Update Herstel Sheldan Nidle / 29 Juli 2019

Update Herstel Sheldan Nidle
 29 Juli 2019

Groeten van Galactic Heart. . .
Een fijne zondag! Toen ik de boodschap van Matt Kahn las, opende mijn hart zich in dankbaarheid….Dankbaarheid voor jullie allen. Ik wist niet hoe te vragen of te accepteren van hulp, ook al was ik er om velen te helpen toen ze hulp nodig hadden. Het is nu bijna 2 jaar geleden dat Sheldan zijn operatie heeft ondergaan. Ik was in de war, overweldigd, bang, alleen, gebroken en wist niet hoe ik om hulp moest vragen.
Gelukkig zijn we gezegend met grote vrienden, zoals Andrea en Eerwaarde Marilyn en Jullie allen, die me hielpen navigeren door al deze nieuwe, verwoestende omstandigheden in ons leven. Ik leerde dat het vragen om hulp, zoals Matt zegt, een kans is voor anderen om hun Licht van Onvoorwaardelijke Liefde te laten schijnen.
Als je om hulp vraagt, nodig je anderen uit om hun doel als lichtwerker te herinneren; om hun licht van Onvoorwaardelijke Liefde te laten schijnen door je te helpen herinneren dat je niet alleen bent als het om je reis of ervaringen gaat.
Sheldan en ik zijn onder de indruk van de steun die we hebben ontvangen en nog steeds ontvangen. We hebben uit eerste hand geleerd dat we niet alleen zijn. Wij danken jullie voor het erkennen, eren en ondersteunen van het uitgebreide werk dat Sheldan door de jaren heen heeft aangeboden.
Nadat Sheldan afgelopen oktober opnieuw getroffen werd door een DEW aanval, was ik bang dat hij nooit meer zou herstellen. We hadden zoveel vooruitgang geboekt en toen waren we weer terug bij af in zijn herstel. Het goede nieuws is dat Sheldan sneller herstelt en hoewel hij nog niet klaar is om terug te keren naar wekelijkse updates of maandelijkse webinars, maakt hij grote vooruitgang. Zijn typewerk verbetert dagelijks. Zijn herstel is voor een groot deel te danken aan jullie Liefde. Wij danken jullie voor het blijven visualiseren van Sheldan in zijn Heelheid ~ sterk, vitaal, gezond en perfect. Jullie Liefde maakt een verschil. We zijn niet alleen ~ het beste geschenk ooit. We blijven voor altijd dankbaar.
ZaZuMa!
(Sirisch voor ” Oprechte dankbaarheid)
Colleen
Vertaling: Martien