Solia – waarom dit jaar ZO anders wordt! (grote verheffing)

 

Solia waarom dit jaar ZO anders wordt! (grote verheffing)

Vertaling vanaf video

Odysee

Youtube

Wat brengt het nieuwe jaar? Welke energieën staan je te wachten? En hoe zal het verder gaan in de wereld? SOLIA geeft je het antwoord.

Inleiding:

hallo lieve mensen.

Ik heet jullie welkom in het nieuwe jaar, in 2023. Ik hoop dat jullie goed zijn overgekomen, afscheid hebben kunnen nemen van het oude en misschien al iets voelen van de nieuwe energie van dit jaar.
Voordat we met de channeling beginnen, vertel ik jullie een verhaal dat ik tijdens de jaarwisseling meemaakte, een nogal turbulent verhaal dat mij meteen illustreerde welke energieke leertaken ons in 2023 te wachten staan.
En dat is wat ik jullie nu ga vertellen voordat we gaan channelen.

Verhaal:

Voor het channelen dus het verhaal dat me met de jaarwisseling overkwam.

Het gaat over mijn hond, Piri, je ziet haar hier op de foto en Piri haat oudejaarsavond, zoals volgens mij bijna elke hond doet. Deze avond waarop er zoveel geknald wordt, en ze zich verstopt in de verste hoeken en wordt heel kortademig en zo.

Wie een hond heeft, weet waar ik het over heb. In elk geval wilde ik Piri dit jaar, oudejaarsavond, makkelijker maken, en ik kocht voor haar een paar koptelefoons voor bouwvakkers, geluidsdichte koptelefoons, en bond ze vast met riempjes, zodat ze tijdens die uren echt haar rust heeft.
Ze droeg het ook prachtig, we oefenden het zodat ze eraan zou wennen, maar toen pakte het heel anders uit. Tijdens de laatste wandeling, lang voordat het vuurwerk begon, rende Piri het bos in vanwege een schot dat ze in de verte hoorde.

En daar bleef ze de hele nacht. Ook in de ochtend kwam ze niet meer terug en je kunt je voorstellen dat dit bij eigenaren van huisdieren, bij hondenbezitters, veel zorgen kan veroorzaken als het dier buiten is in de situatie die je eigenlijk wilde vermijden.

Nou, zo was het en ik kon heel rustig blijven over het hele gebeuren. Ik deed ’s morgens een zoektocht, reed het hele gebied rond, sprak met verschillende mensen, vooral met een vrouw die ik de foto van Piri liet zien, en zo gingen de uren voorbij zonder dat we enig spoor van Piri hadden. Dan is men geneigd in gedachten te gaan en zich zorgen te maken, te prognosticeren en rusteloos te worden.

Maar ik kon heel rustig blijven, omdat ik op de een of andere manier de energie van het nieuwe jaar al voelde, omdat het duidelijk gaat om ontspanning in het Zijn. Ontspannen in het Zijn en niet langer gaan controleren hoe en waarom het allemaal is. Natuurlijk begreep ik veel van waarom Piri wegliep, dat heeft ook een spiegel in zich, als zulke dingen gebeuren worden veel dingen gestimuleerd. Maar het is een van de oefeningen van dit jaar dat men rustig blijft, en als de buitenkant begint te beven, dat men elastisch blijft in de knieën, zo drukt Solia het uit. Dat je flexibel blijft en niet meteen valt. Ik bleef dus heel rustig en wist dat het zich op de een of andere manier zou oplossen, ik had alleen geen idee hoe.

Een paar uur later werd ik gebeld en het was door dezelfde vrouw die ik ’s morgens had gesproken. Intussen was ze echter ergens anders, ze was met de auto de andere kant op gereden en daar was Piri. Helemaal in de war langs de weg en zo kwam alles weer bij elkaar. Op wonderbaarlijke wijze regelt het leven wat geregeld moet worden en dat is wat ik die dag en door dit verhaal leerde. En ook de ontmoeting met deze vrouw en haar man, dat was ook heel verrijkend en we ontdekten ook veel gemeenschappelijks. Op zich dus een zeer bevredigend verhaal.

Als je begrijpt waar het om gaat. Dat is een van de hoofdpunten die belangrijk zijn voor dit jaar. Om te ontspannen in het Zijn. En welke andere hoofdpunten Solia nog meer voor je heeft, hoor je zo meteen en het zal je er dit jaar echt steeds weer aan herinneren waar het om gaat. Het zal je helpen navigeren in dit jaar 2023.

In elk geval ben ik blij dat je dit jaar met mij en met Solia doorgaat. Ik ben zo dankbaar dat jullie mij zo trouw blijven en dat jullie zoveel prachtige commentaren schrijven onder mijn video’s, die ik helaas niet allemaal kan beantwoorden. Maar je kunt er zeker van zijn dat ze mijn hart bereiken en ik verheug me erop je in 2023 weer te zien. Er staan jullie ook veel dingen te wachten waar ik zelf naar uitkijk.
Bijvoorbeeld: de eerste zielentaalconferentie. Al jaren begeleid ik mensen met mijn geheel eigen methode, met mijn inwijdingsmethode naar hun eigen zielentaal. Er is nu een enorme pool van mensen, van zielensprekers, al gegroeid en het is mijn lang gekoesterde wens om al deze mensen samen te brengen aan één tafel. In een grote zoomvergadering, in een grote conferentie en om deze taal in een netwerk onder te brengen. Om het te leren kennen en om lichttaal, zielentaal, nog meer in de wereld te kunnen brengen. Het zal in het voorjaar plaatsvinden en als je er deel van wilt uitmaken, dan nodig ik je uit om eerst de zielentaal te leren kennen, te reactiveren, en dan deel te nemen aan dit geheel nieuwe experiment, wat wij zielensprekers in deze wereld kunnen bewegen en aan licht kunnen inbrengen. En dat is ook een van de belangrijke thema’s voor dit nieuwe jaar, om de frequentie te blijven verhogen en actief nog meer licht in de wereld te brengen.

Dus ik zie jullie graag bij de video’s, bij “Seelensprache”, als je hulp nodig hebt bij je zielenpad om dit jaar je ziel te vinden, wat die wil, neem dan gerust contact met me op.

In januari neem ik een pauze en dan ben ik in februari weer terug.

En ik ben blij dat ik deze channeling nu aan jullie kan presenteren. Veel plezier en alle goeds voor jullie jaar.

Channeling:

Het is een suizen, een hoog zoemen, het straalt jullie toe vanuit een gebied van Zijn dat nu voor jullie toegankelijk wordt. Dit nieuwe jaar is een jaar van hoge trillingen. Dit jaar is een jaar van verheffing. Jullie hebben een lange weg afgelegd op deze ladder, jullie hebben jezelf omhoog getrokken, jullie hebben langs de sporten geschommeld en zijn niet zelden weer naar beneden gegleden. Jullie hebben de bodem onder je voeten verloren en zijn daarna weer omhoog geklommen op deze ladder van licht, op deze ladder van ascensie.
In dit nieuwe jaar dat jullie nu te wachten staat, zullen de sporten zichzelf bewegen. Zij zullen jullie omhoog dragen. Jullie hoeven niet meer zo ijverig te klimmen. Je hoeft je spieren niet zo te spannen om de zwaartekracht te overwinnen, want de sporten geven je een nieuwe duw omhoog. Deze sporten zullen dus niet de grond onder je voeten vandaan trekken, ze zullen je niet doen uitglijden. Nee, ze zullen je steunen. Ze geven je een nieuwe vorm van aankomst.

Zo hebben jullie en zo krijgen jullie een nieuwe en een zekerder positie in dit Zijn, ook al weten jullie dat jullie nog een lange weg te gaan hebben. Maar de zorg om het oude wordt minder. Het vertrouwen voor het nieuwe zal het nu overnemen en je zult een nieuwe vreugde voelen in wat je doet. Je zult minder vaak teruggedrongen worden in twijfel en je zult stabieler worden in wat resoneert in je ziel.

Deze vibraties, deze subtiele trillingen, dit gezoem, waar we het in het begin over hadden, is deze nieuwe kwaliteit die jullie nu steeds meer in zijn greep krijgt. Je zult deze geluiden gemakkelijker volgen, je zult ze gemakkelijker begrijpen en het zal je minder moeite kosten om dingen op te helderen. Jullie zijn sowieso erg gelouterd dit jaar. Jullie zijn door elkaar gehusseld en geslingerd en hebben nu een nieuwe helderheid in jezelf ontwikkeld. Jullie zijn nog wat onhandig, maar jullie zijn ook gewassen met vele wateren en zo kunnen jullie dit nieuwe jaar op een andere basis beginnen.

Jullie kunnen dit jaar met een nieuw gevoel beginnen. Dit gevoel is moeilijk te beschrijven, want de beschrijvingen en het onder woorden brengen ervan verlaten steeds meer je wezen. Jullie zullen het steeds moeilijker vinden om jezelf in woorden te beschrijven, om jezelf in woorden te vatten. Het zal je steeds minder plezier geven om wat je voelt in woorden te willen vatten. En je krijgt nu een nieuw vertrouwen in dit woordeloze Zijn. Jullie zullen niet langer treuren dat jullie de dingen niet kunnen beschrijven. Jullie zullen niet langer van jezelf verlangen dat je dingen moet beschrijven. En jullie zullen beseffen dat in het onbeschrijfelijke een heel nieuwe kwaliteit op jullie wacht. Jullie zullen een nieuwe gelukzaligheid ervaren in het onbeschrijfelijke. Jullie zullen een nieuwe geborgenheid ervaren in het onbeschrijfelijke en jullie zullen een passie ontwikkelen om het leven niet langer in trajecten in te kleden. Jullie zullen steeds minder willen dat de toekomst jullie wordt voorgeschoteld zoals jullie dat in het verleden wensten.

Jullie zullen minder behoefte voelen om te vragen wat er gebeurt. Jullie zullen meer vreugde vinden in het leven van de dagen alsof ze alles zijn wat jullie hebben. Jullie zullen een nieuw bewustzijn voor het moment ontwikkelen. Jullie zullen verveeld raken met wat jullie wordt voorspeld, want jullie zullen nu minder drang voelen om dit bestaan zo ver vooruit te verlichten. Je visie en wat je kunt zien zullen je steeds meer voldoening en vrede geven.

Je neigingen om het nieuwe in droge doeken te willen wikkelen zullen je steeds minder na aan het hart liggen. Je wordt verrukt door de kleinste dingen en details die je in het dagelijks leven overkomen. Je verzamelt de kleine steentjes heel netjes en stopt ze als edelstenen in je schatkist. En zo zul je dit grote kijken naar, dit gladstrijken en nivelleren van de toekomst niet meer nodig hebben, maar zul je je op je gemak voelen in de rustige vijver van de waterlelies, die je het gevoel geven dat je in veilige wateren bent.

Zo komt er een diepe kalmering bij je binnen en die stroomt beetje bij beetje door je heen. Het begin van het jaar is een overgang die je begeleidt naar deze vrede. Je laat de dingen tot rust komen, je voelt de golfslag en de uitblussende golven die het afgelopen jaar nog over je heen spoelt. Maar je kunt rustig in deze golven gaan liggen en je laten meevoeren naar het strand. Je hoeft niet langer op te passen dat deze golven over je heen spoelen, maar je mag er nu in gaan liggen en je ontspannen.

Dit je laten dragen door je ladder en ook door de golven is een van de hoofdpunten voor dit jaar. Jezelf laten dragen.

Jezelf toestaan omhoog gedragen te worden. Jezelf omhoog laten zwieren.

Jullie hebben nu voldoende aarding om je volledig open te stellen voor deze werelden. Jullie staan open voor ontmoetingen, jullie staan open voor het nieuwe en zijn in staat beslissingen te nemen die het nieuwe voor jullie toegankelijk maken.

Ontdekkingsgeest en avontuur zijn verdere onderwerpen die dit nieuwe jaar sieren. Een vertrekkersgeest en een verlangen om deze wereld te bereizen. Deze wereld omvat jouw wereld, het omvat ook de spirituele wereld, het omvat de wereld van je dromen. Alles wat je als kosmos in je voelt, wat je als wereld waarneemt, zul je willen bereizen. Zo kom je in een nieuwe stroom, ontdek je een nieuwe beweeglijkheid, een nieuwe lichtheid en adem je een bijzondere geur in die je zachtjes in je hart zal raken. Deze geur zal jullie nu steeds beter smaken, je zult er steeds meer van willen inhaleren en je neus zal je de weg wijzen.

Dit gevoel voor de juiste geur, voor wat lekker ruikt, moet je de juiste neus geven om je beslissingen te nemen. De neus wordt je navigator in eigenlijke en figuurlijke zin. Volg altijd je neus met opgeheven hoofd, die overzicht heeft gekregen, maar die niet arrogant naar je medemensen en naar het Zijn kijkt, maar die een nieuwe grootsheid ervaart. Die cultiveert een vooruitziende blik en noemt het zijn hoogste goed. Deze vooruitziende blik die je in je hart voelt, maar die niet in woorden te vatten is, deze vooruitziende blik zal je een nieuw gevoel geven om door dit jaar te navigeren.

Wees dus niet ongerust als de buitenwereld begint te wankelen, want je innerlijke visie zal nu nauwelijks voor je verloren gaan. Je zult het zo sterk in je geïntegreerd hebben dat de uiterlijke bewegingen slechts een kleine aarzeling in je zullen veroorzaken. Maar ze zullen de grond niet onder je voeten vandaan trekken. Wees erop voorbereid dat je steeds weer je evenwicht zult moeten zoeken, maar dat je niet hoeft te vallen zoals vorig jaar.

Deze balanceerbewegingen zijn belangrijk, je hebt flexibele benen nodig, je hebt soepele knieën nodig die je dienen als schokdempers. De knieën zijn een teken van nederigheid en ze dienen je het beste als je ze zacht houdt. Ook als je bereid bent op je knieën te vallen, moet je het zélf beslissen. Je mag een nieuwe vorm van nederigheid leren die niets met opoffering te maken heeft. Je mag deze nederigheid oefenen en je mag leren dat deze zachtheid je niet schaadt. Je mag ervaren dat je niet zwak wordt als je nederig bent. Je zult beseffen dat de controle die je wilt uitoefenen niet permanent kan worden gehandhaafd. En jullie dit bestaan met nederige vreugde mogen tegemoet treden.

Deze vreugde is een groot goed. Deze vreugde moet je altijd animeren om je kusten uit te breiden. Deze vreugde moet je drijfveer zijn. Deze vreugde, die je nu steeds minder aan de buitenkant hoeft te creëren, zal je diep raken en deze aanraking zal een trillingsveld in je creëren dat de wereld lichter laat worden.

En zo wordt dit jaar een jaar van licht, nieuw licht, nieuwe mogelijkheden, nieuwe doelen, nieuwe ontmoetingen, nieuwe werelden en nieuwe deelname aan de stroom van het Zijn. Jullie zullen nu meer en meer in contact komen met deze levensstroom, jullie stromen door de landen en genieten van deze stroming. Je zult de stroomversnellingen zien als opwindende versnellers en niet langer als beangstigende vloedgolven.
Jullie zullen de rustige wateren kunnen ervaren vanuit een voor jullie nieuwe kalmte. Een nieuwe ervaring van dit Zijn zal zich voor jullie openen. Een nieuw leven. Een nieuw Zijn.

Dit is de tijd, de nieuwe tijd,
wij groeten vanuit de eeuwigheid

SOLIA

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org