Een Nieuwe Dag, Een Nieuwe Weg

Een Nieuwe Dag, Een Nieuwe Weg

Gechanneld door: Sophia Love – 5 april 2023

Het is de Ene.

Dank u.

 

Er zijn momenten dat wat er op de planeet gebeurt zo buitengewoon is dat de hele schepping er kennis van neemt. Jullie beleven momenteel zo’n moment.

Jullie hebben een specifieke rol in dit spektakel, ongeacht waar je bent of wie je je voorstelt te zijn. Het is van vitaal belang dat jullie jezelf even belangrijk vinden als de hele schepping. Want inderdaad, je bent een belangrijk onderdeel, een noodzakelijk onderdeel van het leven zelf.

Ongeacht wat je hebt meegemaakt, wat je hebt gedaan, of wat je anderen hebt horen zeggen ~ je bent een schitterend wezen van Pure Liefde, hier om het welzijn te garanderen van niet alleen jezelf, maar van ieder ander.

Want jij bent iedere ander, en iedere ander ben jij.

Het is deze ene waarheid die je zult moeten omarmen en vasthouden voor het komende moment van nu. Want je zult woorden en daden zien en horen die niet mogelijk of zelfs maar geloofwaardig klinken. Toch zullen ze uiteindelijk de vele onzinnige verhalen invullen die jullie ooit werden verteld.

Jouw werkelijkheid zal voor je ogen uiteen lijken te vallen.

Zodra de verzonnen waarheid uiteenvalt, zul je de werkelijke Waarheid zoeken. Het zal een uitdaging zijn, en je zult niet weten wie je kunt vertrouwen. Je gaat een moment van verwarring tegemoet, beste mens. Het zal niet lang duren.

Wat je zult moeten zoeken is de bron van alle informatie. Dit, zul je ontdekken, en is hoe je het zult weten. Want de leveranciers van informatie zullen nieuw voor jullie zijn. De vroegere leveranciers zullen niet langer aan de macht zijn. Ofwel omdat ze gestopt zijn, ofwel omdat ze vervangen zijn. Het zijn de vervangers waar je op moet letten (luisteren) en die je moet observeren. Zij zullen hun bedoelingen tonen door hun daden.

Je komt op een nieuwe dag, en ontdekt een nieuwe weg. Die nieuwe weg is er een van onderscheidingsvermogen. Voor een tijdje is het enige waarop je je kunt baseren een innerlijk gevoel van waarheid.

  • Dit zal niet gebaseerd zijn op het uiterlijk.
  • Dit zal niet gebaseerd zijn op positie.
  • Dit zal niet gebaseerd zijn op macht.
  • Dit zal niet gebaseerd zijn op kennis.
  • Dit zal niet gebaseerd zijn op leeftijd.
  • Dit zal niet gebaseerd zijn op zakelijke/regerings banden.

Dit zal gebaseerd zijn op energetische inprenting. Wat is er voor dit moment achtergelaten?

De frequentie nu en vanaf nu, versterkt en ondersteunt Waarheid, Liefde en Licht. Er blijven mensen en projecten die niet in die frequentie opereren. Vanaf dit moment zien jullie hen worstelen. Sommigen van hen zullen volledig oplossen en/of vertrekken.

Anderen zullen zich aanpassen en leren.

Besef dat jullie allemaal hier zijn voor deze Ascensie. Wat er daarna gebeurt, ziet er voor ieder van jullie anders uit, afhankelijk van waar je was toen je voor het eerst begon. Jullie zijn allemaal gelijk in Liefde. Jullie zijn allemaal gelijk in Licht. In absolute Waarheid zijn jullie ook gelijk.

Maar in de illusie van controle zijn Liefde, Licht en Waarheid bij sommigen verduisterd en bij anderen bijna uitgeroeid. Verwerp het oordeel over degenen die je ziet als “minder dan” jou.

In Absolute Waarheid was contrast zo noodzakelijk voor de Transformatie, en je zult ontdekken dat deze “anderen” degenen zijn die vrijwillig het vuile werk opknapten.

Niemand is onvervangbaar.

Jij bent aan zet.

Kijk wie en wat er overeind blijft in deze storm van ontmaskering en onthulling. Zij zijn misschien niet de meest stralende of mooiste, maar zij zullen blijken uit hun kracht om te blijven, ondanks alle omstandigheden die op hun pad komen.

Jullie gaan nu een intense actualisatie van Liefde tegemoet.

Het zal elke stap waard zijn.

Dat is alles.

De Ene

Dank u.

Vertaling: wakkeremensen.org