Pleiadische Pijplijn #57 – Update

Pleiadische Pijplijn #57 – Update

Gechanneld door: Sophia Love -17 November 2022

Hallo daar!

Bekijk eerst deze geweldige foto van de Pleiaden voordat je de update van vandaag leest!

Hier is een update, die de laatste kan zijn voor dit jaar.

In augustus 2022 werd ik verrast met een telepathisch bezoek. Ik was niet op zoek naar een verbinding; ze sprongen gewoon op de lijn! Hier is een deel van dat gesprek.

 Sophia: Hallo! Wat is het wat jullie komen vertellen?

Pleiadiërs: Wij absorberen de spanning van jullie aardse rijk en voelen een intense behoefte aan onze hulp. Dat is de reden van onze verschijning. We willen graag helpen.

Sophia: Nou, met alle respect, maar hoe stel je voor dat jullie dat zouden kunnen doen? Jullie zijn hier eerder geweest en waren niet in staat om de MedBeds capsules af te leveren.

Pleiadiërs: Ja, dat weten we. Op dit moment willen we een andere optie voorstellen.

Sophia: Welke optie is dat?

Pleiadiërs: Een platform waarop onze genezingstechnologie geleverd kan worden. Met andere woorden, een andere manier om te helpen met genezen.

Sophia: Niet de MedBed capsules?

Pleiadiërs: Niet meteen, nee.

Sophia: Wat dan?

Pleiadiërs: Een wereldwijd afleveringssysteem dat superpositieve energie zou afleveren – en zo elk mens zou helpen.

Sophia: Wat voor systeem zou dat doen?

Pleiadiërs: Een dat uit de lucht komt. Denk aan jullie “chemtrails”. Wat wij introduceren is een alternatief voor het vergif dat is verspreid. ” Healing Trails” Deze zijn energetisch en onzichtbaar.

Als ze de chemtrails moeten bestrijden, dan moet dat maar. We experimenteren er nu mee in bepaalde gebieden.

Sophia:  En? Hoe gaat het?

Pleiadiërs: Goed. Dat denken we. Absoluut effect is moeilijk te onderscheiden voor ons.

Sophia: Wat zou een manier zijn om het te vertellen?

Pleiadiërs: Positiviteit, liefde, gezondheid, meer compassie, minder geweld. Deze dingen vertellen het verhaal – als ze samenvallen met de “Healing Trails”.

Sophia: Zie je hier bewijs van?

Pleiadiërs: Wij wel. We reiken nu naar je uit om te zien hoe je je voelt.

Sophia: Waarom?

Pleiadiërs: We hebben het op jouw gebied gemunt, 50 mijl in elke richting. Chicago is zo’n hoog misdaadgebied, dat als de aantallen afnemen en zo blijven, zal dat ons alles vertellen wat we moeten weten.

Sophia: Hoe lang houdt u dit gebied dan in de gaten? Hoorde ik “zes maanden”? Dat lijkt lang!

Pleiadiërs: Dat deed je. Het is slechts een suggestie. Het kan drie maanden zijn. We hebben een voldoende lange periode nodig voor vergelijkingen. We zijn twee weken geleden begonnen.

Sophia: Dus, jullie controleren opnieuw in november.

Pleiadiërs: We controleren wekelijks, en wat we zien is bemoedigend.

Er volgde een gedetailleerd persoonlijk gesprek…

Pleiadiërs: De “Healing Trails” hebben emotioneel niet geholpen, en ik weet niet of ze fysiek hebben geholpen.

Sophia: Wat zouden ze moeten doen?

Pleiadiërs: Stress op het organisme verminderen. Dit kan fysiek of psychisch zijn. De paden zijn bedoeld om het organisme te kalmeren.

Ik weet niet of dat gelukt is.

Het is tijd voor ons om te gaan. We blijven de situatie volgen en komen terug met updates. Dit massale sproeien moet misschien worden aangepast.

Tot ziens Sophia!

Sophia: Tot ziens, en bedankt voor het laten weten.

