Sheldan Nidle: DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT (GFOL)en haar inzet – 4/8 / 15 oktober 2019 /door Steve Beckow

  Sheldan Nidle:

DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT (GFOL)en haar inzet – 4/8

15 oktober 2019

Sheldan Nidle, in zijn Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, publiceerde een zeer boeiende catalogus van de ruimteschepen van onze sterrenfamilie en hun inzet, etc., etc., etc., etc.

Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat dit soort informatie nergens anders te vinden is dan in (namaste) Sheldans archief. We kijken uit naar zijn volledige herstel.

Je kunt een donatie doen voor zijn medische rekeningen als je dat wilt:

Voor meer informatie kunt u ons mailen op: write2pao@aol.com

Gelieve eventuele bijdragen te betalen aan:

Sheldan Nidle, c/o PAO, P.O. Box 4975.

El Dorado Hills, Californië 95762 USA

————————————————————————————————————————–

In Vier Ringen (Vervolg)

De tweede ring van Vloot Componenten heeft het hoofdkwartier op Mars. Deze steungroepen bestaan voornamelijk uit bewuste wezens die niet menselijk van vorm zijn. Velen van hen zullen kort na het begin van het “Eerste Contact” aan u worden voorgesteld.

Anderen zullen wachten tot jullie teruggebracht zijn tot ” Volledig Bewustzijn”. Binnen deze tweede serie van de Vloot zijn enkele kleine, planetoïde grote Moederschepen opgenomen, waarvan het doel is om het onderzoek en de observaties die door de binnenste ring van schepen worden gedaan, uit te breiden.

Ze hebben ook een aantal taken die te maken hebben met het bewaken van de bewapening en technologie die, in de loop van de afgelopen decennia, door de Krachten der Duisternis aan jullie Geheime Regering is gegeven.

Het grootste deel van deze technologie werd geleverd door de buitenwereldse voormalige Anchara Alliance Star-Nations, Star Leagues en Star Empires, waarvan de schepen ook hier te vinden zijn en nu samenwerken met de Lichtkrachten.

Op Mars fungeert een netwerk van ondergrondse en bovengrondse Basissen als het ‘Control and Command’-segment van deze zeer diverse vloot. Deze medewerkers van de Galactische Federatie zijn ook druk bezig met het voorbereiden van Moeder Mars op jullie massale aankomst, nadat jullie reis naar het volle bewustzijn is voltooid.

Tussen de Tweede en Derde Ringen bevinden zich een groot aantal speciale, ter grootte van planeten, Commando Schepen van onze Wetenschaps – en Exploratievloot (S&E). Zij zullen dienen als de Commando Schepen voor deze Eerste Contact Missie. Standaard procedure is om deze schepen te verhullen en ze weg te houden van het nieuwsgierige oog van jullie vele ruimtetelescopen. Hun doel, in essentie, is om te proberen ons te vinden.

Van tijd tot tijd ontsluieren we heel kort enkele van deze Moederschepen om jullie Geheime Regering te laten zien dat we er nog steeds zijn en niet van plan zijn om weg te gaan. We weten dat zeldzame waarnemingen van deze schepen door jullie astronomen niet worden gemeld. Zij vrezen vergelding, hetzij door hun collega’s, hetzij door degenen die hun subsidies geven.

Jullie Geheime Regering vreest deze schepen het meest omdat ze zich volledig bewust zijn van de mogelijkheden van zo’n vloot en de onbeduidendheid van elke reactie die ze zelf zouden kunnen ondernemen. Hier moeten we herhalen dat wij welwillend zijn en onder de volledige supervisie van de Hemel opereren.

De Buitenste Ring van onze enorme vloot is veruit de grootste. Hij bevat miljoenen enorm gevarieerde schepen, variërend van Moederschepen ter grootte van grote oceaanschepen tot schepen ter grootte van Neptunus of Uranus.

Deze Moederschepen zijn gewoon onze laatste back-up, die dienen als componenten die alleen in de Tweede Ring komen als dat nodig is. Ze verkondigen aan alle potentiële tegenstanders dat Moeder Aarde en jullie Zonnestelsel duidelijk een transformatie ervaren die geen enkel Wezen, lichamelijk of niet lichamelijk van vorm, kan voorkomen.

Binnen deze Ring zijn de belangrijkste Transport Stations die leiden naar onze enorme verscheidenheid aan Thuis-Werelden. Ook hier treffen we de verkeerscoördinatoren aan voor deze immense Vloot van Ruimteschepen. Ze dienen om alle schepen tussen deze Ringen te verplaatsen en terug naar de Interstellaire of Intergalactische Ruimte. (Ibid., 25 juni 2002.)

Eerste Ring Beperkt Voor Mensen

Onze vloot blijft roteren. Op dit moment hebben we de binnenste ring rond de Aarde beperkt tot de schepen van de Menselijke Sterrennaties. (Ibid., 2 sept. 2008.)

(Vervolg in deel 5, morgen.)

Bron

Vertaling: Martien