Update over het Herstel van Sheldan / 4 Juli 2019

Update over het Herstel van Sheldan
4 Juli 2019
Gisteren ontving Sheldan een mooie kaart en een bericht van een PAO-lid dat al geruime tijd lid is van de PAO. De oprechte boodschap bracht tranen van Liefde naar mij en Sheldan. We zijn de afgelopen maanden door zo velen van jullie vereerd en we willen dat jullie weten dat we iedereen waarderen die Sheldans herstel heeft gesteund en die de missie van de PAO heeft geaccentueerd.
Ik werd vanmorgen wakker en Sheldan zat achter zijn computer. Geïnspireerd door de mooie brief die we ontvingen, schreef hij deze dank aan allen die PAO en Sheldan’s herstel volgen en ondersteunen. Vreemd genoeg is het typen van Sheldan sinds zijn recente operatie sterk verbeterd. We zullen het niet in twijfel trekken….we zullen het gewoon verwelkomen en dankbaar zijn.
Voor altijd dankbaar,
Colleen
Sheldan
Welkom vrienden en collega Lichtwerkers. Dit is Sheldan die jullie een kick geeft met een vriendelijke Hallo en dankbaarheid voor alle steun die jullie mij en PAO hebben gegeven terwijl ik herstelde. Colleen leest vaak jullie vele brieven van lof en dankbaarheid voor de rol die ik in jullie leven heb gespeeld. Dit maakt me erg blij. Dit is mijn missie geweest en ik ben dankbaar voor jullie erkenning. We zitten hier samen in.
Mijn Galactische vrienden zijn hier ook en willen hallo zeggen. Ik wil jullie graag laten weten waar mijn herstel nu staat. Het heeft veel langer geduurd dan ik me ooit had voorgesteld om zover te komen als ik nu ben. Sinds de DEW-aanval van afgelopen oktober ben ik eindelijk beter beginnen te typen. Ik wil jullie allemaal oprecht bedanken voor jullie altijd wonderlijke en gulle bijdragen aan mijn genezing. Zoals jullie weten ben ik nog niet terug bij waar ik bijna anderhalf jaar geleden was gebleven. Oef! Wat een jaar is het voor mij geweest!

 

Onze Galactische vrienden vertellen me dat we steeds dichter bij een zeer welkom “einde van het pad ” komen. Ze bedoelen dat deze 3D-realiteit tot een einde komt als we hoger vibreren naar onze 5D-realiteit. Houdt jullie geesten op peil. Onze reis staat op het punt een grote sprong te maken.
Ik heb toekomstplannen voor een aantal herziene en uitgebreide boeken en zelfs een terugkeer naar de wekelijkse updates. Wat ik echt nodig heb is een korte trip naar wat mijn lieve Vriend, Jared, een “Hemelse Kamer” noemt. Hierdoor word ik volledig genezen en ben ik klaar om weer aan het “werk” te gaan. Op dat moment ben ik van plan om mijn PAO te upgraden, drie nieuwe boeken te publiceren en mijn lezingen en videobanden te herstarten. Het voelt goed om dit aan jullie te schrijven.
Mag ik eindigen met een eenvoudige ZaZuMa! Bedankt voor jullie hulp bij het uitbreiden van mijn Galactische Missie. Tot dan is het de Galactische Schil die zich afmeldt en jullie allemaal veel Liefde en Licht wenst.
Sheldan Nidle
Vertaling: Martien