Solia – Geweldige doorbraak

SoliaGeweldige doorbraak

Vertaling van video

Youtube
Odysee

Ze zeggen: “Jullie zullen verrast zijn wat er met jullie gebeurt!”

Inleiding:

In de boodschap van vandaag voor de maand november spreekt mijn spirituele bron SOLIA over een enorme doorbraak! Ze zeggen: “Jullie zullen verrast zijn wat er allemaal met jullie gebeurt!”

Deze keer bevat deze channeling heel veel specifieke tips voor jou over hoe je je leven op een nieuwe manier kunt aanpakken. Hoe je lang gekoesterde projecten en wensen werkelijkheid kunt laten worden.

Solia heeft het in de channeling ook over wereldgebeurtenissen en gaat ook heel specifiek in op de oorlogen en de oorlog die ons op dit moment het meest bezighoudt in het nieuws. Ook hier zul je nieuwe antwoorden voor jezelf vinden en terugkomen bij de werkelijke oorzaak van oorlog.

Aan het einde van de channeling vraag ik je om papier en pen bij de hand te houden, want Solia zal je heel specifieke affirmaties geven die je in je dagelijkse oefening of in een nieuwe oefening kunt opnemen. Een nieuwe bewustwordingsoefening die je een of twee keer per dag zou moeten doen. Solia zal je een heel precies schema geven en als je deze instructies volgt, kun je echt opgetogen zijn over alle dingen die zich in je hoofd zullen openen. Bereid je daarom voor en leg pen en papier klaar om het op te schrijven. Neem dus alsjeblieft de tijd voor deze channeling, het duurt bijna een half uur, maar het is des te meer de moeite waard om erbij te blijven omdat het deze maand echt tot een persoonlijke doorbraak voor je kan leiden.

Voordat we beginnen met channelen, wil ik je graag uitnodigen voor mijn gratis proefavond “Zielentaal” op 3 november om 19.30 uur. En het enige wat je hoeft te doen is op de link klikken, op de zoomlink in de videobeschrijving, dus je hoeft je niet te registreren, maar kunt direct deelnemen aan de bijeenkomst. Als je er niet live bij kunt zijn, abonneer je dan op mijn Telegram kanaal (t.me/soliachanneling) waar ik ook een opname van deze proefavond zal plaatsen.

Nu wens ik jullie veel plezier met Solia’s channeling voor november.

Channeling:

Jullie komen naar ons omdat jullie vragen hebben. Jullie willen verlichting voor je hoofd en in je ziel. Deze vragen die zo branden in jullie hart, die verlangen naar verlichting, jullie brengen ze naar ons om ze op te lossen, om ze een antwoord te geven.

We zien jullie. We kennen jullie. We hebben deze reis op aarde meegemaakt en zijn ons ervan bewust dat dit leven op dit moment veel van jullie vraagt. Er komen zoveel onopgeloste kwesties naar boven en deze maand november is een welkome maand voor jullie om aan te pakken wat je al heel lang bezighoudt. Om aan te pakken wat je al heel lang wilt doen. Om dingen als het ware in de praktijk te brengen.

Daarom zijn de antwoorden van deze maand zo geordend dat jullie in actie moeten komen. Dat je niet langer moet wachten om de dingen te doen die al zo lang in je sluimeren. Het kunnen projecten zijn, het kunnen relaties zijn die je na aan het hart liggen. Het kan opruimen zijn, het kunnen activiteiten zijn die je in gedachten had maar nooit in de praktijk hebt gebracht. Alles wat je bezighoudt, alles wat je in je draagt, moet of liever gezegd, mag nu losgelaten worden in het leven.

Door deze actie, door deze geïnspireerde actie, zoals wij het graag noemen, zullen jullie een staat van vreugde ervaren. Er zal een nieuw pad voor jullie opengaan, gewoon door actie te ondernemen. Je hoeft niet tot in detail te weten hoe de volgende stappen zullen zijn, je hoeft alleen maar aan de slag te gaan. En dit aan de slag gaan is het beslissende moment. Deze stap uit het oude, uit het knusse, uit het bedachtzame en in het frisse, in het vreugdevolle, in het gedurfde en in het nieuwe.

Als je deze stap eenmaal hebt gezet, komen de volgende stappen vanzelf, want het gaat altijd om het begin. Elk moment gaat over het begin en je kunt in elk moment van je leven opnieuw beginnen. Wees je hiervan bewust, niet alleen deze maand, maar ervaar elk moment als iets nieuws.

Neem deze maand dus de tijd om even stil te staan en jezelf opnieuw te bekijken. Jezelf op een nieuwe manier te zien, jezelf anders te zien, het leven anders te zien, je te laten leiden naar een nieuw perspectief kan je deze maand naar nieuwe openbaringen leiden. Tot nieuwe realisaties, tot vlagen van inspiratie, tot momenten van grote luchtigheid. Want deze maand opent portalen voor je, opent deuren voor je die eerst op een kier stonden, half open, en die nu klaar zijn om helemaal open te gaan zodat je er doorheen kunt gaan naar een nieuwe waarheid.

Jullie zullen nog veel deuren mogen openen in dit leven, maar deze deur die nu voor jullie openstaat, een deur waar jullie al heel lang doorheen wilden lopen, maar die niet echt open kon, die een beetje geblokkeerd was, het slot leek roestig, de klink los, alles blokkeerde de gemakkelijke opening, maar nu kan deze poort naar jezelf, deze deur die je nieuwe dingen over jezelf laat zien, veel gemakkelijker geopend worden. Het volstaat om een beetje te duwen, een lichte impuls te geven en dan gaat deze deur uiteindelijk voor jullie open.

Het kost jullie een kleine inspanning, een basisbeweging, een impuls om door datgene heen te stappen wat jullie nu te wachten staat. Er staan jullie deze maand nieuwe momenten te wachten. Spirituele momenten, momenten van de ziel die je een diepte onthullen die lang voor je gesloten is gebleven. En dus is deze maand een maand van spirituele activiteit en ook een maand van in jezelf vallen, in een spirituele diepte, een duik, een veel frequentere duik in het Zijn, in de ervaring van oneindigheid, in het ervaren van je spirituele schat.

Jullie vragen je vaak af hoe je in deze schat kunt komen. Hoe je jezelf kunt bevrijden van het concept dat rond deze eeuwige essentie is geweven. Jullie hebben gelijk om dit te vragen, want dit concept dat jullie door je gedachten om deze kern heen hebben gesponnen, is niet langer nodig. De beste manier om het los te laten is de intentie te hebben om jezelf volledig te zien. Je te laten helpen om jezelf in je totaliteit te zien.

Dit uitnodigen van hulp, van spirituele hulp, van wat jou maakt tot wie je bent, deze roep om hulp, is nu essentieel. En je hoeft je tanden niet stuk te bijten op de kronkels van je geest om je er uiteindelijk na moeizame pogingen doorheen te wurmen of tegen de muur te lopen en weer in het concept te belanden.

Jullie mogen je nu openstellen voor je geest. Nodig deze geest bij je uit, nodig hem uit, vraag hem om hulp om je te laten zien. Om je te laten voelen. Om de essentie van het objectief weg te nemen. En deze uitnodiging kan elk moment plaatsvinden. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf verwijderen van de gebeurtenissen die je dagelijks leven bepalen. Trek je een paar minuten terug naar een stille plek en stel dan deze intentie, deze uitnodiging om je te laten helpen. En je zult versteld staan van wat je gegeven wordt in deze momenten van stilte, in deze momenten van contemplatie. Wat er aan je voeten wordt gelegd. Wat je in je kern raakt.

Neem deze oefening serieus en speels tegelijk. Want het spel is belangrijk, de luchtigheid. En tegelijkertijd de bereidheid om dingen te willen veranderen. Dat is nu jullie credo, dat is jullie vurigste wens, al heel lang, om dingen te veranderen. De verandering komt uit jezelf als je de intentie, de eerlijke intentie en de wil om te veranderen blijft herhalen. Als je je blijft richten op het nieuwe, op het liefdevolle en op vrede.

Deze oriëntatie is wat telt. Dit zich richten op wat waar is en je afkeren, je bewust afkeren van de paden die je al zo lang bewandelt, die je nu goed genoeg kent en waarvan je weet dat ze je altijd terug zullen leiden naar hetzelfde punt waar je nu bent. Dus nu is het tijd om van richting te veranderen, op koers te blijven en te stoppen met de weg kwijt te raken. De koers van liefde, de koers van vrede, want je ziet hoe hard vrede nodig is in de wereld. De oorlog waar jullie op dit moment getuige van zijn, wat jullie in het nieuws zien, wat jullie raakt, wat jullie boos maakt, wat jullie frustreert. Dit is een oorlog die in jezelf begint. Het is altijd in jezelf begonnen en het is nu tijd om het daar tot rust te brengen. Om het in jezelf vrede te geven.

