Sheldan Nidle: DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT – 8/8 /19 oktober 2019 / door Steve Beckow

Sheldan Nidle:

DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT (GFOL)EN HAAR INZET – 8/8

19 oktober 2019 door Steve Beckow

Sheldan Nidle, in zijn Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, publiceerde een zeer boeiende catalogus van de ruimteschepen van onze sterrenfamilie en hun inzet, etc., etc., etc., etc.

Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat dit soort informatie nergens anders te vinden is dan in (namaste) Sheldans archief. We kijken uit naar zijn volledige herstel.

Je kunt een donatie doen voor zijn medische rekeningen als je dat wilt:

Voor meer informatie kunt u ons mailen op: write2pao@aol.com

Gelieve eventuele bijdragen te betalen aan:

Sheldan Nidle, c/o PAO, P.O. Box 4975.

El Dorado Hills, Californië 95762 USA

Their  paypal email is shelcam01@comcast.net and their website is: http://www.paoweb.com/contrib.htm

—————————————————————————————-

Tussen de Tweede en Derde Ringen: Eerste-Contact Commando Schepen

Tussen de Tweede en Derde Ringen bevinden zich een groot aantal speciale, planetaire Commando Schepen van onze Wetenschaps- en Exploratie Vloten (S&E). Zij zullen dienen als de Commando Schepen voor deze Eerste Contact Missie. Standaard procedure is om deze schepen te verhullen en ze uit de buurt te houden van het nieuwsgierige oog van uw vele ruimte telescopen. Hun doel is, in wezen, om te proberen ons te vinden.

Van tijd tot tijd onthullen we heel kort enkele van deze Moederschepen om uw Geheime Regering te laten zien dat we er nog steeds zijn en niet van plan zijn om weg te gaan. We weten dat onregelmatige waarnemingen van deze schepen door jullie astronomen niet worden gemeld. Zij vrezen vergelding, hetzij door hun ambtgenoten, hetzij door degenen die hun subsidies geven.

Jullie Geheime Regering vreest deze schepen het meest omdat ze zich volledig bewust zijn van de mogelijkheden van zo’n vloot en de onbeduidendheid van elke reactie die ze zelf zouden kunnen ondernemen. Hier moeten we herhalen dat we welwillend zijn en onder de volledige supervisie van de Hemel opereren. (Spirituele Hiërarchie en Galactische Federatie, “Update”, 25 juni 2002, via Sheldan Nidle, Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, op https://www.thenewearth.org/GalacticFederationArchive.html).

Derde Ring: Planeet-Grootte backup Schepen

De buitenste ring van onze grote Vloot is veruit de grootste. Het bevat miljoenen enorm gevarieerde schepen, variërend van Moederschepen ter grootte van grote oceaanschepen tot degenen bijna ter grootte van Neptunus of Uranus. Deze Moederschepen dienen simpelweg als laatste back-up en dienen als componenten die alleen de Tweede Ring zullen binnenkomen als dat noodzakelijk is.

Zij verkondigen aan alle potentiële tegenstanders dat Moeder Aarde en jullie Zonnestelsel duidelijk een transformatie ervaren die geen enkel Wezen, lichamelijk of niet-lichamelijk van vorm, kan tegenhouden. Binnen deze Ring zijn de belangrijkste Transport Stations die leiden naar onze enorme overvloed aan Thuis-Werelden. Ook hier zijn de verkeercoördinatoren voor deze immense Vloot van Ruimte Schepen te vinden. Ze dienen om alle Schepen tussen deze Ringen te verplaatsen en terug naar de Interstellaire of Intergalactische Ruimte. (Ibid., 25 juni 2002.)

Wanneer hebben we zo’n gedetailleerd, gechanneld beeld van de Vloot van onze Sterrenfamilie gekregen? Dank u wel, Sheldan, voor deze tijdloze en waardevolle informatie.

Bron

Vertaling: Martien