SOLIA – Hij zegt: “DAT is jullie moeilijkste beproeving” (bereid je voor!) Boodschap van Aartsengel Michaël

 

SOLIAHij zegt: “DAT is jullie moeilijkste beproeving” (bereid je voor!)

Vertaling vanaf video

Odysee

Youtube

Een ontroerende en lichtvolle boodschap van Aartsengel Michaël over de huidige energie en je huidige zielsmissie.

Inleiding:

De belangrijkste zin van de boodschap van Aartsengel Michaël van vandaag is: jullie zullen flink op de proef worden gesteld. En ik zal niet alleen deze praktische en ook zeer lichtvolle boodschap van Aartsengel Michaël brengen, maar ik zal jullie ook vertellen waarom ik hier voor deze concertvleugel zit en wat deze concertvleugel te maken heeft met een van de moeilijkste beproevingen van mijn leven. Waar ik flink op de proef werd gesteld.

En ik hoef je niet te vertellen dat deze tijden zoals ze nu zijn een veeleisende test zijn. Niet alleen voor jou, maar voor iedereen die deze tijden van ontwaken, omwenteling en verheffing doormaakt. Allereerst is er die grote onzekerheid die kan ontstaan als je naar het leven kijkt, naar de wereld, en niet weet hoe het verder moet, zij het met de oorlog in Oekraïne, met de energiesituatie, en vooral met jezelf. Hoe gaat het verder met jezelf in de tijd, hoe gaat het verder met je roeping, met wat je als ziel zou willen doen. Want het is niet ongewoon dat wat je tot nu toe hebt gedaan allemaal goed en wel was, maar dat het niet meer zo passend voelt.

Veel mensen komen momenteel bij mij en durven na te denken over het eventueel opgeven van hun oude beroep om iets nieuws te gaan doen. Misschien zit jij ook in de situatie dat je niet precies weet hoe je pad loopt, waar het naartoe leidt, wat je missie is. Dus misschien word je elke dag geconfronteerd met situaties die je steeds weer uitdagen en porren, en je op de proef stellen van wat je op dit moment werkelijk wilt. Wat je werkelijk wilt bijdragen in deze tijd. Het is echt niet gemakkelijk. Het vereist veel introspectie, het vereist ook veel moed om ernaar te kijken, om het onder ogen te zien en soms om dingen echt op te geven en te zeggen dit is geleefd en nu is het tijd voor iets nieuws.

Ik wil je een verhaal uit mijn leven vertellen. Het gaat over een test die me echt op de proef stelde en het heeft te maken met deze vleugel. Het heeft te maken met mijn leven als musicus, want voordat ik me beschikbaar stelde als medium voor de spirituele wereld, was ik professioneel pianist. Ik had veel bands, ik reisde de hele wereld over als pianist. Ik had een baan aan de Muziekacademie in München voor improvisatie en jazzpiano en toen, vele jaren geleden, kwam er een fase waarin ik me realiseerde: dit is allemaal goed en wel, dit is eigenlijk mijn droombaan, mijn droomroeping, maar op de een of andere manier kwam er een einde aan. Ik voelde me leeggezogen, wist niet meer waar ik het voor deed en toen was het tijd om me weer op de reis te laten gaan. Om de dingen weer te laten rusten. Ik nam verlof van mijn baan aan de universiteit, zette alles op een laag pitje, ging naar India, woonde enkele maanden in een ashram en keerde toen terug. Ik kwam als het ware “ondersteboven” terug, met mijn hoofd naar beneden en heb toen nog 2 jaar doorgesparteld, in een poging mijn oude leven weer op te pakken, maar dat lukte niet.
En dus gaf ik alles op wat ik tot dan toe had opgebouwd, al mijn contacten, ook de concerten en mijn baan aan de universiteit, deze veilige haven die ik zo graag wilde voor mijn leven, waar ik van hield, dat alles gaf ik op. Ik zei tegen het leven: oké, ik zet al mijn talenten weer op het zilveren dienblad, en ik stel het tot je beschikking, zodat jij kunt kiezen wat ik nu moet gaan doen.

Dus gaf ik mijn ziel de kans om iets nieuws in mij te vormen en toen reed ik een paar jaar rond in een camper met mijn toenmalige vrouw en liet me drijven, liet het oude echt achter me en werd uiteindelijk door de spirituele wereld geleid naar mijn werk als medium.

Ik kreeg het eerste contact met mijn spirituele bron Solia, en met vele andere entiteiten. Zo vond ik mijn nieuwe roeping, namelijk het doorgeven van boodschappen uit de spirituele wereld en het begeleiden van mensen naar hun zielentaal.

Ik vertel je dit om je aan te moedigen moedig te blijven in deze tijden, en op pad te gaan en niet te aarzelen om dat wat in je zit naar buiten te brengen. De boodschap die ik jullie nu ga voorlezen en die ik van Aartsengel Michaël heb ontvangen, bemoedigt jullie op een andere manier. Het vertelt je heel duidelijk met echt praktische adviezen hoe je het beste met deze onzekerheden kunt omgaan.
Aartsengel Michael heeft in deze channeling zelfs een boekentip voor je opgenomen. Echt ongebruikelijk. Ik zal deze channeling nu aan je voorlezen. Aartsengel Michael toont zich zoals gewoonlijk door middel van mediamiek schrijven. Bij mijn andere contacten ben ik meestal in trance en breng ik de boodschappen over door te spreken. Maar Aartsengel Michaël toont zich aan mij via papier en pen.

Als je de boodschap hoort, open je hart dan helemaal en laat je werkelijk meeslepen door deze prachtige energie. Als de boodschap voorbij is, nodig ik jullie uit om nog even in de energie te blijven, want dan ga ik in verbinding met Aartsengel Michaël aan de piano zitten en speel wat engelenklanken voor jullie. Geïmproviseerde muziek vanuit de energie van Aartsengel Michaël.

Op deze manier kan je systeem deze boodschap en deze trilling werkelijk op alle niveaus opnemen, zodat je deze informatie werkelijk op alle niveaus in je leven kunt integreren en uit je angsten kunt komen en met deze beproevingen kunt omgaan als een gesterkt mens, als een gesterkte ziel, en ze niet langer als beklemmend ervaart, maar als bemoedigend en motiverend, dat er nog zoveel meer in je zit dan je denkt.

Daarom wens ik jullie nu mooie minuten met deze prachtige channeling van Aartsengel Michaël en de klanken van dit prachtige instrument hier. Je bent ook welkom om me te volgen op mijn Telegramkanaal, waar je ook channelings vindt die hier niet op YouTube verschijnen. Ik blijf graag met je in contact en als je vragen hebt over je missie en hulp nodig hebt vanuit de spirituele wereld, dan stel ik me graag beschikbaar met mijn kanalen vanuit de spirituele wereld.

En nu geef ik jullie graag de boodschap door die ik ontving van Aartsengel Michaël.

Channeling:

Geliefde zielen,

jullie zijn mij dierbaar. Ik zie jullie en heb jullie lief. Ik wil jullie bemoedigen, niet verontrusten. Er is genoeg onrust in jullie tijd. Meer dan genoeg. Jullie zwoegen, jullie razen, jullie maken en jullie streven om het goede in jullie naar voren te halen. Vaak ontgaat jullie daarbij echter dat jullie al goed zijn. Goed genoeg. Niet te weinig, maar precies goed. Precies zoals je bent. Of het nu liefdevol, minachtend, vertrouwend of aarzelend is. Of het nu verdrietig, ernstig, speels of achteloos is. Je bent zoals je bent. Een schepsel van God dat niets te vrezen heeft. Angst en terreur zijn tijdgebonden kwaliteiten van jullie Zijn. Jullie worden flink op de proef gesteld.

Niet om jullie te straffen, maar om jullie uit de waas van angst te halen die jullie omhult als het zwart van de nacht. De duisternis die jullie leert vrezen. Je vindt het in alle gebieden van jullie Zijn. Niet alleen in de nacht zelf, die velen van jullie niet bevalt. De onzekerheid van het verborgene, de toekomst die je niet zo duidelijk kunt zien als je zou willen. Dit alles doet je huiveren. De ene keer meer, de andere keer minder. Zie de nacht als deel van de dag, als een element van je wezen.

Er is niets mis mee. En niets zou je moeten intimideren. De nacht helpt je om je zintuigen te gebruiken en ze aan te scherpen. Iedereen kent de magie van de zintuigen die ontwaken als de duisternis nadert. De zintuigen leiden je door de nacht. De zintuigen geven je stabiliteit. Het innerlijke neemt de controle over als het uiterlijke wazig wordt en zich in sluiers hult.

De introspectie geeft je informatie via de buitenwereld. Wat je aan de binnenkant vindt, zie je terug aan de buitenkant. In mensen, in daden, in gebeurtenissen en in wonderen. Alles in jullie wordt weerspiegeld in jullie Zijn. Dit weten jullie maar al te goed. Jullie weten het heel goed. Toch herken je deze verbanden nog niet zo goed dat je onaangename ervaringen bespaard kunnen blijven.

Binnen, buiten. Buiten, binnen. Steeds weer opnieuw. Zien en herkennen. De binnenwereld, de buitenwereld. Het spiegelkabinet van het Zijn. Ken je het verhaal van de oude man en de zee? Die oude visser die verzandt in het idee de grootste vis binnen te halen en daarbij alles moet verliezen. Laat deze fabel dienen als herinnering aan je ware essentie, die niet bepaald wordt door de buitenkant. Maar die je steeds beter kunt herkennen door de weerspiegeling aan de buitenkant.

De duisternis vraagt je volledige aandacht en het is de moeite waard om haar te leren liefhebben en respecteren. Want het is de dienaar van het licht en niet andersom. Licht is de kracht, licht is alomvattend, licht is liefde en liefde doorstroomt elke porie van de duisternis. Ervaar je duisternis opnieuw en sta op in het licht. Erdoorheen, ermee en zonder haar.

Amen.

[muziek]

Odysee

Youtube

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org