Update Herstel Sheldan Nidle / Groeten van Galactic Heart. . . / Maandag 6 Mei 2019

Update Herstel Sheldan Nidle

Groeten van Galactic Heart. . . / Maandag 6 Mei 2019

Na onze eerste 3 tachyon kamer-sessies keerden Sheldan en ik de volgende week terug naar Petaluma voor onze volgende 3 sessies. De eerste 3 sessies oogsten voordelen die we letterlijk konden zien plaatsvinden (rosacea en het eczeem verdwenen samen met mijn “boosheid” – het loslaten met betrekking tot Sheldan als het doelwit van een DEWapen en veranderden onze levens voor altijd).

De tweede drie tachyon kamer sessies werden meer intern gevoeld. Zowel Sheldan als ik merkten een gevoel van welbehagen op dat ons lichaam, onze geest en onze emoties omhulden.

Tachyonen beïnvloeden evenzo ons fysieke lichaam en onze hogere energielichamen, ze verbeteren ons welzijn en versnellen onze spirituele groei dramatisch. We voelden dat ons lichaam een “hogere” vibratie integreerde, maar het was heel subtiel.

Zet de genezing door? Tachyonen zijn subatomaire deeltjes die sneller reizen dan licht. Het zijn deeltjes die fysieke materie met spiritueel licht binnendringen. Tot dusverre kan ik melden dat mijn zenuwstelsel rustiger blijft. Er is zeker iets positiefs gebeurd in mijn algehele gezondheid. Sheldan voelt hetzelfde. We gaan deze week terug voor onze volgende 3 tachyon kamer-sessies. Zoals ik eerder heb gemeld, doen we er alles aan om een operatie in juni te vermijden. Blijf Sheldan in perfecte gezondheid visualiseren zoals onze Schepper het bedoeld heeft.

Ik wil de weinige mensen die donaties hebben gegeven bedanken, zodat ik samen met Sheldan aan de sessies kan deelnemen. Het zou zonde zijn om Sheldan daar mee naartoe te nemen en ook niet zelf van de tijd in de kamer te genieten. Mijn hart vloeit over van dankbaarheid voor de liefde die jullie mij hebben laten zien. ZaZuMa! Siriaans voor “oprechte dankbaarheid”.

Selamat Ja!

Colleen

Opmerking: hier is de website voor meer informatie over de Tachyon-kamers:

http://tachyonis.org/Chamber.html

Vertaling: Martien