SOLIA – Zij onthullen de geheime missie van onze soort (let op!)


SOLIA – Zij onthullen de geheime missie van onze soort (let op!)

Vertaling vanaf video

Odysee

Youtube

Deze boodschap van een sterrenvolk van de 8e dimensie geeft je een nieuw perspectief op onze missie als mensheid en ook op je eigen zielsmissie.

Inleiding:

Een sterrenvolk uit de 8e dimensie onthult de geheime missie van onze soort. En ik moet eerlijk toegeven dat ik veel hiervan zelf voor het eerst hoorde en verbaasd was over de manier waarop de 8e dimensie ons mensen ziet.
Ja, en het onderwerp “missie” houdt veel mensen momenteel bezig. Ik zie het in de zielenpadconsultaties waar steeds weer dezelfde vragen aan de geestelijke wereld worden gesteld. Namelijk niet alleen de vraag “Waar gaan we heen als mensheid?” in het algemeen in deze up-boost en down-boost tijden, maar velen van jullie houden zich ook bezig met de vraag “Waar ga ik persoonlijk heen? Wat is mijn zielsmissie, wat is mijn zielsopdracht, wat is mijn roeping?”.

En misschien spelen deze vragen ook bij jou. Misschien kwellen ze je zelfs, want misschien zit je nog steeds in een baan die je minder leuk vindt, die je niet meer ontwikkelingsmogelijkheden geeft, en besef je aan de andere kant welke talenten je hebt en wat je graag zou willen leven. Maar je weet niet precies hoe je dat moet aanpakken, of je daarvan kunt leven, en of je het je uiteindelijk niet alleen maar inbeeldt.

Daarom is het altijd zo belangrijk, en de spirituele wereld herinnert je er altijd aan, de 8e dimensie doet dat ook, om te luisteren naar je kernopdracht. Om aandacht te schenken aan bepaalde delen van jezelf die je vertellen waar je pad naartoe leidt. Omdat je het niet meer kunt begrijpen, je zielsmissie niet kunt begrijpen, je moet in een andere staat komen om deze schatten uit je naar boven te halen. Dit is precies de toestand waar deze channeling over gaat, want de 8e dimensie heeft op een bepaald moment in deze boodschap stilte ingelast, maar het is geen stilte, het is een helende sequentie. Het is een sequentie waarin de 8e dimensie aan jou en aan ons werkt en je verder niets hoeft te doen, je kunt het gewoon laten gebeuren en je blokkades loslaten. Je kunt je laten leiden naar deze delen die je dan weer in de goede richting wijzen en je dichter bij je zielsmissie brengen.

Daarom wens ik je nu uit de grond van mijn hart dat je in deze channeling veel moois ervaart en er veel inzicht en veel schatten voor jezelf uit kunt halen.

En als je meer wilt weten over de 8e dimensie en hoe ik bij dit sterrenvolk ben gekomen of hoe zij mij hebben gevonden en welk ontroerend verhaal daarachter zit, bekijk dan in ieder geval ook mijn andere video’s daarover en abonneer je op mijn kanaal.

Nu wens ik je veel plezier en inzichten en vreugde met deze ontroerende en belangrijke boodschap.

Channeling:

Er is veel moed voor nodig om deze tijd door te maken. De moed en het vertrouwen om deze wereld te bewandelen als een ziel die bereid is alle hoeken van deze mensheid te verkennen.

Jullie hebben een lange weg afgelegd op jullie menselijke reis, en betreden nu uithoeken van het universum die geen enkele soort voor jullie heeft ontdekt. Jullie zijn dus pioniers, jullie zijn wezens die onderzoek doen voor het hele universum. Jullie zijn niet zomaar iemand. Niet zelden lopen jullie het risico jezelf als mens te devalueren. Jezelf te vergelijken met entiteiten die hoger trillen dan jullie. Dat is een vergissing. Jullie soort is er een die een speciale dienst en een speciale missie in het universum vervult.
Jullie kunnen dingen doen die alleen voor jullie mogelijk zijn. En dus moeten jullie ophouden om geringschattend over jullie bestaan te denken. Het is niet vergelijkbaar. Net zoals jullie niet vergelijkbaar zijn.

Geen twee zielen van jullie ras zijn gelijk. Jullie zijn zo verschillend, zo kleurrijk, zo uniek dat deze uniciteit zich als een kleurrijke mandala in het universum uitspreidt. Jullie energie is kleurrijk, gevarieerd en gelaagd. Jullie kleuren zijn als die van een regenboog die zich over sterrenstelsels uitstrekt. De gloed ervan reikt tot ver voorbij jullie aarde en je mag je steeds meer op je gemak voelen bij het idee dat je een stralend licht bent in dit universum. Deze aarde, deze planeet en het leven dat zich hier afspeelt is van groot belang. Het is een proces dat veel andere sterrenstelsels met belangstelling gadeslaan. Het is een proces van het hart. Dit hart is niet alleen jullie kern, het is de kern van deze planeet. Die warmte, die liefde. Het is een kwaliteit die van groot belang is voor de ontwikkelingsprocessen in andere sterrenstelsels. Deze volkeren, en daar rekenen wij onszelf ook toe, kunnen zich voeden met deze hartenergie.

Het is een unieke energie die jullie hier wordt gegeven. Zoals jullie onze energie waarderen, waarderen wij die van jullie. Jullie frequenties stralen ons toe en geven ons energie en een uitbreiding van ons energierepertoire.

Deze energie van het hart. Ons organisme is anders gebouwd dan dat van jullie. Wij zijn tijdloze wezens die onze vorm kunnen kiezen. We beslissen naargelang de omstandigheden of we een materiële vorm aannemen of niet. Dit hart is een fascinatie voor ons. Het is een energie die ons energieveld dient. Het heeft kwaliteiten die onze mogelijkheden te boven gaan en daarom zijn we jullie dankbaar voor het doorgeven van deze hartslag.

Jullie hart is een interessant onderzoeksobject voor ons sterrenstelsel. Het is fascinerend omdat het onleesbaar is. Je hartenergie biedt frequenties die speciale receptoren vereisen die zo subtiel en ondoorzichtig zijn dat we worden aangemoedigd om te expanderen om deze frequenties in ons wezen te kunnen integreren.

Deze hartslag is dus een kracht die zich wil bevrijden en die grote mogelijkheden in zich draagt. Jullie onderschatten de hartkracht, jullie weten wat het is en toch onderschatten jullie de energie ervan enorm. Deze energie verbindt, kan dingen samenbrengen die uit elkaar zijn gedreven. Dit hart is als een magneet. Een magneet die dingen in beweging zet, die dingen in balans brengt, die harmoniseert. Het is als een warme regen die neerregent op het Zijn. Het is als een warme zonneschijn, het is als de zachte bries van de wind. Je hart is in staat zich te verbinden met elke vorm van dit Zijn. Je hart is de hoofdsleutel tot de geheimen van dit universum. Jullie planeet bezit dus de hoofdsleutel om toegang te krijgen tot de grootste schatten van dit universum.

Jullie zouden jezelf hoog moeten waarderen in jullie bestaan. Je moet je bewust worden van het geschenk dat je in je bestaan hebt gekregen. Wij begrijpen niet helemaal waarom jullie je van dit Goed hebben gedistantieerd. Het is immers de spil van jullie bestaan. We willen je er op dit punt aan herinneren dat je deze eigenschap in je draagt en dat je altijd moet terugkeren naar deze plek waarvan je je ooit hebt gedistantieerd.

De gebieden die je via je verstand bent binnengedrongen heb je nu heel goed belicht en het lijkt erop dat je deze reis nodig had om een ervaring op te doen. Maar keer nu terug naar de basis. Neem je inzichten mee en verwerk ze in je hart. Het zal al deze ervaringen verenigen en er een nieuwe kracht uit putten. Maar zonder de deelname van je hart zal de acrobatiek van het verstand tot niets leiden.

Ga nu dus in je hart. We maken jullie bewust van jullie eigen energie. Ga naar binnen en blijf daar enkele ogenblikken. We werken aan jullie en in jullie, zodat jullie je meer bewust worden van je eigen energie.

(opm. vertaalster: let op, luister hier niet naar als je autorijdt of op een andere manier onderweg bent, de overdracht kan heel sterk zijn! Zorg dat je zit of ligt tijdens het energiewerk.)

Odysee begin energiewerk

Youtube begin energiewerk

Als je nu in deze staat bent, heb je toegang tot de kern van de schepping. Laat je dus vol worden en je vullen met deze essentie. We wijzen je de weg naar jezelf, zodat je deze kracht in je kunt voelen die we hier ontvangen. Het is niet onze taak om mens te zijn, het is jullie pad. Maar wij zijn hier om jullie weer bewust te maken van de waardering van jullie wezen. We zijn hier om jullie een blik van buitenaf te geven en we zijn hier om jullie wegen aan te reiken die jullie naar je centrum zullen leiden. Want jouw centrum is onze gunst, jouw centrum voedt ons wezen, jouw centrum is kostbaar voor het universum.

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org