Los de conflicten in jezelf op. Om de opening toe te laten. En je over te geven aan volledige vergeving. Sta jezelf toe om te vergeven. Sta jezelf toe je over te geven. Geef je over aan je eigen vergeving en kwel jezelf niet met schuldgevoelens. Deze schuld die nooit heeft bestaan, die als een blok op je maag ligt, die van alle kanten is bekeken en toch niet kan worden opgelost. Deze schuld, dit schuldgevoel, is nu een energetische entiteit die je ter oplossing kunt afgeven. Jullie mogen je schuldgevoel van je af laten nemen. Je schuldgevoelens. Jullie kunnen deze gevoelens in één keer van je af laten nemen, jullie kunnen je hier ook door jullie spirituele krachten en begeleiders bij laten helpen en deze formaties van gestolde energie laten oplossen. Steeds weer opnieuw.

Wend je steeds weer tot het spirituele en stel jezelf open. Laat deze gevoelens achter in het universum en geef ze de ruimte om te helen. Laat ze los in de eeuwige ruimte om ze te laten helen. Zonder jullie tussenkomst, zonder jullie analyse, zonder kennis. Kennis brengt je nergens meer. Kennis heeft jullie je redenen ontnomen. Het heeft je eerlijk gezegd nooit verder gebracht. De kennis die een verzameling constructies is.
Jullie diepe kennis komt uit andere bronnen. Jullie ware kennis wil nu ontdekt worden, blootgelegd worden, gezien worden, toegepast worden en deze kennis is voor jullie toegankelijk wanneer jullie jezelf verlossen van de last van schuld. Wanneer je jezelf van deze last bevrijdt. Dan gaan er werelden voor je open die een nieuwe manier van kijken mogelijk maken. Die een nieuwe manier van Zijn mogelijk maken. Die jullie verlossen van deze last om alles uit te leggen. Door het niet-uitleggen worden jullie heilig. Door het niet-uitleggen ervaren jullie verlossing. Door het niet-uitleggen kun je het universum in zijn ware diepte begrijpen. Niet verklaren en eeuwige kennis ervaren.

Jullie hebben elk moment de kans om deze kennis te verwerven. Je hoeft niet boos te zijn als deze constructies je blijven achtervolgen. Het is een proces dat voor je ligt, maar wees er zeker van dat elke ervaring van oneindigheid, elke ervaring van goddelijkheid in dit nieuwe bewustzijn jullie (last) zal verlichten en jullie zal veranderen. En maak je dus geen zorgen over de momenten waarop het je niet lukt om dit gezichtspunt in te nemen, maar vertrouw op wat je ziet, wat je voelt in de momenten waarop je verbonden bent. Deze momenten zijn heilig. Zie deze momenten als je redding. Laat deze momenten groeien. En dat vereist constante toewijding. Het heeft deze verhoogde herinnering aan spirituele kennis nodig om je verouderde kennis te overschrijven. Daarom moet je je voortdurend op deze momenten richten. Jullie mogen en moeten ook je dagen indelen en hier bepaalde tijden voor inrichten. Deze hoeven niet op de minuut te worden vastgesteld, maar kies ten minste twee tijdvensters waarin je je op dit nieuwe Zijn richt.

Jullie zullen een opening ervaren die je niet zou kunnen bereiken door enkele uren te mediteren. Deze kleine hapjes waar je nu naar moet streven, deze kleine porties nieuw Zijn, zijn betekenisvoller dan het lange volhouden en in stilte zitten. Als het je nog steeds aangenaam lijkt en je moeiteloos kunt volharden in je stilte, blijf dan in deze staat. Maar eerst zullen deze kleine eenheden, deze paar minuten die je met een stopwatch kunt en moet meten, deze korte, geconcentreerde eenheden van zuivere geest je een opening geven die ook je meditatie zal beïnvloeden. Jullie hele bestaan zal een meditatie worden en dus is het niet langer een kwestie van in afscheiding gaan door meditatie, maar van deze meditatie te zien als iets alomvattends en het de hele dag door te beoefenen.

Om deze momenten steeds opnieuw te laten plaatsvinden en je eraan te herinneren waarom het gaat.

Ik ben een schepsel van liefde en ik richt me op de liefde.

Liefde is de kern van mijn wezen.

Ik ben liefde.

Het vreedzame ligt in mij. Vrede ligt in mij.

Ik ben bereid de wereld met een nieuwe blik te bekijken.

Ik laat me leiden door de spirituele wereld en stel mezelf beschikbaar voor dit Zijn.

Deze zinnen kunnen behulpzaam zijn tijdens deze momenten. Deze mantra’s, deze affirmaties, deze beslissingen hebben nu oefening nodig. Het zijn deze beslissingen die je verder zullen brengen. In deze maand en in dit Zijn.

We zijn bij jullie in deze tijd en groeten vanuit de eeuwigheid.

SOLIA

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org