Update van het Herstel van Sheldan Nidle / Vrijdag 14 Juni 2019

Update van het Herstel van Sheldan Nidle
Vrijdag 14 Juni 2019
Dierbare PAO-gemeenschap …
VICTORIE! En we hadden niet kunnen slagen met zo’n succes zonder al jullie liefdevolle ondersteuning, visualisaties en helende energieën. Onze Galactische Gemeenschap rockt!
We stonden gepland om half vijf in het ziekenhuis te zijn. Na al het voorbereidende papierwerk te hebben gedaan, werd Shel naar de pre-operatieruimte gebracht. Toen ik me omdraaide zag ik Dr. Javidan op ons af komen lopen. Onverwachts groeide mijn hart, ik opende mijn armen en rende naar hem toe om hem te knuffelen. De verbaasde blik op zijn gezicht was van onbetaalbare waarde en toen omhelsde hij me terug. Ik vertelde hem dat we klaar waren voor de operatie. Ik herinnerde hem eraan dat we metafysici zijn en dat onze gemeenschap voor Sheldan heeft gebeden. Velen in onze gemeenschap geloven dat Sheldan nu geen operatie nodig heeft. Dus als je naar binnen gaat, is er een mogelijkheid dat hij geen operatie of minder operatie nodig heeft dan verwacht. Hij glimlachte neerbuigend. Ik zei: “Wij geloven in wonderen.” Hij begon weg te lopen en toen keerde hij zich naar me terug en zei: “Ik geloof ook in wonderen.” Uitstekend.
Dr. J vertelde me dat de procedure ongeveer 1 uur en 15 tot 30 minuten zou duren. Hij zou met me komen praten rond 10-10: 15 uur.
Mijn Engel vriendin, Andrea, kwam bij me zitten wachten. Om 9.40 uur kwam Dr. J dichterbij. Ik keek naar de klok. Hij had een grote glimlach op zijn gezicht en zei: “Ja, we waren vroeg klaar, het was niet zo ingewikkeld als we aanvankelijk dachten.”
HOERA !! Hij nam me mee naar een kamer om me te vertellen over de operatie en wat ik daarna kon verwachten. Hij vertelde me dat ze niet zoveel van zijn prostaat hoefden te “scheren” als oorspronkelijk werd gedacht. Ook bloedde hij minder veel als verwacht. In feite minder dan de meeste gevallen en hij had gedacht dat Sheldan’s meer dan gemiddeld zou zijn.
Ik wilde hem ons ‘geheim’ vertellen maar vond het niet de juiste tijd. Onze lieve vriend, Tazz, vertelde ons een verhaal over toen wanneer Drunvelo geopereerd werd, hij gebruikte een product genaamd Flower of Sunlight. Je wrijft het aan de binnenkant van je pols en het helpt je lichaam te harmoniseren. Drunvelo’s dokter vertelde hem dat het verbazingwekkend was dat hij helemaal niet doodbloedde. Aha! Ja, we zullen dit gebruiken voor Sheldan. En inderdaad, we hebben vergelijkbare resultaten ervaren.
Sheldan en ik hebben ook de anesthesist aangehouden. Ze is Chinees en Sheldan begon haar alles over Quan Yin te vertellen. In het begin wist ze niet waar we het over hadden, maar toen klikte het en bracht ze extra tijd door om met ons te praten over de ervaringen van Sheldan met anesthesie. Ze heeft echt geluisterd en ons verzekerd dat ze voorzichtig zal zijn met de hoeveelheid anesthesie die ze hem geeft. Alles werkte goed. (Dit is het deel dat me het meest bang maakte, maar een paar dagen voor de operatie besefte ik dat ik eerdere ervaringen toestond om ANGST te veroorzaken, dus veranderde ik mijn gedachten / perspectief in een positievere kijk en stelde ik dat we de perfecte anesthesist krijgen.)
We weten in ons hart dat de succesvolle operatie van Sheldan wordt toegeschreven aan de Tachyon-kamer, alle prachtige genezingsadviezen / -instrumenten en -supplementen, Sheldan’s Liefde voor zichzelf en onze Galactische gemeenschap (YOU).
Wij kregen een verdovend middel tegen pijn. Ik gaf hem de eerste nacht de helft van een. Sheldan heeft sindsdien geen pijnmedicijn meer gehad. Zijn pijn is beheersbaar met meditatie. Dit is hoe de Sirians hem altijd helpen. Zelfs na zijn rugoperatie en ik eiste dat hij van alle medicatie werd afgekoppeld (tegen hun advies in), ze waren verbaasd dat hij geen ernstige pijn had … alleen beheersbare pijn.
Sheldan en ik vragen jullie om door te gaan met jullie visualisaties ~ Ziende dat Sheldan sterk, vitaal, perfect en gezond terwijl hij herstelt van de operatie. Echt, wij zijn zo dankbaar voor jullie liefdevolle steun. Alleen woorden kunnen onze dankbaarheid niet uiten. ZaZuMa!
Later meer …. Selamat Ja!
Colleen
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl