Update Sheldan Nidle: Ons Tachyon Kamer Verhaal /door: Colleen en Sheldan Nidle / Maandag 22 April 2019

Update Sheldan Nidle:
Ons Tachyon Kamer Verhaal
door: Colleen en Sheldan Nidle / Maandag 22 April 2019

Groeten van Galactic Heart. . .

Woensdag hebben Sheldan en ik onze eerste Tachyon Chamber-sessie ervaren. Toen we op onze bestemming aankwamen, werden we begroet door twee vrouwen. Een daarvan was Meghan, de Tachyon-kamerfacilitator en een was een oud PAO-lid, Ellen. Het gebeurde zo dat Ellen haar 6de kamer sessie voltooide. Ze hing daar wat rond in de hoop mij en Sheldan te ontmoeten. Ze begroette ons met een enorme glimlach en een warme knuffel. Ze was verrast en blij toen ze Sheldan zag lopen ~ ze dacht dat hij in een rolstoel zat. (Sheldan loopt nu zonder een rollator maar hij is nog steeds onstabiel wanneer hij in een nieuwe omgeving is.) Toen maakten we kennis met Meghan. Ze is een warm, attent en zeer goed geïnformeerd Starseed. Het klikte meteen. 

Sheldan was als eerste aan de beurt. We gingen de kamer ruimte binnen. Het was helemaal leeg behalve de tachyon-kamer die bestaat uit een witte tafel met heilige geometrie en een tachyon-matras eroverheen (de heilige geometrie leek de Metatron-kubus te zijn ~ ik zal het volgende week aan Meghan vragen). Dan is er een piramide met kristallen. Je ligt op het matras en lijnt je tweede chakra uit met de top van de piramide. Je stelt dan je intentie in, erg belangrijk, en ontspant en laat je ervaring toe. Het zal voor iedereen anders zijn. Sheldan had onmiddellijk contact met een Pleiadeaans-adviseur, E-Lon van een van de zeven zusters (Pleiaden), Maia. Je blijft 30 minuten in de kamer.

Daarna was het mijn beurt. Voor mij voelde de energie alsof ik getroost werd, een spirituele knuffel. Het voelde alsof mijn lichaam, geest en spirit werden geharmoniseerd. Dat was alles voor mijn eerste sessie.

We gingen dineren en keerden terug naar het hotel. We werden gewaarschuwd dat mensen de eerste paar keren niet vaak slapen in de kamer. Sheldan en ik hebben de hele nacht nauwelijks geslapen. Ik heb een psychologische, zware emotie (woede) -vrijgave ervaren. Mijn hart klopte en ik vertelde Sheldan dat ik me “bezeten” voelde omdat de woedende gedachten die ik had en niet konden stoppen, als vreemd voelden. Toen werd dat opgeheven en voelde ik me 10 kilo lichter. Ik wist dat ik wat woede had die moest worden losgelaten. Nadat Sheldan in oktober 2018 opnieuw werd aangevallen door de DEWeapon, kreeg ik teleurstelling en woede. WAAROM? WAAROM? WAAROM? Natuurlijk weet ik dat vragen waarom niet helpt. Ik heb gewerkt aan het opruimen van deze woede en heb goed werk gedaan in mijn eentje. EN, de kamer liet de rest los. Ik voel me echt verlost van dat “probleem in de weefsels”.

In de ochtend liet Sheldan mij zijn linkerhand zien waar zijn eczeem is. Het was letterlijk allemaal opgedroogd en niet meer gezwollen of rood. Het zag er nog steeds gebarsten uit, maar niet langer geïnfecteerd. Dit was geweldig. Toen ging ik mijn gezicht wassen en mijn tanden poetsen. Hé Shel, mijn rosacea is ook weg! De afgelopen paar maanden waren mijn beide wangen rood en hadden ze bundels hobbels onder het oppervlak. Ik heb alles geprobeerd om er vanaf te komen maar niets heeft gewerkt. Het zou beginnen weg te trekken en dan terugkeren. Yippee! het is weg! Ik was opgetogen. Ik voorzie een totale genezing.

We keerden terug voor onze tweede sessie in de tachyon-kamer. Sheldan ging opnieuw als eerste. Toen hij klaar was, vertelde hij ons dat hij zich emotioneel, mentaal en fysiek sterker voelde dan hij sinds zijn operatie ongeveer anderhalf jaar geleden was. 


Mijn beurt. Deze keer genoot ik van een diepe meditatie en kwamen er twee Pleiadiërs binnen. Nogmaals, ik voelde me volledig verzonken in een liefdevolle knuffel. Ze converseerden niet echt met mij, maar ik voelde hun liefde. Tijdens mijn meditatie hield mijn lichaam op te bestaan ~ alle grenzen van het lichaam verdwenen en ik voelde me één met alles ~ uitgebreid. Na mijn sessie leken mijn aambeien (waarvan ik vroeg om ze te helen) in brand te staan en ervoer ik een uur zenuwpijnen. Toen verdween de pijn.

We genoten van lunch in het Water Front Cafe met Meghan en haar man, Nick. Toen we terugkeerden voor onze derde sessie, ging Sheldan opnieuw eerst. E-Lon kwam binnen en zei tegen Sheldan dat hij hem zou helpen zijn prostaat te verkleinen. Dit maakte Sheldan erg blij, want als we de prostaat niet kunnen verkleinen, moet hij mogelijk een operatie ondergaan en we willen dat voorkomen als het enigszins mogelijk is, omdat Sheldan het niet goed doet met anesthesie of doktoren. De afgelopen twee nachten heeft Sheldan levendige, in levende kleuren dromen gehad. Hij vertelde me dat hij in zwart-wit begint en terwijl hij in zijn droom wandelt, zoals in de tovenaar van OZ, verandert alles in de meest ongelofelijke levendige kleuren. Hij herinnert zich zijn dromen gewoonlijk niet, maar de afgelopen twee nachten is hij blij dat hij ze herinnert.

Tijdens mijn derde sessie kwamen de twee Pleiadiërs terug en praatten een korte minuut met mij. Ze erkenden dat ik Siriaan ben en zeer Sirius / Serieus ben! Ze vertelden me dat het tijd was om meer PLEEEAAADIAAN te worden en meer te spelen … stop dan met zo Sirius / Serieus te zijn. Ze vonden dit heel leuk omdat we allemaal samen lachten. Ze gaven door dat ik het leven op planeet Aarde moet verlichten. Omdat ik mijn hele leven een empath ben, heb ik de wereld altijd diep gevoeld. Ze vertelden me dat het niet helpt om alle pijn in de wereld te voelen. Houd je ogen gericht op de prijs ~ Ascentie. Blijf je vibratie verhogen, zodat je de verlangens van je hart kunt manifesteren. Zo zal het zijn! 

Weer na de sessie gedurende een uur voelde ik intense pijn komen van mijn aambeien. Toen verdween de pijn. Ze beginnen te krimpen en veroorzaken me geen ongemak meer. Ik was vol ontzag. Ik ben blij!

Sheldan en ik reden naar huis in dankbaarheid voor de genezing en we waren zo gelukkig om dit te mogen ervaren in slechts een periode van 24 uur. Eerlijk gezegd voelde het alsof we langer weg waren geweest en er zoveel expansie en genezing had plaatsgevonden.

De tachyon-ervaring is geweldig. Wanneer je emotionele, mentale, fysieke en spirituele lichamen in harmonie zijn, gebeurt er magie. Het is voor iedereen anders en ze kunnen niet eisen dat het je persoonlijke kwalen zal genezen, maar als je de getuigenissen leest, begrijp je dat het veel mensen kan helpen, hoe dan ook geen garanties, het is de reis van een individu.

Sheldan en ik zullen dinsdag / woensdag terugkeren voor nog drie sessies. Het wordt aanbevolen dat je minimaal 6 sessies hebt. Daarna hoop ik, als gevolg van beperkte middelen, Sheldan mee terug te nemen, maar ik zal de behandelingen moeten afstaan (boohoo).

Ik zal meer schrijven na onze tweede set van 3 sessies. Blijf jullie lichten helder schijnen!

Selamat Ja!

Colleen

Vertaald door wakkeremensen