Het Is Voorbij.

Het Is Voorbij.

Channeling door: Sophia Love – 27 Mei 2023

 

27 mei 2023

Het onderstaande lied speelt al de hele ochtend bij mij thuis! Het is met echte vreugde dat ik het volgende deel. Deze boodschappen werden gegeven op 5.25.23 en vandaag, 5.27.23.

Ik werd wakker (5.25.23) in de wetenschap dat er iets veranderd was, dingen voelden voelbaar anders. Het was een vreemde gewaarwording die me urenlang bijbleef. Later die dag vond het volgende gesprek plaats:

~

Het is de Ene.

Sophia: Kun je me vertellen wat ik vanmorgen voelde?

De Ene: Je ervaart hoe het voelt om de reis van het collectief te voelen. Wat gisteravond veranderde, is dat er een “war lord” werd geëxecuteerd. Dit verandert de strijd drastisch en versnelt het traject.

Jullie zitten nu op een snellere koers. Het betekent een versnelling.
Dit is wat je voelt. Je voelt je “af” omdat de snelheid van je beweging naar bevrijding is toegenomen. Je voelt je “achter” en alsof je niet klaar bent voor alles. Het andere wat je voelt is dat je “de boot hebt gemist”. Je voelt je te laat of achter, en dit verontrust je.

Niets “wat slecht is” versnelt. Dit was een onverwachte overwinning en veel spelers verwijderen zich als gevolg van het vertrek. Het is goed nieuws voor de beweging. Het is goed nieuws voor de planeet en haar mensen.

Je kunt grote koerswijzigingen opmerken. De fall-out is echt. Alle krachten zijn verjongd door dit uitstapje. Alle krachten zijn nu geïnspireerd, want zonder deze speler zal de schoonmaak sneller gaan.

Zij die zien dat dit kan gebeuren met iemand op zo’n niveau, springen van boord of maken zich van kant of draaien “staatsbewijs”. Dit alles helpt de Alliantie. Dit alles betekent een sneller einde van de strijd. Dit voel je als onrust en verandering. Het is geen gemakkelijke vibe.

5.27.23

Sophia: Ik werd gewekt in de vroege ochtenduren. Het volgende gesprek vond plaats:

Het is de Ene.

Er zijn dingen gebeurd. We zullen ze nu bespreken.

De controleurs zijn verslagen. Hun directe invloed hier is voorbij. Hun heerschappij is beëindigd.

Wat er nu gebeurt is voor iedereen een raadsel. De menselijke spelers van hun spellen kunnen wel of niet weten van hun nederlaag. Wat ze wel weten, is dat ze alles te verliezen hebben als ze ontdekt worden. Het is aan de mens om te bepalen wat er nu zal gebeuren. Want de belangrijkste kracht van de controleurs is net weg.

Je zult zien, en heel duidelijk nu, wie er nog steeds angst en verdeeldheid bevordert. Dit zullen mensen zijn die geen probleem zien in het kapitaliseren op angst; d.w.z., er gebruik van maken om geld te verdienen.

Wat er nu gaat gebeuren zal veelzeggend zijn. Wat je zou moeten zien, als je moet geloven in het feit dat er een Alliantie voor “het goede” aan de macht is – zijn grote onthullingen van allerlei aard.

De cabal is niet langer een bedreiging. De oorlog is gewonnen.

Wat er nu gebeurt zal snel gaan en het zal een grote onthulling zijn. Veel zal duidelijk worden voor hen die de waarheid kennen.
Jullie zullen snel de loyaliteit van elke speler onderscheiden, en zien wie of wat hen drijft. Het zal duidelijk zijn.

Dit verhaal speelt zich al jaren af. Maar nu zullen de motivatie en het verlangen van ieder van jullie datgene zijn wat jullie leven stuurt. Dit is de reden waarom we ons (onlangs) zo sterk hebben gericht op de beheersing van je bewuste scheppende vermogen. Het zal nuttig zijn en zich alleen maar uitbreiden in de sfeer van vandaag.

De strijd is voorbij. Het licht heeft gewonnen.

Jullie worden nu alleen “vastgehouden” door die mensen die hun ziel hebben verkocht voor winst en die alleen hun eigen bescherming en voordeel als drijvende kracht hebben. Let goed op. Het draaiboek gaat interessant worden.

Dit is wat ik jullie vandaag wilde vertellen. We zullen elkaar weer spreken.
Dat is alles.

Bedankt.

De Ene

~

Dus dat is het! Deel in de comments als je iets hebt gemerkt vanuit jouw perspectief.

Dit is reden voor een feestje! Het is tijd voor ons om onze mouwen op te stropen en actief mee te bouwen aan de Nieuwe Aarde! Ik hou zoveel van jullie allemaal. Het is een eer om dit moment te delen! Deel het alsjeblieft overal waar je je geïnspireerd voelt.

Met diepe waardering,

Sophia

Vertaling: wakkeremensen.org