Update over het herstel van Sheldan / 18 februari 2019

Update over het herstel van Sheldan
18 februari 2019
In vorige berichten hebben we u verteld dat de DEW-aanval op Sheldan het voor hem noodzakelijk had gemaakt een upgrade van zijn implantaat te krijgen. En eerder deze maand, moesten de Galactics het communicatie-implantaat van Sheldan verder verfijnen, wat leidde tot verschillende tijdelijke gezondheidsproblemen. Hoewel de implantaat verbeteringen delicaat zijn en in subtiele fasen moeten worden uitgevoerd, zullen ze Sheldan in staat stellen om op termijn volledig te communiceren met de Galactische Federatie-teams.
Het huidige effect van deze upgrades is dat Sheldan slechts een paar minuten kan besteden aan het voeren van een gesprek tijdens een vergadering met de Galactics. Hierdoor kan hij nog steeds geen updates en webinars doen.
Het brengen van Sheldan’s neurologische vibratie-energie naar een plaats die hem niet overweldigt, kost tijd. Op dit moment streven we ernaar zijn conventionele medicijnen te vervangen door natuurlijke behandelingen. De alternatieve remedies die uiteindelijk Sheldan zullen genezen zijn vrij duur en worden niet gedekt door een medische verzekering.
Gedurende de maanden van de ziekte van Sheldan, zijn wij bij PAO consequent overweldigd door jullie vrijgevigheid. We zijn u zeer dankbaar voor uw blijvende steun in zijn proces.
Vrede en zegeningen,
PAO Team
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien