Solia – Ommekeer – persoonlijke doorbraak en nieuwe helderheid

Solia Ommekeer – persoonlijke doorbraak en nieuwe helderheid

Vertaling van video

YouTube

Odysee

Inleiding:

Welkom in mei bij deze voorspelling met mijn bron SOLIA met wie ik zo meteen in contact opneem en we zullen ervaren wat mei met zich meebrengt op het gebied van leertaken, energieën en mijn gevoel zegt, althans voor deze maand, dat het een maand zal zijn die veel mogelijkheden voor je in petto heeft op het gebied van zelfontwikkeling.

Het is een maand die me een beeld laat zien van bloemen die zich een weg door een harde rots hebben gevochten. Ik heb precies zo’n voorbeeld op mijn terras. Er is een bloem die zich een weg heeft gebaand door de stenen. Het is me een raadsel hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen, want er is rondom niets anders dan tegels en steen, en het is op de eerste verdieping. Je zou niet verwachten dat zo’n schoonheid in deze omgeving zou kunnen ontstaan. Je kunt dit beeld bewaren voor mei en in gedachten houden dat jij je nu ook een weg door steen hebt gevochten. Door je eigen taaiheid, door het omhulsel en nu zie je het licht van de wereld. Je kunt je potentieel, je schoonheid, je licht, je gaven laten zien, precies zoals je bent, zelfs in een omgeving waar het soms onwerkelijk voor je lijkt. Het lijkt vaak onmogelijk voor je, en toch, als je dit beeld van de bloem in gedachten houdt, is het heel goed mogelijk.

Misschien heb je soms het gevoel dat je de enige bent die dit bewustzijn, dit licht, draagt en dat iedereen om je heen als steen is, versteend. Denk dan aan de bloem en straal je licht, je schoonheid, je spirituele kleuren uit, want dat zal des te contrasterender zijn. Je zult nog meer aandacht trekken en een transformatie in mensen teweegbrengen als je door deze steen heen breekt en jezelf laat zien met je nieuwe bloemenpracht.

Dit betekent volgens mij dat in mei ook persoonlijke projecten kunnen worden aangepakt. Een vriendin van mij vertelde me onlangs dat ze had geworsteld met de vraag of ze eindelijk haar opvattingen over spiritualiteit met de wereld moest delen, iets wat haar al heel lang na aan het hart ligt. Ze twijfelde heel erg of ze dit wel moest doen, gezien haar omgeving, en juist deze maand trok ze de stoute schoenen aan en richtte ze een YouTube-kanaal op en toont ze zichzelf met een nieuwe vervulling. Je vervult er niet alleen jezelf mee, maar ook de mensen om je heen, die dan zien, hee, er zit meer in mij en waarom durf ik het niet aan, waarom durf ik deze stap, welke stap dat ook zijn mag, niet te zetten.

Het is dus mei, een maand waarin het duidelijk gaat over het aanpakken van je zielsmissie, het opnieuw aanpakken en je bewust worden van je nieuwe taken en deze ook aan te gaan. Hoe je deze zielsmissie kunt vinden en decoderen is het eigenlijke onderwerp van mijn gratis webinar getiteld “Leef je missie”. Samen met mijn vrouw zal ik je laten zien hoe je je ziel beter kunt begrijpen, hoe je je spirituele energieën beter kunt doorgronden en ook een beter gevoel kunt krijgen van wat je missie is en hoe je in elkaar zit. (alle informatie vind je onder de video)

Net als jullie ben ik benieuwd hoe SOLIA deze maand ziet en nu wens ik jou en ons een fijne tijd met SOLIA en laten we ons informeren over de maand mei.

Channeling:

Tot jullie dienst. Tot jullie dienst in jullie hart. In deze maand mei is het jullie taak om jezelf te dienen en het collectief te dienen. Om je te verbinden met je potentieel. En om dit potentieel op nieuwe manieren naar buiten te brengen. Op zoek gaan naar manieren die ruimte geven aan de ziel. Deze vraag naar ruimte is de eerste vraag die jullie jezelf moeten stellen. Want de mogelijkheden van de ziel zijn veelomvattend, ze zijn er en ook al vragen jullie je vaak af wat je de wereld kunt geven, vanuit ons gezichtspunt is het niet de vraag wat je kunt geven, maar of je ruimte kunt creëren om dingen naar buiten te brengen in de wereld.

Deze ruimte is afhankelijk van jullie beslissingen. Deze ruimte ontstaat niet uit het niets, jij moet erin voorzien en daarvoor is het nodig dat je je ontdoet van dingen die je niet langer dienen en dat je besluit tot ommekeer en het voorzien in tijd en ruimte. Het heeft deze toewijding nodig, het heeft dit toewijden nodig en tijd nemen voor wat resoneert in je ziel. Het vergt nauwgezetheid, het vergt de impulsieve realisatie van ideeën en het vergt het jezelf meenemen in nieuwe richtingen. Je aan de ene kant laten leiden en aan de andere kant de weg wijzen om deuren te openen en je eigen schaduw te overwinnen. Durven laten zien wat er in je zit. De een probeert zijn wijsheid te delen, de ander verenigt mensen om zich heen, weer een ander spreidt zijn helende handen uit over andere mensen en weer anderen schrijven artikelen die ze delen en overbrengen op mensen via netwerken of in de vorm van berichten.

Er ligt dus een rijkdom aan expressief potentieel op jullie te wachten, die welkom is, die andere mensen dient. En zo komen we terug bij het concept van geven en nemen. Je hebt geleerd dat geven gevaarlijk is, dat het op een onplezierige manier op je terug kan vallen als je geeft. Maar wij vertellen je dat geven niet anders is dan nemen. De twee componenten gaan hand in hand. Dat je ontvangt wat je geeft. En dus worden jullie nu opgeroepen om jezelf op een nieuwe manier te geven. Geven heeft er vaak toe geleid dat jullie jezelf uitputten, dat jullie je energie niet konden kanaliseren en daardoor het doel misten.

Het is en was vooral omdat jullie niet handelden vanuit het diepst van je wezen, omdat jullie je afstemden op constructies die jullie verhinderen om volledig jezelf te worden. Want geven is jezelf vervullen en jezelf toestaan vervuld te worden. Daarom willen we jullie aanmoedigen om jezelf te geven, om jezelf centraal te stellen in wat je doet, om te genieten van wat je te geven hebt en om anderen ermee te boeien, om anderen ermee te inspireren, om anderen te motiveren en om het Zijn als geheel te begrijpen. Jullie maken deel uit van dit geheel en kunnen dus alleen van jezelf leren. Je leert wat je anderen leert. Je leert wat je onderwijst. Je bent zowel leraar als leerling. En dit samenspel is nu de prachtige taak en richting in de maand mei.

Jullie zijn nu in staat om op je essentie te vertrouwen. De essentie die jullie vaak voor ogen wordt en is gehouden en toch soms zo moeilijk voor jullie toegankelijk is. Deze essentie die zich aan je beschrijving onttrekt, die gevoeld wil worden, die ervaren wil worden. Jullie mogelijkheden zijn legio en tegelijkertijd hebben jullie het beste gevoel voor jezelf en jullie energie. En daarom willen we jullie uitnodigen om je samen met ons onder te dompelen in deze energie. Om een paar momenten te nemen voor de essentie, voor de schittering van je ziel en om je in je eigen diepte te laten glijden. Want deze diepte is wat jullie leidt. Dit gevoel voor het essentiële. Dus laat je nu vallen, sluit je ogen en ga de ruimte van de ziel binnen. Voel eerst deze nabijheid. De nabijheid van de ziel. Het is vaak zo vreemd voor jullie en je zoekt in de buitenwereld om dit wonderbaarlijke ding te vinden. En toch is het altijd in je, spreekt het door je heen en deze nabijheid, deze versmelting wordt jullie op dit moment bewust.

Wordt één met je potentieel. Een potentieel dat je niet hoeft te creëren, dat bestaat, dat geleefd KAN worden. Het is geen plicht, het is geen moeten, het is een willen, een liefdevol WILLEN. Een zich ontvouwen. Ontvouwen is iets passiefs, iets dat aangeraakt wordt, dat in beweging wordt gezet en alleen het openen van jezelf is nodig om de bloesem de ruimte te geven. Alleen weerstand bieden aan deze bloei kan hem belemmeren en voorkomen. Alleen afremmen kan je bloei voorkomen. Dus laat los in de diepte en ga in vertrouwen. Stap in dit gevoel van de ziel, stap in deze intimiteit, stap in vertrouwen en volg wat er in je resoneert. Laat je leiden, stap voor stap, want je hoeft niets te plannen. De volgende stap hoeven jullie niet te plannen, die staat al recht voor je. Jullie kunnen het al zien en het enige wat je hoeft te doen is gaan. Om die stap te zetten die je al voelt, die je weet, die alleen jouw beweging, jouw energie, jouw momentum nodig heeft om vervolgens bij jezelf terug te komen om de volgende stappen te ontvangen.

Dit is de beweging door deze maand heen. Voorwaarts bewegen in absolute zekerheid en vertrouwen met een vastberadenheid en helderheid die gevoed wordt door een diep zielsbegrip van je essentie.

Dus deze maand heeft jullie volledige toewijding nodig, jullie geven. Jullie zullen een nieuwe ervaring hebben van ontvangen, van mogen ontvangen. Je zult zien dat er niets is dat los van jou bestaat. Je zult zien dat jouw bijdrage wordt gewogen in het grote geheel en je zult je in liefde met elkaar verbinden.

Dit houden van, dit vrouwelijke en het gevoelige, het vertrouwen zal jullie deze maand begeleiden.

Jullie worden geleid door ons, jullie worden geleid door de spirituele wereld, jullie worden geleid door God, die zich door jullie uitstort, die zichzelf ervaart door wat jullie in liefde geven en die zich op elk moment van jullie leven in jullie als schepper manifesteert.

Het activeren van je scheppingskracht, het erkennen van je scheppingskracht en het in liefde delen van je scheppingskracht met anderen en dus met jezelf is het geschenk van deze maand.

Jullie zijn bereid voor deze tijd
Wij groeten vanuit de eeuwigheid

SOLIA

Nederlandse vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org