Terwijl we veranderen, Ascentie vermoeidheid

Terwijl we veranderen, Ascentie vermoeidheid
11 maart 2017 / Sophia Love
Geplaatst 30 juli 2017
Sophia Love – Er is misschien een verminderde druk in de lucht, terwijl er een verminderde stromende stoffelijke stress blijft. En ontwaken is veel om te doen (letterlijk en figuurlijk). Als je eenmaal wakker bent is de zin van zorgeloos schieten van krachtige energie luchtdrukken niet zo heersend als ze eens waren. Wat overblijft echter is een soort vermoeidheid. Om enthousiasme bij elkaar te brengen voor nieuwe projecten of ondernemingen, is een beetje een worsteling. Wat drukt ons naar onderen? Welke kracht dreigt ons vast te houden aan het matras elke morgen?
Contemplatie leidt ons naar een specifieke beschuldiging. Het is, denk ik, een symptoom van deze geleidelijke 3D bevrijding.

Er is geen blauwdruk voor deze getransformeerde mens. Wij zijn een WIP, d.i Werk in Voortzetting(Progress) Als we niet-ondersteunende patronen weggooien en zware aanhechtingen loslaten, zijn er delen van ons nieuw, sommige hervormd en sommigen van ons denken er nog over na welke ze willen houden en wat ze los moeten laten. We doen dit zonder instructies en we doen een groots werk!

Kijk er zorgvuldig naar en je ziet er bewijs van, elke dag. Maar vandaag, deelde een van mijn vrienden het feit met me dat hij en een gemeenschappelijke medewerker een compromis hadden gesloten. Ze besloten dat ze beiden gelijk hadden. Tot nu toe, waren ze het meest aan het argumenteren.
Andere stukken bewijs komen van de kinderen. Een van hen troostte een staf lid toen er een fout was gemaakt. Een ander zei me vandaag toen hij een spelletje speelde met een jonger kind, dat hij “voor haar zorgde” zodat ik kon werken met enkele oudere klasmaatjes. ???? Weer een ander verliet onze tafel om een veel jonger kind te instrueren op een andere en oudere juiste activiteit. Dit alles zonder vraag of instructie van mijzelf of enige onderwijzer in de kamer.

Hoort erbij:  Goddelijk Vrouwelijke Energieën komen binnen, om Mannelijke Activaties in Evenwicht te brengen.
Dit kunnen onbelangrijker momenten schijnen te zijn. Maar de meeste dagen inclusief een kakafonie van “Ik eerst!” “Ik heb gelijk!” en “Kijk mij eens!” met kleine of geen bekommernis voor iemand anders. Dit zijn kleine wonderen, aanwijzende of grote veranderingen.
Het zijn de kinderen die eerst de intense aard van de binnenkomende energie uitdrukken. Ze laten het zien op de manier hoe ze kijken en vervolgens elkaar te helpen. Er is een opduikende zin van samenwerking.
Op een plek waar zelf-liefde voortdurend wordt gevoeld, vermindert de constante her-bekrachtiging. Dit is wat ik zie in het grootste deel van uitwisselingen.
Er is ook een geworstel gezien in sommige. Ik ben blij te berichten dat dit niet het meeste is. Het geworstel is duidelijk in hun steeds toenemende stoere weigering om te worden uitgedaagd of dichterbij getrokken. Hun eis voor autoriteit, hun weigering om dichtbij emotioneel contact te hebben. Dit zijn de verborgen stukken. Het is voor hen dat we onze waakzaamheid moeten vasthouden.
Het kan lijken dat ze geen noodzaak hebben van onze benadering of troost, of aandacht. Ze zouden het eerst zijn om je te verzekeren dat ze “ dat al hebben”. Want zeker dat doen ze. Maar onze momenten nu zijn niet oppervlakkig of geïsoleerd. In onze keuzen van omhelzen of weigeren telegraferen we ons antwoord. Zijn wij gescheiden of geïsoleerd? Zijn wij verenigd en samen? Op elk moment besluiten we.
Wat ik de laatste tijd voel is een toenemende graad van ongemak met degenen die hun armen kruisen over hun borst en hun waarheid verklaren.  Een veel gemakkelijkere plek om in te zijn, is die plek of persoon of organisatie met open armen en luisterende oren. Kies zorgvuldig waar je staat, want op elk moment geven we onze bedoeling weer.
Hoort erbij: Problemen van Eerste Golf Ascentie Lichtwerkers
Er is speculatie geweest over hoe we ons antwoord geven. Als je niet zeker bent van de vraag die gesteld wordt over jou in de hoofdlijn maar ook in je relaties – “Eenheid of Polariteit”?  Wij geven ons antwoord bij elke keuze en bedoeling. Er zal een “ je kunt je vorige antwoord niet meer wegstrepen” op een bepaald punt zijn. Wij zijn daar nog niet.
De polariteit die uit het ‘nieuws’ wordt geschreeuwd begint bij onze relaties van elke dag. Wat lezen we en kijken we naar wat er is georkestreerd om ons te verdelen. Als dat in ons hart niet werkt, zijn we verenigd.
Dit is een geleidelijke ontvouwing. Ons wordt niet gevraagd om elk geloof los te laten. Alleen dat die ons niet ondersteunen als soeverein volk.
Het kan moeilijk zijn om dingen los te laten waarvan je dacht dat die dit leven samen hield; dingen zoals regels en stelsels en zelfs een soort van geschiedenis of god. Deze dingen die we bedachten wat de vaste onderlaag van de gemeenschap was.
Deze knop zal de echte fundering van de gemeenschap on-dekken en dat zouden wij zijn. Want de gemeenschap is een uitbreiding van het individu. Dat gaat omhoog en valt weer, door wat je voor intense waarheid houdt.
Houdt aan je hart vast en realiseer je op elk moment dat je kunt liefhebben. Dat zit in elke kleine keuze om te accepteren en te verwelkomen waar meesterschap woont. Dit is de keuze nu voor jullie. Het is een die je blij op je hebt genomen. Jullie zitten in de volmaakte plek om dit gedaan te krijgen.
Jullie zijn degenen waarop we gewacht hebben.
Met zoveel liefde, Sophia