Solia – DIT komt in februari jouw kant op (verrassend!)

Solia – DIT komt in februari jouw kant op (verrassend!)

Vertaling van video

YouTube

Odysee

Wat staat je te wachten in februari? Welke leertaken staan je te wachten? Welke energieën hebben de overhand? SOLIA vertelt het je!


Daarom willen we jullie uitnodigen om te zingen, te klinken en te vibreren en jullie klank in harmonie te brengen met de klank van de omgeving. Harmonie is de nieuwe symfonie. De harmonie is wat jullie nu vooruit brengt. De harmonie.


Inleiding:

Hallo lieve mensen,

Ik heet jullie welkom voor de maandelijkse channeling van vandaag vanuit Barcelona. Ik ben hier op een korte reis en kwam midden in het centrum in mijn hotelkamer terecht. Je hoort het in de iets turbulentere buitengeluiden. Bussen rijden voorbij, motoren en luidruchtige Spanjaarden. En ik nodig je uit deze geluiden van buiten niet storend te vinden, maar ze mee te nemen in de opname en je er niet door te laten storen. Je kunt hier heel goed over mediteren, vooral in zulke turbulente en lawaaierige gebieden, want het is slechts de weerspiegeling van de innerlijke luidheid en de innerlijke beweging. Ook dit heb ik in de loop van de dagen steeds weer gedaan, niet om me uit balans te laten werpen, maar het op te vatten als een uitnodiging om steeds meer tot mezelf te komen.

Dit terzijde en als inleiding op deze channeling. Zelf ben ik erg benieuwd naar wat Solia ons te vertellen heeft. En we beginnen. Ik ben blij dat ik jullie Solia’s woorden voor de maand februari kan doorgeven, wat we kunnen verwachten aan energieën, leertaken, impulsen, groei en misschien ook gebeurtenissen.

Channeling:

Het leven gaat door. Het dicteert jullie een nieuw ritme. Het dicteert en tegelijkertijd geeft het je nieuwe vrijheden. Je kunt ze nu steeds meer gebruiken, als je maar de tekenen des tijds volgt. Je hoeft niet veel meer te doen. Je hoeft niet langer veel ter hand te nemen. Je mag je nu onderwerpen aan een nieuw ritme. Deze onderwerping is geen onderwerping zoals jullie die misschien begrijpen. Het is een overgave aan deze stroom, aan deze vrijheid die je roept, zelfs ondanks de beperkingen die je hier en daar nog waarneemt.

Deze beperkingen zijn niets meer dan correcties, hulpmiddelen om je te leiden op het kronkelige pad van het leven. Want het leven volgt nu een bepaalde dynamiek, die je nu mag leren kennen. Jullie hoeven niet meer tegen dingen aan te lopen, maar kunnen door de tijd meanderen in het besef dat je omgeven bent door energieën die je begeleiden, die je leiden en die je steun geven.

Jullie mogen er nu dus aan wennen om deze ruimte niet als leeg te zien, maar als een conglomeraat van energieën die voor jullie beschikbaar zijn. Niet alleen de spirituele energieën, maar ook de energieën die immanent om je heen aanwezig zijn in menselijke en materiële vorm. Elk individu straalt een energie uit en je kunt je erdoor laten belagen of je kunt het eenvoudigweg waarnemen. Je kunt het meenemen in je veld en je door dit woud van energieën bewegen.

Dit zijn in het Zijn is dus zeer intuïtief, zeer toegewijd en zeer aftastend. Jullie krijgen nu nieuwe inzichten over jezelf en over het Zijn en hebben zo de gelegenheid om een nieuw deel van jezelf te ontdekken. Deze delen, deze modules, deze potentialen die in je vastzaten zijn nu op de beste weg om zich te bevrijden, om ruimte te nemen en dus gaat het er deze maand om om ruimte te nemen, je niet te laten beperken door de energieën, maar je te laten leiden.

Jullie energetische veld is fijn geworden en deze fijnheid brengt enerzijds een kwetsbaarheid met zich mee en anderzijds stelt deze fijnheid je in staat om preciezer te voelen wat nodig is. Jullie zullen nu minder last hebben van de beslissingen die je neemt, maar je zult een nieuwe zekerheid voelen in wat je beslist en hoe je beslist. Het leven zal je een beat geven die je niet langer beperkt, maar je zachte impulsen geeft en muziek in je laat vibreren waarop alleen maar gedanst hoeft te worden.

Dit dansen op de maat van het Zijn is dus het nieuwe Zijn. Om deze muziek, dit ritme en deze trilling te voelen. Je vibreert, je klinkt, je bent en de ontstemmingen die je hier en daar nog waarneemt zijn dissonanten van vroeger. Ze klinken in je met een zekere standvastigheid, maar het volume neemt steeds meer af. Je neemt deze geluiden waar, maar ze brengen je niet meer op de gebruikelijke manier uit balans. Je kunt deze geluiden nu omvormen tot nieuwe klanken, tot een nieuwe trilling, tot een nieuw geluid en je kunt je orkest aan een nieuwe dirigent overgeven.

Een orkest heeft leiderschap nodig, het heeft leiding nodig, het heeft coördinatie nodig. De dirigent is geen dictator die dicteert, hij leidt en hij laat de klanken optimaal samenvloeien, door hem en door alle musici die op hem letten.

Jullie dirigent is de innerlijke stem. Je dirigent luistert naar de fijnste nuances van je innerlijke klank. Zowel naar de dissonanten als naar de harmonieën die nu in je opkomen. Wat je waarneemt als disharmonie is een belangrijk onderdeel van het afstemmen op de nieuwe tijd. Dus beschouw deze geluiden als voorlopers voor je nieuwe trilling en laat je gewoon steeds weer vallen in de schoonheid van de natuur. De geluiden die je waarneemt in harmonie met de omgeving waarin je je bevindt, zullen je veel wijsheid brengen, want je omgeving is gevuld met essenties die je nu zullen helpen groeien.

In het stille meer, het gekabbel van de beek, de geluiden van de grote stad, alles trilt, alles klinkt en precies waar je bent kun je vervulling ervaren. Dit één worden met wat er om je heen is, is daarom een centrale taak voor deze maand. Waar je ook bent, hoe je ook bent en wat je ook overkomt. De omgeving is een nieuw stokpaardje voor je. Neem het allemaal in je op en trek nieuwe conclusies voor je wezen. Probeer de omgeving te integreren en je innerlijke delen te verenigen met dit klanklichaam. Probeer de energieën te ontcijferen en je veld erop af te stemmen. Je hoeft de velden niet te analyseren. Het is voldoende om waar te nemen. Als je in je lichaam bent, tril dan in dit lichaam op de best mogelijke manier met de omgeving mee. Zo krijg je een nieuw gevoel van verbinding en kun je elk moment van dit Zijn betoveren tot een prachtige symfonie van vibraties.

Dus deze magie van Zijn van dit klankuniversum, is een richtlijn, een moment waarop je je deze maand kunt afstemmen. Laat je niet van de wijs brengen, maar laat je leiden naar kalmte.

Laat je niet verrassen door de complexiteit van de gebeurtenissen. Je moet nu begrijpen en leren dat multidimensionaliteit ook betekent dat je bij vele taken betrokken bent. Dat je een orkest van klanken beheert, leidt en aanstuurt. Dat je wezen, je innerlijke kern nu een scala aan geluiden dirigeert.

Je bent er aan gewend dat de overvloed aan gebeurtenissen je vaak op de knieën brengt, en vaak toont zich een begrijpelijke angst. Je loopt het risico overweldigd te worden of je overweldigd te voelen door de veelheid van gebeurtenissen.

Maar nu krijgt dit multidimensionale veld een nieuwe dimensie. Jullie zullen groeien in de diversiteit van de taken en jullie mogen je nu steeds meer ontspannen in dit orkest van klanken. Zie de taken dus als verschillende geluiden die je dirigeert en die je nu moet en mag toelaten zonder al te specifiek in te grijpen. Het is voldoende als je hier en daar voorzichtig je hand opsteekt om een piano of een forte aan te geven en het leven en de klanken een bepaalde expressie te geven. Maar je wordt geleid, je bewegingen worden geleid en dus zal het gemakkelijk voor je zijn om deze geluiden te coördineren.

In deze situaties kun je je ook voorstellen dat je een dirigent bent en bewegingen maakt zoals een dirigent ze zou maken. En zo zullen de taken gemakkelijker voor je zijn als je een zekere beweging in hen toelaat, als je hen toestaat te bewegen, hen toestaat te willen bewegen en hen toestaat naar een oplossing toe te bewegen. Dus wuif de klanken door als je ze niet meteen kunt plaatsen, laat ze klinken en laat ze zelf hun klank ontvouwen. Als je weet hoe je het geluid wilt hebben, neem dan je beslissingen en verheug je in deze verscheidenheid aan klanken.

