De Terugkeer van Gezond Verstand in dit Geweldige Land

 St. Germaine: De Terugkeer van Gezond Verstand
in dit Geweldige Land

Channel: T – 13 December 2020

Mijn anonieme vriend, T, heeft vanmorgen St. Germaine gechanneld en wil de enthousiaste boodschap delen.

Groeten en begroetingen, Ik ben St. Germaine. Ik wens u deze dag te begroeten ter gelegenheid van het begin van de terugkeer naar gezond verstand van dit grote land van de Verenigde Staten. jullie zijn hun volgelingen, hun slaven, hun concubines!

“Gegroet en gegroet, ik ben St Germaine. Ik wens u deze dag te begroeten ter gelegenheid van het begin van de terugkeer naar de geestelijke gezondheid van dit grote land van de V.S. Het is veel te lang geleden dat degenen onder u die daar leven onder de beklemmende duim van degenen die u als hun volgelingen, hun slaven, hun concubines zouden willen hebben!

De beweging van haar burgers zal niet worden gestopt. Ja, uw beeld van het einde van de film “V for Vendetta”, waar de mensen op het plein marcheren, is zeer nauwkeurig.

Het is tijd om Amerika terug te brengen naar zijn rechtmatige plaats als een heilige en sombere vlam van de democratie. Een plaats waar alle volkeren van alle naties naar zullen streven. Het is geen arrogante veronderstelling, maar een heilige. Deze keer is er geen weg meer terug. Er zal geen aarzeling zijn, geen ‘kink in de kabel’ zoals je zegt – gewoon een mars naar de vrijheid die ALLEN op deze grote planeet van Gaia zo vurig willen – EN ZULLEN ONTVANGEN !!!

Het is het plan van de Moeder dat zich op alle verwachte en onverwachte manieren ontvouwt. En zoals ik al zei, er is GEEN weg terug.

En ik ben zo blij jullie op deze manier te kunnen begroeten bij deze gunstige gelegenheid.

Het is tijd om Amerika terug te brengen naar zijn rechtmatige plaats als een heilige en sombere vlam van de democratie. Een plaats waar alle volkeren van alle naties naar zullen streven. Het is geen arrogante veronderstelling, maar een heilige. Er zal deze keer geen weg terug zijn. Er zal geen aarzeling zijn, geen ‘hitch in the giddy-up’ zoals je zegt – gewoon een mars naar de vrijheid die ALLE op deze grote planeet van Gaia zo diep wil… en zal worden teruggewonnen!!!

Het is het plan van de Moeder dat zich op alle verwachte en onverwachte manieren ontvouwt. En zoals ik al zei, er is GEEN weg terug.

En ik ben zo blij je op deze manier te kunnen begroeten bij deze gunstige gelegenheid. We zijn bijna klaar voor een feestje, mijn vriend. En wat een feest zal het zijn! Ik laat je nu in de meest bekwame handen van je lieve XXX.

Tot ziens.

St. Germaine

Bron

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien