Update over het herstel van Sheldan / 20 oktober 2019

Groeten van Galactic Heart…..

Sheldan’s herstel heeft vele wendingen doorstaan met meerdere Dew-aanvallen vanaf maart 2011. Net toen Sheldan voldoende hersteld was van zijn rugoperatie (twee jaar geleden) en met succes updates schreef en zich opmaakte om weer webinars te presenteren, kreeg hij (afgelopen november) opnieuw een aanval. Dat was toen het de grootste tol eiste van mij, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Dankzij de gemeenschap van PAO’s ~ JULLIE, zijn we in staat geweest om PAO gaande te houden. Miles en ik begonnen met het aanbieden van webinars en ik bleef bijna dagelijks gratis nieuwsbrieven versturen.

Vanuit de volheid van onze harten, danken wij jullie. Ik was in staat om door de hel te gaan en er aan de andere kant uit te komen. Terwijl ik schrijf denk ik dat het dramatisch klinkt en toch is dat precies hoe ik me voel. Ik herkende mezelf al maanden niet meer. Ik kan met vertrouwen zeggen dat ik hersteld ben en veel levenslessen heb geleerd.

Nu voor Sheldan. Het GOEDE NIEUWS is dat de Galactische Federatie meer openlijker met Sheldan werkt, omdat hij vele zenuwbanen in zijn hersenen weer met elkaar heeft verbonden. De GF verliet Sheldan (of mij) nooit, ze hielpen Sheldan alleen maar met zijn fysieke reis en wilden niet met hem over de wereld praten. Sheldan werd aangemoedigd om veel van het genezingswerk voor zichzelf te doen. Dit is hoe je leert over meesterschap.

Ongeveer twee maanden geleden begon de GF meer ijverig met Sheldan samen te werken. Nu elke ochtend als ik de trap af loop, zwaait Sheldan naar me toe en roept ~ “IK HERINNER MEZELF ZELFS MEER. Amatura en ik nemen meer wereldgeschiedenis en persoonlijke geschiedenis door”. Het lijkt me dat ze in een soort chronologische volgorde aan het werk zijn met het herbedraden van zijn hersenen. Dat is het beste waarop ik het kan uitleggen.

GLORIE ZIJ! Ongeveer een week geleden vertelde de GF Sheldan dat het tijd was om een “basislijn” check te doen op zijn vermogen om een UPDATE te schrijven! Ik begon te huilen toen hij het me voor het eerst vertelde. Mijn Shelly komt gegarandeerd 100% terug. Hij is er nog niet, en de GF vertelde hem dat het een test was om hem en hen de beginners basislijn te geven. Ze moedigden hem aan om niet gefrustreerd te raken, want het zal enige tijd duren voordat hij klaar is om zijn missie te hervatten.

Dat klopt! Ik zei dat Sheldan weer begint te leren hoe hij UPDATES kan schrijven. In het begin kon hij alleen de eerste paragraaf doen, toen werden zijn hersenen moe en de tweede paragraaf was niet erg goed. Oké. Dit is jouw basislijn. Zoals alle spieren, moet je ze bewerken om sterk te worden.

Sheldan moet opnieuw leren hoe hij naar het GF moet luisteren en  tegelijkertijd typen. (Sheldan heeft altijd maar één vinger gebruikt om te typen ~ hij was vroeger vrij snel). Sheldan’s snelheid is niet meer wat het vroeger was en dit is een van de dingen wat hem een beetje in de war brengt. Bij het zoeken naar bepaalde letters verliest hij zijn concentratie. Hij moest opnieuw leren typen. Dat komt echter snel weer bij hem terug. Het GF herinnert ons beiden eraan om geduldig te zijn en positief te blijven. Om de andere dag gaat hij bij hen zitten om te oefenen met typen terwijl zij dicteren. Natuurlijk raken wij als gewone stervelingen gefrustreerd omdat we snel resultaat willen.

Op een dag vroeg ik me af of we nog ooit terug zouden komen op dit punt. Zelfs mijn geliefde Supa (Arcturian Light body specialist) helpt me nu op een meer directe manier, zoals zij dat al zoveel jaren deed. Zij verzekert me dat ze mij nooit heeft verlaten. Ik wist dat ze er energetisch was, maar ik kon haar niet horen.

Wij vragen jullie, onze PAO-gemeenschap, om ons te blijven steunen met jullie liefdevolle gedachten, met jullie helende Licht, door onze webinars bij te wonen en onze “specials” te kopen. Blijf Sheldan sterk, vitaal, perfect en gezond zien. Ik weet niet wanneer Sheldan daadwerkelijk klaar zal zijn om weer gratis updates aan te bieden, maar ik weet wel dat hij dat ergens in 2020 zal doen. WOW! Mijn hart breidt zich uit wetende dat ik deze Waarheid ken. Dat is een oogwenk weg. Ik weet dat we Sheldan allemaal gemist hebben.

Ik ben opnieuw geactiveerd en misschien zijn jullie dat ook wel toen we de 8 delige serie van uittreksels van Sheldan’s gearchiveerde updates lazen die Steve Beckow op zijn website heeft geplaatst ~ GoldenageofGaia. Mijn galactische missie is weer gerevitaliseerd!

Bedankt, Steve.

Zegeningen van de Liefde voor jouw,

Colleen

Vertaling: Martien