Solia – Hij zegt: “DIT is jullie ware missie!” (betreft iedereen!)

SoliaHij zegt: “DIT is jullie ware missie!” (betreft iedereen!)

Vertaling vanaf video

Youtube

Odysee

Een helende boodschap van Aartsengel Michaël voor jou en je zielenpad.

Inleiding:

Dit is jullie ware missie! Dat is een zin uit de boodschap van Aartsengel Michaël van vandaag, die ik jullie breng vanaf een heel speciale plek.

Ik zit hier namelijk aan een grote concertvleugel in een prachtige concertzaal en ik ben hier te gast op Schloss Ellmau. Dit is een van de beste hotels, de meest bijzondere hotels ter wereld en ik was hier vele malen te gast in mijn oude missie als musicus. Ik speelde hier veel concerten en gaf ook concerten in de bar beneden en nu ben ik net uitgenodigd om hier weer een paar dagen te zijn en daarom is deze channeling niet alleen een woordchanneling, maar natuurlijk zal ik ook een paar maten voor jullie spelen op dit prachtige instrument.

Ik vraag je om wat tijd te nemen na de channeling, zodat de boodschap zich ook in je cellen kan weven via de muziek, die het op een andere manier in je systeem kan verweven dan woorden alleen doen.

De boodschap is heel krachtig, het gaat echt over de essentiële vraag wat JIJ wilt doen in je leven. Wat je missie is, wat je voelt, wat je naar buiten wilt brengen, zowel je lichtvolle potentieel, maar ook wat op dit moment misschien weer naar boven komt, namelijk de donkere dozen die misschien al heel, heel ver achter je liggen in je leven, maar zich toch weer willen laten zien en gezien willen worden, vooral in de laatste paar weken. Deze boodschap geeft je niet alleen aanwijzingen over wat je van binnen kunt doen om deze dozen te aan het licht te brengen en te doorluchten, maar biedt je ook veel troost en steun.

Toen ik de boodschap ontving, was Aartsengel Michaël echt aanwezig in al zijn liefde en hij nodigt je ook uit om je met hem te verbinden en alles wat je op dit moment bezighoudt door je heen te laten gaan en het ook te transformeren met behulp van de kracht van de Engelen. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, maar je wordt begeleid, beschermd en ook verbonden met iets groots, iets heel liefdevols. Dat is wat deze boodschap je op het hart wil drukken. Daarom nodig ik je uit om diep in deze energie te duiken, in deze engelenenergie en je echt te richten op wat er in je zit, wat naar buiten wil komen, wat je bezig houdt. Om deze channeling echt als helend voor je te zien en je helemaal te openen, om niets meer tegen te houden, maar om jezelf los te laten, te bevrijden en je te laten helpen in dit proces.

Dus nu wens ik jullie mooie minuten met de woorden van Aartsengel Michaël en daarna een prachtig einde met de muziek.

Het stuk dat ik voor jullie ga spelen staat trouwens op mijn nieuwe cd, die in de herfst uitkomt en als je op de hoogte wilt blijven van de release en het nog eens wilt beluisteren, abonneer je dan op mijn Telegramkanaal (t.me/soliachanneling) en klik op de link in de videobeschrijving en beluister het.

Dus nu duiken we samen in de energie van Aartsengel Michaël en in de ruimte van het Al.

Channeling:

Geliefde zielen,

Wees gegroet, geliefd en omarmd. Wees met mij. Laad jezelf op. Laad jullie batterijen op. Laat de ledematen rusten en de harten ontspannen. Laat jezelf vallen in de schoot van het Goddelijke, je eigen schoot. Want jullie zelf zijn het goddelijke, jullie zelf zijn de kracht, jullie zelf zijn de liefde.

Jullie wonen in God en God woont in jullie. Alles is er. Niets ontbreekt, niets doet pijn en niets is duister als je in verbinding bent met God, met het Al, met de adem van de eeuwigheid.

Alles is verbonden met deze liefde. Alles! Je pijn, je vreugde, je verlangens, je angsten. Geïntegreerd in het goddelijke, omringd door engelen, omringd door helpers, energieën en wezens die dicht bij je staan.

Je angsten zijn welkom bij mij. Geef ze aan mij. Laat ze opstijgen naar het licht. Geef ze de ruimte, zie ze, voel ze. Maar laat ze dan hun weg gaan. Geef jezelf je vrijheid terug.

Jullie kunnen beslissen aan welke kant je wilt staan. Hoe jij je leven ziet en wat je wilt leven. Jullie beslissen! Jullie zijn de scheppers van deze werkelijkheid. Jullie zijn het licht en de liefde! Jullie zijn de boodschappers van liefde van deze schepping. Jullie missie is groots. Jullie missie is kostbaar. Jullie missie is nu. Altijd nu. In het moment, in het Zijn. DIT is jullie ware missie!

De strijd van jullie brein kwelt jullie. Vecht niet tegen jezelf, laat je wapens rusten en verzet je niet tegen dat wat je dwarszit. Het wil zich laten zien, het wil zich verdraaien, het wil veranderen. Transformeren. In licht, in liefde en in toewijding.

Toewijding aan wat er nu is. Dat is je mantra. Die overgave. Het geven. De overgave en het geven. Je bewijst deze schepping een onmetelijke dienst en voedt het Goddelijke met alles dat zich bij je aandient.

Alles is belangrijk. Alles is goed. Alles mag er zijn. En alles heeft tijd nodig. Tijd is een goed. Een goed dat jullie graag willen beheersen, dat jullie graag aan jezelf willen onderwerpen. Tijd dient jullie, maar niet op de manier die jullie denken en wensen. Er is nooit te weinig. Het is oneindig. Het heeft geen begin en geen einde. Jullie dwingen het echter in een korset en beroven jezelf zo van de lucht om te ademen.

Open de stroppen die je de lucht afsnijden en steek je borst vooruit. Laat je hart stralen en geef lucht aan je longen. De tijd zal je niet langer bang maken en zich verweven met de natuurlijke stroom van je leven. Jullie leven, laat het stromen. Trek het niet recht met allerlei denkbeelden, maar sta jezelf toe om niets te weten. Sta jezelf toe om niets te weten. Sta jezelf deze unieke staat van Zijn toe. Weet niets en begrijp alles. Zonder inspanning, zonder uitputting van je geest. Begrijp alles door niets te willen weten.

Vergeet je leven en ontkleed je. Kleed je uit, laat je kwetsbare plekken en wonden zien. Laat alles los. Laat de teugels los! En ervaar in je eigen lichaam hoe je leven verandert als je het laat gebeuren zoals het is. Jouw pad en jouw leven.

Amen.

(Muziek)

Odysee

Youtube

Mocht je Stefan willen ondersteunen voor al zijn werk, dan kan dat hier:

paypal: https://bit.ly/38mkw8t
of: Stefan Schmid
Sparda Bank München
iban: DE08 7009 0500 0000 2324 08
bic: GENODEF1S04

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org