Problemen kunnen niet worden opgelost op hetzelfde niveau van bewustzijn die ze hebben gecreëerd.”
Jullie en iedereen zullen een hoger niveau van bewustzijn bereiken dat dan in staat zal zijn om de problemen van de wereld op te lossen. Je zult de dingen heel anders zien en de oplossingen zullen kristalhelder zijn.
Hoe verplaatsen jullie je op de snelste, meest effectieve en sierlijke manier naar deze nieuwe energie en bewustzijn?
H A R T!
Blijf in jullie hart, ongeacht wat er met jou en om jullie heen gebeurt. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn om te doen. Jullie zult uitdagingen hebben. De chaos en duisternis is nog niet voorbij, maar jullie Hart kan je er doorheen helpen. Het is de enige manier.

 

Hier zijn duidelijke instructies die ik wens voor jullie om te volgen.
1. Wees je bewust van de wereld om je heen. Steek je kop niet in het zand. Weet wat er in jouw land en de wereld gebeurt met politiek, onderwijs, financiën, medicijnen, weer, het milieu en alle andere aspecten van het leven.
2. Bekijk ze zonder gehechtheid, oordeel of emoties. Wees de stille getuige. Observeer gewoon.
3. Je zult veranderingen zien gebeuren. Je zult hebzucht en corruptie zien veranderen in vriendelijkheid en respect voor al het leven. Je zult zien dat woede en oneer veranderen in vrede en harmonie.
4. Alle zal verschijnen als Wonderen, en dat zijn ze, en toch zijn ze dat niet, omdat dat de natuurlijke staat is van de nieuwe Energie en Bewustzijn die komen.
5. Wanneer jullie de oude manieren, hebzucht, corruptie, geweld en tragedies bekijken, BLIJF NEUTRAAL en BLIJF IN JE HART.
6. Gebruik de Violette Vlam ELKE DAG op jezelf en op de wereld. Wanneer een incident plaatsvindt, richt je de Violette Vlam om naar die locatie te gaan en alle lagere energieën te transmuteren. Verander de negativiteit in ROZE LICHT – dit jaar gebruiken we het ROZE LICHT – altijd.
7. Noteer ALLES wat je dit jaar wilt bereiken, evenals wat je wilt worden. Droom groots! Lees deze lijst één keer per week, elke week voor het hele jaar voor jezelf.
8. Zorg goed voor jezelf. Eet goed, slaap goed, neem de tijd in de natuur, lach en wees gelukkig.
9. Weet dat ik altijd bij jullie ben. Roep mij aan en ik zal antwoorden.
Er is een Lied van “Damn Yankees” dat in 1955 op Broadway opende met de titel “You’ve Gotta Have Heart”.Het is nogal melig volgens de huidige normen, maar de boodschap is goud. Laat het ons privé-themalied voor 2018 zijn.
Mijn diepste zegeningen voor jullie,
IK BEN de Geascendeerde Meester Saint Germain

 

Vertaald: Wakkeremensen.blogspot.nl