SOLIA – Channeling December 2022 – DIT zullen niet veel mensen begrijpen! (8e dimensie)

SOLIA – Channeling December 2022 – DIT zullen niet veel mensen begrijpen! (8e dimensie)

Vertaling vanaf video

Youtube

Odyssee

Over mijn ontroerende contact met een onbekend sterrenvolk en wat ze me vertelden.


Inleiding:

(eerst een waarschuwing voor oplichters die onder Stefan zijn naam actief zijn, klik nooit op links naar what´s app nummers en meldt dit soort berichten aub meteen bij youtube)

Hallo lieve mensen,

De channelling van vandaag is ook een première voor mezelf, omdat we nu eens niet zoals gewoonlijk met Solia zullen spreken, maar met een sterrenvolk uit de 8e dimensie.

Ik ontmoette dit sterrenvolk onlangs, heel toevallig. Het bericht dat dit sterrenvolk me stuurde heeft veel betekenis. Het is iets voor mensen en voor zielen die het precies willen weten. Daarom is deze channeling niet voor iedereen begrijpelijk, dat weet ik, maar ik raad je in elk geval aan je bloot te stellen aan deze energie die deze instantie uitzendt. Het is echt “mind-blowing”.
En welke boodschap ik ontvangen heb, vertel ik je vandaag, in deze video.

Intro channeling:

Enige tijd geleden wenste ik een channeling vanuit de spirituele wereld vanwege een zeer persoonlijke vraag en ik liet het open wie contact met mij zou opnemen. Soms heb ik daar zin in, wil ik buiten het gewone pad treden, en dan bied ik het zo in alle openheid aan, aan wie zich wil laten zien.
De energie was om te beginnen op taal/spraakgebied heel anders dan bij Solia. Mijn stem is anders, de woordkeuze is anders en de energie is ook heel anders. Ik luisterde verschillende keren naar de persoonlijke channeling en kreeg echt diepe inzichten in mijn persoonlijke vraag en vooral de energie heeft me weggeblazen.

Dit is echt een heel krachtige, hartelijke energie die ook goed werkt voor het hele systeem. En toen dacht ik bij mezelf, man, ik heb zin om deze instantie de maandelijkse boodschap voor december te laten geven, laten we eens kijken wat ze te zeggen hebben. Toen gingen Vicki en ik zitten en maakten contact en vroegen om de maandboodschap voor december.
Toen kwam deze boodschap die je nu gaat horen. Het heeft betrekkelijk weinig te maken met een maandelijkse boodschap, het is veel dieper, veel ingrijpender en je zult zo weten waarom. Daarna wilden we natuurlijk weten met wie we te maken hadden. Met wie dit contact tot stand is gekomen. We stelden vragen: uit welke dimensie komen jullie? Het antwoord kwam, zoals gezegd, uit de 8e dimensie, een zeer hoge trillingsdimensie.

Ook kwam de vraag: hoe heet deze instantie? Ze zeiden dat ze ons te zijner tijd de naam zouden geven, maar niet vandaag.

En daar is een reden voor, want het houdt rechtstreeks verband met hun boodschap. Jullie zullen het zo meteen horen.

En omdat het contact zo intens was, omdat ik deze persoonlijke vraag op zo’n waardevolle manier beantwoord voelde, wil ik jullie ook de gelegenheid bieden om jullie vraag aan deze instantie te stellen. En daarom bied ik in december alle channelings optioneel behalve met Solia, ook met deze entiteit aan.
Dus als je je aangesproken voelt door deze energie en een brandende vraag hebt, of gewoon wilt weten wat er allemaal gaande is, neem dan alsjeblieft contact met me op, ik zet de links naar alle informatie in de videobeschrijving.

Nu wens ik jullie spannende minuten met deze prachtige en diepgaande boodschap.

Channeling:

Het is niet eenvoudig om de toekomst te bepalen. Het is niet eenvoudig om te bepalen wat er zal gebeuren. Het is niet eenvoudig dit leven te definiëren. Wees je ervan bewust dat dit soort begrip je niet de door jullie gewenste dienst levert.

