DE MANTEL BOODSCHAP VAN MEESTER ST. GERMAIN / Gechanneld door Jahn J Kassl / 29 januari 2018

BOODSCHAP VAN MEESTER ST. GERMAIN
DE MANTEL

Gechanneld door Jahn J Kassl  / 29 januari 2018

 DROOM:

Vlak voor mij, op mijn bed, ligt een nieuwe mantel voor me klaar. Het is ongelooflijk mooi, waardig en koninklijk. Een broek, een koningsblauw jasje met zilveren en gouden draden en een bijpassende lange sjaal. Ik denk bij mezelf: ik ben niet iemand die sjaals draagt, maar deze zal ik dragen. (Ik word wakker.)

Ik ben MEESTER ST. GERMAIN

De beelden in deze droom zijn van groot belang voor alle menselijke wezens die op het spirituele pad zijn! Omdat “de mantel” verwijst naar wat is bereikt, leidt dit tot de volgende stap van de inauguratie en betekent:

Wie het pad van transformatie consequent bewandelt, zal beetje bij beetje de hemelse gewaden aangereikt krijgen.

Deze droom is bedoeld om iedereen op te vrolijken en iedereen aan te moedigen om zelfgenezing in te zetten.

Je kunt alleen een nieuw en koninklijk gewaad ontvangen als je je oude kledingstuk hebt neergelegd.

Je moet het proces van het volledig afwerpen van de oude kleren niet uitstellen! De tijd draait door in deze wereld, en binnenkort zal planeet Aarde alleen bewoond worden door degenen die gereinigd zijn en innerlijk tot op zekere hoogte gezuiverd zijn.

Wil je een van hen zijn? Kom dan en kijk naar binnen. Stel je transformatie niet langer uit en loop niet weg van jezelf als je jezelf in het dagelijks leven confronteert.

BEN JIJ EEN MEESTER IN REPRESSIE?

Begin met het diepgaand reflecteren van je gedachten, emoties en acties. Wees je bewust van waar je een probleem mee hebt en van waar je herhaaldelijk problemen mee hebt. Welke patronen herhalen zich elke dag en welke emoties geef je niet toe aan jezelf? Ben je onbewust een meester van repressie?

Je kunt en moet nu de draden zelf oppikken! De heersende omstandigheden voor de mensheid hier op aarde zijn nog nooit zo geweest. Laat het dagelijks leven en de mensen om je heen voor je dienen als een spiegel voor jouw transformatie.

Er is binnenin je nog steeds veel te doen voor je; en het zal gedaan zijn zodra je moedig bent en eindelijk je blokkades herkent en de redenen weghaalt om je ervan te weerhouden – gooi ze overboord.

Op dit uur kunnen er geen excuses meer bestaan. 
Op dit uur kan er geen aarzeling meer opkomen. 
Op dit uur kan er geen wanhoop meer zijn.

Velen van jullie hebben veel bereikt, en ze worden onderwezen, geleid en gepromoot door de hemelse krachten van het licht. Maar velen van jullie zijn daar alles over vergeten. Ze vermijden verdere leringen, weigeren begeleiding en zien af ​​van verdere vooruitgang.

Waarom kwamen zovelen van jullie op dit punt? Waarom zijn er zoveel leraren en zo weinig studenten op het spirituele “toneel”?

Begin met het, voor jezelf, beantwoorden van deze vragen. Dan is de weg naar de volgende stap van het bewustzijn duidelijk, en dan wordt jouw nieuwe mantel op jou afgestemd en op het gegeven moment op ceremoniële wijze aan je overhandigd.

Ik beëindig dit bericht met de uitnodiging om de discussies weer voor jezelf op te nemen, zelfs als je denkt dat je al bent aangekomen. 

De mensheid heeft ware meesters nodig. Ben jij daar al?

Ik ben MASTER ST. GERMAIN

Engelse editie door crystalflow-vertalingen

Nederlandse Vertaling: wakkeremensen