SOLIA – Aartsengel Michael: Hij spreekt onomwonden over de huidige tijd( oren open!)

SOLIAAartsengel Michael: Hij spreekt onomwonden over de huidige tijd( oren open!)

Vertaling vanaf video van 13 november 2022

Youtube

Odysee

Deze engelenboodschap spreekt tot je vanuit volmaakte liefde en met verbazingwekkende helderheid – een channeling die diep in het hart gaat en je ogen kan openen voor je huidige potentieel.

Inleiding:

Hallo lieve mensen,

Ik ben heel blij jullie vandaag te zien en ik heb een prachtige boodschap van Aartsengel Michaël bij me over de actuele tijd. Als ik vandaag naar buiten kijk, zie ik dat er hier in Spanje aan de Atlantische kust een sterke storm woedt. Deze storm en de woelige zee drukken de huidige energie heel goed uit. Er kunnen op dit moment weer grote spanningen ontstaan, die ook tot uiting kunnen komen in conflicten. Of het nu conflicten in je omgeving zijn of conflicten in jezelf, dat je met jezelf in de clinch ligt en heen en weer hobbelt en jezelf niet, hoe zal ik het zeggen, liefdevol kunt accepteren. Daar komen deze conflicten vandaan, uit deze tegenstrijdigheid en uit deze hardheid.

Ik had de ingeving om na lange tijd weer eens met Aartsengel Michaël te praten. Hij heeft zich al laten voelen door zijn zachte en liefdevolle energie en als ik de boodschap doorlees is het echt heel, heel duidelijk. Duidelijke tekst van Aartsengel Michaël. Dus veel liefde aan de ene kant, en aan de andere kant ook echt een beetje vermanend en echt bezielend dat we nu, verdorie nog aan toe 😊, zelf de beslissingen kunnen nemen, hoe we ons leven vorm kunnen geven, hoe we onze energie kiezen voor de beslissingen die we nemen.

Dit zijn heel diepgaande woorden die je eerst in jezelf moet verwerken en die aan de andere kant echt heel diep doorwerken. Sinds ik dit bericht opschreef, heb ik dit diep in mezelf gemerkt. Sommige conflicten koken ook weer in mij op. En deze boodschap heeft zo’n diep energetisch effect dat je er niet omheen kunt het innerlijk te verwerken en in je op te nemen.

En ik hoop dat het jou ook zal helpen, zoals het mij heeft gedaan, om deze spanningen te verwerken en er beter mee om te gaan.

Voordat ik de boodschap aan jullie voorlees, ik heb hem hier opgeschreven, wilde ik jullie iets vertellen over hoe de boodschappen met Aartsengel Michaël tot stand zijn gekomen.
Vergeleken met mijn normale werk met Solia, waarbij ik in trance ga en de boodschappen uitspreek. Aartsengel Michaël toont zich aan mij schrijvend, dat wil zeggen via mediamiek schrijven. En dat doe ik nu al zo lang, maar toch, vooral als ik aan het schrijven ben, komt dat gevoel weer naar boven: “Man, dat kan eigenlijk niet, dat kan eigenlijk niet zo eenvoudig zijn, dat je echt zomaar zulke diepe wijsheden opschrijft”.
Want op het moment van schrijven voelt het eigenlijk heel normaal. Bijna te normaal voor het verstand. Daarom begin je soms te twijfelen.

Als ik dit doorlees, ben ik gefascineerd door de diepgang en hoe gemakkelijk het is om contact te maken met de geestelijke wereld. Daarom wil ik je uitnodigen het ook eens te proberen. Om te durven proberen mediamiek te schrijven en te zien wat er bij je doorkomt.

Ik heb een paar blogartikelen op mijn site staan waarin ik uitleg geef over mediamiek schrijven en je aanwijzingen krijgt over hoe je zelf actief kunt worden met mediamiek schrijven. Ik zal een link plaatsen naar de cursus, ga gewoon naar de pagina en lees het door en probeer het eens.

Ik verlink het in de videobeschrijving en misschien kunnen jullie er goed mee overweg en openen jullie je kanalen ermee. Als je hier nog hulp bij nodig hebt, dan zal ik ook een link zetten naar mijn cursusprogramma voor de basiscursus mediamiek schrijven en dan kun je misschien binnenkort boodschappen van je ziel en ook van andere spirituele instanties op papier toveren en dezelfde fascinatie voor deze vorm van mediamieke input ontwikkelen.

Nu willen we de Aartsengel Michaël aan het woord laten en je kunt je langzaam afstemmen op de energie met de muziek en deze prachtige boodschap op je in laten werken.

Channeling:

Geliefde zielen,

maak geen ruzie. Maak geen ruzie. Jullie conflicten koken weer op en laten de vale smaak van het verleden achter. Deze conflicten willen jullie leren bedachtzaam te zijn en je niet te verliezen in het tumult van je emoties. Deze gevoelens voeren je weg van het huidige moment. Deze gevoelens kunnen je niet meer dienen, want je hebt ze al duizend keer herkend, ervaren en begrepen. Wat zoek je dan nog in hen? Het zijn holle frasen uit vervlogen tijden, die je draagt om je nieuwe gewaad te verhullen. Om de pracht van het nieuwe Zijn te verduisteren.

Welnu, er valt niets te zeggen als reactie op dit besluit. Maar wees je ervan bewust dat jij degene bent die beslist. Dat jullie de golven zijn. Je kunt niet meer stilletjes langs het nieuwe Zijn sluipen of erop blijven wachten. Het is er, in zijn volle glorie. Niemand weerhoudt je ervan deze pracht met heel je hart te zien, te voelen en te beleven.

Misschien vond je het in het verleden moeilijk om deze nieuwe pracht te belichamen. Omdat het lichaam zijn aanpassingen nog wilde doen. De schaduwen van de millennia wilden opzij geworpen worden. Dat is allemaal gedaan. Jij hebt dit alles erkend, aangevuld en verlost.

Jullie zijn vrij!

Vrij als nooit tevoren!

Vrij en licht. Jullie maken de zwaarte in jullie zelf. Zeker, uit gewoonte. De gewoonte om jezelf te beperken, te ontkennen en te veroordelen. De gewoonte om je vertrouwen in twijfel te trekken en af te glijden naar twijfel.

Ik zeg je dat er schatten op je wachten. Schatten van goud, zilver en smaragd. Schatten die wachten om door jou teruggevonden te worden. Rijkdom van de ziel. Rijkdom die alle gebieden van je leven betreft. Rijk aan alles. Binnen en buiten. In ieder woont een andere rijkdom, maar rijk zijn jullie allemaal. En niets mag jullie ontbreken.

Twijfels maken je arm. Ze zijn diepgeworteld, verscholen in de hoeken van je ziel. Besteed geen aandacht meer aan hen. Besteed geen aandacht meer aan hen. Stel het vertrouwen centraal. En laat je vallen. Niets zal je welzijn duurzamer bevorderen dan volledig vertrouwen in de schepping.

Jullie weg is de schepping. Jullie weg is het leven. Het leven is de weg. De weg is vertrouwen. Vertrouwen is liefde. En liefde is God.

Wees gezegend en geliefd.

Amen

Nawoord:

Ik wens je uit de grond van mijn hart dat je de rijkdom van je ziel kunt herkennen en bevorderen. En dat je volledig kunt vertrouwen op wat je ziel je influistert. Dat je kunt herkennen wanneer je afglijdt of weer afglijdt in de oude patronen. Erkennen dat het het oude is, en dat je het nieuwe ziet en voelt en aanvoelt en het altijd ruimte en vertrouwen kunt geven.

Ik wens je dit uit de grond van mijn hart toe en BEDANK JE voor je open oor, voor je open hart en ik verheug me erop je hier binnenkort weer te zien.

Dag en het allerbeste!

*Link naar de blogs over mediamiek schrijven (in het duits): https://www.solia-channeling.de/mediales-schreiben/