Deze geluiden verrijken je, vernieuwen je en geven je een goede kleur. Denk niet dat de taken minder zullen worden en wees liever bereid nieuwe krachten te ontvangen om ze aan te kunnen. Om ze niet langer te zien als taken op zich, maar als bewegingen in je wezen die je symfonie uniek maken en elke dag een nieuw klankwerk van vreugde voortbrengen.

Want al deze klanken zijn harmonieën. Jullie begrijpen nog niet hoe de harmonieën gerangschikt zijn. Jullie mogen wennen aan nieuwe harmonische verhoudingen. Je kunt steeds meer geluiden ontcijferen die je eerder vreemd leken. En zo leer je een nieuw repertoire van klanken aanvoelen waarvan je je in je hart bewust wordt. Dit klankrepertoire zal de mooiste klanken uit je spoelen en nieuwe trillingen en klanken in je leven brengen, want je innerlijke klanken zullen in resonantie komen met de buitenwereld en zo zullen nieuwe klankcombinaties gevonden worden, nieuwe synergieën en mengsels. Het orkest breidt zich uit en de sterrenstelsels vermengen zich.

Op die manier stemmen jullie je lied af op een groots en nieuw geluid dat niet alleen door jullie gezongen wordt, maar door vele zielen die nu beginnen te zingen. Zingen is een belangrijk moment in deze tijd en zal je een nieuw lied geven. Het geeft je toegang tot je innerlijke stem. Dus zing wanneer je maar kunt. Laat je niet afschrikken door het woord “zingen”. Velen van jullie vinden het moeilijk om geluiden te maken. In vroegere tijden werd velen van jullie een blokkade ingeprent die jullie nu verhindert te zingen en te klinken. Allen die zich geblokkeerd voelen of te maken hebben met overtuigingen die het zingen verbieden, willen we aanmoedigen om de weg naar klank in te slaan.

Laat je inspireren door de klanken die je worden aangeboden en ga in op aanbiedingen die je stem ondersteunen. Neem elke gelegenheid te baat om in de klank te komen om jou en wat er in je leeft naar buiten te brengen. Het zingen van de ziel is dus het belang van het nieuwe. Breng de klanken van de ziel naar buiten en houd ze niet meer tegen.

Deze geluiden liggen in ieder van jullie begraven. En als we zeggen dat ze begraven zijn, betekent dat ook dat ze in zekere zin afscheid hebben genomen van het leven. Ze leven een bestaan dat hen geen recht doet. Ze hebben zich teruggetrokken in hoeken die gekenmerkt worden door donkere schaduwen en het is nu mogelijk en gemakkelijker dan ooit om deze geluiden in het licht te brengen. Om deze geluiden naar buiten te brengen en zo licht in jullie zielen te brengen. Om licht te brengen in de hoeken die in de loop der jaren koud zijn geworden.

Daarom willen we jullie uitnodigen om te zingen, te klinken en te vibreren en jullie klank in harmonie te brengen met de klank van de omgeving. Harmonie is de nieuwe symfonie. De harmonie is wat jullie nu vooruit brengt. De harmonie.

Het ene klinken, het instemmen. En het ervaren van het één zijn in klank. Dit alles ligt nu aan je voeten, dit alles mag nu leven en dit alles wacht op je als een geschenk.

Het geluid van de tijd.

De groet komt uit de eeuwigheid.

(zielentaal vanaf 30.15

YouTube

Odysee)

Afsluiting:

Ja, als je je afvraagt wat die geluiden aan het eind waren, ik voelde me spontaan geïnspireerd om een beetje zielentaal voor je te spreken, want zielentaal is, naar mijn mening, wat het geluid uit jou kan bevrijden. Het geluid dat Solia ook heeft aangesproken en licht kan brengen in je koude hoeken. En als je meer wilt weten over zielentaal, dan vind je op mijn website veel informatie over wat het is, wat het in je kan doen en natuurlijk hoe je het kunt leren.

Ik wens je een mooie maand februari met veel interessante klanken voor je orkest, voor je innerlijke stem en ik doe je de hartelijke groeten uit Barcelona.

Tschau en tot de volgende keer.

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org