Update over het herstel van Sheldan / 2 Juni 2019 / door Colleen

Update over het herstel van Sheldan
2 Juni 2019 / door Colleen
Groeten van Galactic Hart…..
Sheldan en ik keerden donderdagavond terug naar huis van onze 4e set Tachyon Chamber-sessies. Vandaag is onze derde dag thuis en we integreren nog steeds de goddelijke genezende energieën. Vorige maand, toen ik terugkeerde van de Tachyon-sessies, ging ik meteen naar mijn werk en nam ik geen tijd om te integreren. Rond de derde, vierd dag was ik afgemat. Dus leerde ik mijn les en zorgde ervoor dat ik deze keer de tijd nam om te integreren.
Velen willen weten over onze ervaring met de Tachyon-kamer. De eerste sessies hebben we de zichtbare genezing die plaatsvond opgemerkt en gerapporteerd. De ervaring van elke persoon is anders. Sheldan werd geïntroduceerd bij een Pleiadean genezer, E-Lan. Hij heeft Sheldan sindsdien altijd geholpen. Tijdens de eerste twee sets van sessies werd ik bezocht (telepathisch en energetisch ~ ik zag ze niet fysiek) door drie (en vier) Pleiadische Lichtwezens. Ze werkten aan mijn hart, mijn spijsverteringsysteem en mijn gezichtsvermogen. Ik voelde dat ze naar deze delen van mijn lichaam gingen. Ze gaven me enkele suggesties voor genezing.
In de derde en vierde sessie had ik niet dezelfde impactvolle visitatie en toch deed de goddelijke, vredevolle energie zijn ding en ik stond open voor ontvangen.
Er is meer dat ik zou kunnen delen, maar niet nu. Ik moet mijn derde dag van integratie respecteren. Ik heb mezelf drie dagen beloofd.

Nogmaals, Sheldan en ik willen iedereen bedanken die hun steun hebben gestuurd, of het nu financiële, genezingssuggesties en / of jullie liefhebbende, helende energieën waren – vanwege Sheldan (en mij), heel en gedijend. En zo is het …
Vanuit de volheid van ons hart, sturen we onze dankbaarheid,
Colleen en Sheldan
Vertaling: Martien
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien