De Nieuwe Mensen

De Nieuwe Mensen

Gechanneld door: Sophia Love – 15 November 2022

Het Is De Ene.

Er zijn dingen gepland waarvan je je bewust moet zijn. Deze dingen zullen je reguliere activiteiten binnen dringen en de overhand krijgen in je gedachten.

Het zal een grote mentaliteitsverandering zijn, want je gedachten worden regelmatig in beslag genomen door grotere en levensveranderende veranderingen.

Je bent niet gewend om op deze manier door je dagen te gaan, en het zal een aanpassing zijn.

Jullie staan op het punt de intensiteit van wereldwijde veranderingen in jullie leven te ervaren. Dit is niet iets waar je van een afstand getuige van bent.

Dit is iets waaraan je deelneemt en wat je creëert.

Vanwege je niveau van deelname, zal het je bewuste geest in beslag nemen.

De overgang dan, waarover hier wordt gesproken, is van een parttime hobby van aandacht voor Ascensie – naar fulltime betrokkenheid.

Je zult niet alleen de waarheid te horen krijgen van wat er gaande is en de impact ervan op je dagelijks leven, maar samen met een herinnering aan je doel en je waarheid zul je ook onmiddellijk je rol begrijpen.

Je leven zal veel meer betrokken zijn dan nu. Op een dag zul je op deze tijd terugkijken en zeggen: “Hier begon het plezier.”

Want jullie zijn hier allemaal met een missie en jullie leven heeft zich afgespeeld als voorbereiding op die missie. Zonder je van details bewust te zijn, heb je jezelf op de juiste plaatsen en bij de juiste mensen geplaatst om succesvol te zijn. Een deel van jullie wist altijd al de waarheid en een deel van jullie werkte vanuit dat weten.

Jullie hebben beide talenten en ervaring om een succesvolle overdracht uit te voeren voor en met de bewoners van de planeet aarde.

De verandering zal enorme proporties aannemen. De bewoners van de aarde zijn niet gewend na te denken over hoe hun acties de bevolking op grotere schaal beïnvloeden. Dit is het soort denken dat hen zal worden opgedrongen.

Zodra de waarheid aan het licht komt, zal het duidelijk zijn dat alles een leugen is en dat de hele samenleving is gecoöpteerd om onderdanigheid, gehoorzaamheid, slavernij en in één woord – ANGST te genereren. Dit zijn geen kenmerken van een gezonde samenleving, maar van een zieke.

De samenleving op aarde is gemanipuleerd om ziek en zelfgenoegzaam te worden en te blijven. De instellingen die “zogenaamd” voor jullie welzijn zijn opgezet, zoals medische en educatieve, doen in feite precies het tegenovergestelde. Ze zijn gericht op afhankelijkheid in plaats van onafhankelijkheid, ziekte in plaats van vitaliteit, en meegaandheid in plaats van intelligentie.

Wat jullie zullen leren, en wel snel, is dat jullie geboren zijn met het vermogen tot schittering en vreugde. Deze dingen zijn tot dofheid geslagen door herhaling, concurrentie, slavernij en schuld.

Naarmate de diepte van de gevangenneming van de Aarde doordringt en je doel opnieuw wordt geactiveerd, zal je leven drastisch veranderen. Je geest zal zich nooit vervelen of afstompen. In plaats daarvan zul je dat ongebruikte deel van je hersenen gebruiken om na te denken over mogelijke oplossingen en nieuwe alternatieven te bedenken.

Op elk gebied zijn deze nodig – voedsel, handel, vervoer, medicijnen, geestelijke gezondheid, financiën, bouw, geloof, onderwijs, kinderopvang, enz. Dit is een gedeeltelijke lijst die slechts een tipje van de sluier oplicht van wat er allemaal zal veranderen.

Jullie hele samenleving zal veranderen terwijl jullie erin leven, en het proces zal tientallen jaren duren voordat het voltooid is.

Jullie zijn de Nieuwe Mensen en zijn hier om het proces nu te beginnen. Het zal niet belastend zijn, maar vreugdevol. Het vermogen dat jullie bezitten is jullie onbekend, en zodra jullie er toegang toe hebben, zullen jullie gemak en voldoening ervaren in het gebruik van jullie vermogens. Je bent gekomen om de wereld te veranderen en de tijd om te beginnen is aangebroken.

Er staat jullie veel te wachten. Het zal elke stap waard zijn.

Dat is alles.

Dank u.

De Ene

Kanaal: Sofia Love

Vertaling: wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien