Sheldan Nidle: De Sterrenvloot van de Galactische federatie van Licht (GFOL)en haar inzet – 1/8 12 oktober 2019

Sheldan Nidle:

DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT (GFOL) en haar inzet – 1/8

12 oktober 2019

Sheldan Nidle, in zijn Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, publiceerde een zeer boeiende catalogus van de ruimteschepen van onze sterrenfamilie en hun inzet, etc., etc., etc., etc.

De GFOL is de enige sterrenvloot die ik zo gedetailleerd beschreven heb zien worden. Ik ga een fragment uit het archief halen en zijn discussies over de schepen en hun inzet in een achtdelige serie plaatsen.

Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat je dit soort informatie nergens anders zult vinden dan in (namaste) Sheldans archief. We kijken uit naar zijn volledige herstel.

De plannen zijn in de loop der tijd misschien veranderd, maar dit is een visie op de hedendaagse intergalactische scène van rond 2000 tot 2007 – boven, op en onder Planeet Aarde.

——————————————————————————————

Vaartuigen van Planeet Formaat

Elke vloot heeft een aantal wetenschapsteams die voortdurend toezicht houden op de ster en, indien van toepassing, het zonnestelsel dat zij toegewezen krijgen om te onderzoeken. In jullie geval zijn een aantal van onze grote vaartuigen ter grootte van een planeet bezig met het in kaart brengen van de bestaande toestand van jullie Zonnestelsel. (Spirituele Hiërarchie en Galactische Federatie, “Update”, 7 mei 2002, via Sheldan Nidle, Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, op

https://www.thenewearth.org/GalacticFederationArchive.html).

Binnenkort zullen onze schepen hun complexe manoeuvres hebben voltooid en zullen acht grote van planetoïde formaat schepen klaar zijn om onze beloften na te komen. (Ibid., 9 december 2000. Dezelfde URL.)

Moederschepen
Op dit moment verplaatst ons Eerste Contact Team zo’n 130 grote Moedervaartuigen naar gebieden die jullie talrijke grote overheden gemakkelijker kunnen monitoren. Wij doen dit om onze rol als laatste overtuigende hamer voor de decreten van de Spirituele Hiërarchie steviger te verankeren. Tegenwoordig hebben jullie wereldse Cabals de implementatie van bepaalde positieve elementen in hun ‘end game’-afspraken schaamteloos aan hun laars gelapt. We kunnen stellen dat we werken aan het aanpassen van deze zaken. (Loc. cit.)

Veel kleinere vloten van onze Moederschepen beoordelen zorgvuldig elke planeet in jullie Zonnestelsel. …

De huidige Eerste Contact Vloot heeft een driedelige commandostructuur, die momenteel wordt gebruikt om onze Galactische Federatie Medische Teams te assisteren. Bovenaan staan de verschillende interstellaire Moederschepen, elk met enkele kleinere atmosferische Moederschepen. Deze [atmosferische] Moederschepen worden gebruikt als Sector Commando Posten en elk van hen lanceert meerdere Verkennersschepen.

Deze, op hun beurt, kunnen hun personeel snel teleporteren naar de plaats waar ze nodig zijn of, indien nodig, landen. Alle leden van deze kleine vloot van 3 tot 50 Verkenningsschepen worden nauwlettend in de gaten gehouden door de atmosferische Moederschepen. Indien nodig kan elk Verkennersschip in een oogwenk naar een andere sector worden overgeplaatst. De vloot is organisch en werkt, net als een neuraal netwerk, volgens de principes van vloeiende groepsdynamiek. (Ibid., 7 mei 2002.)

De meeste van onze Binnenvloot bestaat uit deze oudere Moederschepen. Wanneer je ze binnenkomt, voel je meteen hun grote Liefde en diepe zorg voor je. In tegenstelling tot de nieuwere modellen zijn deze Moederschepen zo geconstrueerd dat ze in een specifieke configuratie blijven. Deze bestaat ofwel uit een grote sigaarvormige peul, die vele honderden of zelfs duizenden kilometers lang kan zijn, ofwel uit een serie grote, onderling verbonden, ruitvormige eenheden.

Deze twee ontwerpen voldeden gemakkelijk aan de primaire missie-eisen. In het algemeen werden de schepen met de enkelwandige romp gebruikt voor diplomatieke, liaison- en verdedigingsoperaties, en die met het meerwandig ontwerp, voor een verscheidenheid aan wetenschappelijke verantwoordelijkheden. Het is aan deze laatste dat de meeste van de nieuwere Verkennerschepen zijn toegewezen.

En omdat deze verkenningschepen groter en complexer zijn, werden deze oudere Moederschepen uitgerust met grotere toegangsportalen, gemoderniseerde aanlegplaatsen en vernieuwde servicestations. Deze gerenoveerde dokken hebben de mogelijkheid om de Wetenschappelijke Verkennerschepen te herconfigureren, of van vorm te veranderen, afhankelijk van de behoeften van elke specifieke missie.

Bij het binnenvaren van deze oudere Moederschepen, zult u eerst de verschillende verlichting en vloertechnologie opmerken. De gangen worden verlicht met behulp van een speciaal fotochemisch proces dat een zacht, volspectrumvullend licht produceert dat het licht van de zon weergeeft zonder de hardheid waar jullie licht om bekend staat. Deze verlichting is instelbaar en wordt naar eigen wens geregeld door de kunstmatige intelligentiecomputers van het schip.

De vloer belichaamt drukdetectie materiaal dat reageert op de manier waarop je loopt, waardoor je in eerste instantie de indruk krijgt dat je letterlijk “op lucht loopt”. Beide technologieën zijn geactualiseerd, en deze nieuwere versies, nu gecombineerd met gepersonaliseerde holografische technologie, kunnen die aspecten van jullie thuiswereld reproduceren die jullie het meeste plezier geven. Zo bevindt je je altijd in een omgeving die ontworpen is om je op alle mogelijke manieren te ondersteunen om je in staat te stellen je hoogste niveau van creatief potentieel te bereiken.

De verschillende Zalen, bemanningskwartieren en werkplekken zijn eveneens ontworpen voor optimale ontspanning en werking. Het belangrijkste doel van een Vloot Moederschip is om haar Bemanning te helpen bij het uitvoeren van haar gedelegeerde missie. Alle werkplekken zijn geïntegreerd met een telepathisch verbonden computernetwerk en een verscheidenheid aan Android Assistenten. Elke Android staat ten dienste van alle medewerkers. Deze assistenten helpen bij het repareren en onderhouden van de benodigde apparatuur en bij het interpreteren van de gegevens die tijdens de vele wetenschappelijke expedities van de dag worden verzameld. (Ibid., 21 februari 2006.)

(Vervolg in deel 2, morgen.)

Bron:

Vertaald door Martien