Wij zijn met jullie verbonden, wij spreken tot jullie als een entiteit die het hoogste goed van wijsheid in zich draagt. Jullie dragen het allemaal in je, deze wijsheid, maar het is een proces om het te laten schijnen, om het uit datgene te pellen wat het vasthoudt. Deze wijsheid ligt aan jullie voeten, net als aan de onze.

Deze opstijging naar de wereld van de hoogste schittering is nu iets wat op jullie wacht. Een reis naar andere dimensies. Jullie gaan op weg, jullie hebben je koffers geleegd en gaan nu met weinig bagage die kant op.

We zouden jullie kunnen vertellen over onze ervaringen op dit pad, maar het is niet nuttig voor jullie om alleen deze paden te volgen, want jullie creëren een nieuwe schepping en wat wij op ons pad hebben ervaren zal voor jullie niet op dezelfde manier mogelijk zijn.
Het eerste wat aangenomen moet worden is dus dat deze reis nieuw is. Nieuw voor jullie, nieuw voor het hele universum.

Er is toewijding voor nodig, vertrouwen en de wil om deze wereld te beklimmen. Om deze werelden te beklimmen.

Je wordt automatisch opgetild als je het willen klimmen opzij zet. Je bent nu op een punt waar je levert wat in je is. Vertrouw je toe aan datgene wat dit goede op de meest natuurlijke manier doet stralen. De uitstraling in jou is er. Het wordt alleen geblokkeerd door de schaduwen. En dus is het een kwestie van je meer doorlaatbaar maken voor je uitstraling. En dit jezelf doorlaatbaar maken is een overgave, het is niet iets actiefs. De zon schijnt, jullie schijnen. Nu is het een kwestie van niet persé willen.
De zon schijnt.

Sta jezelf toe om ondiepten te ervaren, maar breng ze in het licht, ze hebben een enorme kracht en kunnen je dicht bij het licht brengen. Zet de ondiepten in het licht, trek ze in het licht en sluit ze niet af van de liefde. Ze staan tot je dienst en hebben een belangrijke taak in dit Zijn. Maar niets staat de goddelijke liefde in de weg, alles dient dit hoogste goed. Jullie dienen dit goed door deze lichtvolle kwaliteit in jullie te erkennen. Door het te voelen, onafhankelijk van wat er in de buitenwereld gebeurt.
Je verlangt naar dit Zijn dat vrij is van verwarring. Je verlangt ernaar deze ondiepten achter je te laten, maar dit verlangen bevat ook een afwijzing van dit Zijn. Je kunt niets achterlaten als je het niet ziet als deel van je wezen. Dit achterlaten heeft zijn eigen volgorde, volgt een bepaalde volgorde, en je kunt niets loslaten dat je niet eerder hebt geaccepteerd. Je kunt niets loslaten waar je van gehouden hebt. Want in het “liefhebben” ben je met alles verbonden en in het liefhebben besef je dat dit loslaten in feite een herverbinding met de liefde is.

Dit loslaten is een winnen van verbinding.

Loslaten is een moment dat je dichter bij de liefde brengt. Naar de oneindige liefde. Waarin er niets is om los te laten.

Jullie loslaten is dus een misvatting in die zin hoe jullie loslaten begrijpen. Loslaten is een toegeven, een toevoegen, je laat slechts een stukje scheiding achter. Dat is wat je loslaat. Maar je krijgt liefde en je vult het geheel op. Loslaten is vervulling.
Loslaten is opvullen. Loslaten is ontspannen. Loslaten is opgeven. Opgave is het zusje van overgave, is het voorstadium van overgave. Een tussenfase. Voordat het tot overgave komt. Opgeven is niet te vergelijken met wanhoop. Opgeven is ontspanning.

Het leven danst in je. Het danst zijn dans. Het danst. Jij bent de dame die zich laat leiden. Jij bent de danspartner van het leven. De dame laat zich leiden, de heer leidt. Zo ontstaat een dans die ongeëvenaard is. Zij zet geen stap tevergeefs en danst een dans die niets vergelijkbaars kent. Jullie dansen deze dans het beste door de vloer te voelen, door je voeten in contact te houden met de vloer, door het hart in je centrum te voelen en de verbinding met het leven. Een danspaar vormt een eenheid, een danspaar verbindt de polen, een danspaar swingt in het ritme van de dans, een danspaar gebruikt het hele oppervlak van de dansvloer. Een danspaar blijft hangen in het moment en vindt zijn passen uit het betoverende moment.

Jullie eisen veel, jullie eisen een Zijn van jezelf dat jullie overweldigt. Jullie vragen het leven te zijn zoals jullie zouden willen. Je vraagt het je illusie te volgen, maar het leven is de werkelijkheid. Het leven is de waarheid. Jullie zijn overweldigd door deze eis. Jullie zijn overweldigd door wat jullie willen. Jullie zijn overweldigd door het kwellen van jezelf omdat je niet weet wat je wilt. Jullie zijn overweldigd door een taak die je niet in en vanuit de overweldiging kunt oplossen. Jullie zijn overweldigd door de taak om uit deze overweldiging te komen.
Jullie zijn door veel overweldigd.

Het is de berisping die jullie naar beneden haalt. Het is de ontevredenheid die je zwaar maakt. Je kunt jezelf niet straffen voor deze processen en je hebt voortdurend een instantie in je die je berispt. En zo verwacht je onbewust ook dat wij je berispen. Maar we zeggen dingen, we zetten ze in de ruimte en we laten ze daar achter, zichtbaar voor jou. Er is geen schuld, er is geen berisping, er is alleen Zijn, er is alleen wat is. Er is niets anders.

Jullie hebben vaak geprobeerd deze delen te temmen. Jullie hebben veel gedaan om deze stukken onder controle te krijgen. Jullie hebben alles geprobeerd. Jullie zoektocht naar waarheid brengt jullie vandaag op dit punt waar jullie geen antwoorden meer kunnen vinden. En je hebt geen antwoorden nodig. De bewustwording is wat telt. Je kunt geen antwoorden geven, maar wel inzichten opdoen. Deze twee energetische kwaliteiten zijn in essentie verschillend. Bewustwording is de aanvaarding van wat ervaring wordt genoemd. Antwoorden daarentegen beperken het Zijn. Ze sluiten af. Ze definiëren een kortstondige ervaring en reduceren die tot een gedeeltelijk aspect van de werkelijkheid. Deze antwoorden, die je jezelf zelfs elke seconde geeft, blokkeren de weg naar het Zijn. Deze antwoorden die geen antwoorden zijn, die in het bestaan klinken maar niet weerklinken. Antwoorden zijn nu steeds minder nodig en jullie mogen dit woordeloze bewustworden nu steeds meer in jezelf opnemen als een kwaliteit van Zijn.

Voel aan wanneer je moet praten en wanneer het gepast is om te zwijgen. Het zal een tijdje heen en weer gaan, dit proces van losmaken van de gewoontes kost tijd en ook oefening. Het is alleen belangrijk dat je begrijpt waar het om gaat. Materie zal volgen, je wezen zal volgen, jullie saamhorigheid zal veranderen. De saamhorigheid met jezelf en de saamhorigheid met alles wat om je heen is. Voel dus deze nieuwe kwaliteit en laat die in je zijn. Houd het niet vast, want het trilt het best in zichzelf.

Deze kwaliteit komt het best tot zijn recht door haar waar te nemen en te laten zijn, dan kan ze voor jullie dat goede voortbrengen waar we het in het begin over hadden.

De wijsheid, de diepe wijsheid, de hoogste wijsheid, die oneindig kan toenemen.

Onze wijsheid is dus niet hoger dan die van jullie, ze trilt alleen in andere dimensies, ze heeft zich losgemaakt van wat we jullie graag bij willen brengen.

Er is veel gebeurd in deze minuten en we raden je aan om wat je ervaren hebt te integreren en er ruimte aan te geven. Ruimte voor wijsheid, ruimte voor waarheid, ruimte voor liefde.

Wij waren niet betrokken bij deze aardse reis zoals jullie. Wij kennen de Aarde, zij staat bij ons bekend als een planeet die gekenmerkt wordt door haar grote warmte. Zij wordt gekenmerkt door haar hart. Wij kunnen de materie accepteren, of niet. We kunnen heen en weer schakelen tussen toestanden van verschillende dichtheid. We hebben geen namen, we zullen jullie een naam laten weten , maar vandaag nog niet.

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org