 November 2022

Sophia: Het onderstaande gesprek gebeurde omdat ik het initieerde.

Pleiadiërs: Hallo Sophia. Hoe kunnen we je helpen?

Sophia: Hallo en bedankt. Ik krijg geen beeld, wat ongebruikelijk is. Kun je me er een geven of uitleggen waarom? Bedankt.

Pleiadiërs: We zijn afgeschermd. We zijn niet de gebruikelijke groep tegen wie je spreekt. We zijn een observerende groep. We beoordelen het “Help het Mensenras” project om verschillende redenen.

Voelen/zien jullie iets?

Sophia: Ja. Donker, een soort muur waarachter je je hand uitstrekt. Het is vreemd voor mij. Ik heb jou of delen van de groep altijd gezien.

Pleiadiërs: Wel, dit is de manier die we voor nu gekozen hebben. We zijn dichterbij dan je denkt.

Sophia: Waarvoor wilde je vandaag contact?Het is drie maanden geleden. Er was mij verteld dat ik rond deze tijd bijgepraat zou worden.

Pleiadiërs: Bedankt.

We kunnen dit zeggen. Onze technologie is en wordt momenteel gebruikt op jullie aarde. Het is in de vorm van een spray, als je wilt. Jullie feedback bij jullie laatste contactmoment was nuttig bij de aanpassing en verfijning ervan.

Het lijkt het gewenste effect te hebben waar mogelijk.

Er is een verband tussen kalmte en gezondheid. In veel gevallen is de gezondheid behouden, hersteld of bevorderd. Dit gebeurt natuurlijk onzichtbaar en zonder erkenning van de bron. Dit is een ontwerp.

Wat de capsules betreft, het plan blijft bestaan. De timing is, zoals altijd, vloeibaar. Onze leveringsmethode is geperfectioneerd en verbeterd zodat het op elk moment kan gebeuren.

Op sommige plaatsen zijn de MedBed capsules al volledig operationeel. Jullie zouden deze plaatsen beschouwen als slachtoffers van de misdaden tegen de kinderen en volwassenen die zijn misbruikt, verhandeld, gemarteld. Deze plaatsen zijn uit jullie zicht.

Leden van de Alliantie werken met technici van onze schepen die weten hoe deze capsules werken en waar ze het meest effectief zijn. Er worden weinig of geen vragen gesteld over de herkomst ervan, vanwege de ernst van de nood en de geheimhouding die nodig is om de mensen te beschermen. Nogmaals, deze zijn in afgelegen gebieden, uit het zicht.

Er is zoveel dat je niet weet. Een van de redenen voor de muur van vandaag is het handhaven van de geheimhouding. Wanneer het gepast is, zullen jullie alles zien en weten.

Weet dat wij contact opnemen als er vragen of mededelingen zijn. We hebben het erg druk. De tijd nadert dat we het nog drukker zullen hebben, en je zult weten wanneer die tijd aanbreekt.

Sophia: Gaan de “Healing Trails” door tot dan?

Pleiadiërs: Ja. Ze zullen doorgaan terwijl jullie planeet door de komende seizoenen gaat en gedurende meerdere jaren. Zoals wij zien is er groot voordeel voor de bevolking en geen kwaad of angst. Integendeel. Het is onze missie om het ras te helpen en op elke mogelijke manier zullen we dat blijven doen.

Is er nog iets anders?

Sophia: Nee, dat is er niet. Bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen vandaag.

Pleiadiërs: Graag gedaan, Sophia. Tot ziens.

*Sophia: Dit voelde als een enkele man en het was niet iemand die ik eerder heb gesproken. Ik voelde dat de geheimzinnigheid iets te maken had met zijn locatie; bijna alsof hij op de aarde was. Dat was alleen een gevoel, want hij voelde zo dichtbij. Mij werd niets getoond of verteld.

Dus, dat is het! Als ik ook maar iets hoor, zal het gedeeld worden.

Met waardering en liefde,

Sophia

https://www.sophialove.org

Vertaling: wakkeremensen.org