Sheldan Nidle: DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT – 5/8 / 16 oktober 2019 / door Steve Beckow

Sheldan Nidle:

DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT (GFOL)en haar inzet – 5/8

16 oktober 2019 / door Steve Beckow

Sheldan Nidle, in zijn Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, publiceerde een zeer boeiende catalogus van de ruimteschepen van onze sterrenfamilie en hun inzet, etc., etc., etc., etc.
Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat dit soort informatie nergens anders te vinden is dan in (namaste) Sheldans archief. We kijken uit naar zijn volledige herstel.
Je kunt een donatie doen voor zijn medische rekeningen als je dat wilt:
Voor meer informatie kunt u ons mailen op: write2pao@aol.com
Gelieve eventuele bijdragen te betalen aan:
Sheldan Nidle, c/o PAO, P.O. Box 4975.
El Dorado Hills, Californië 95762 USA
————————————————————————————————————————-
Eerste Ring: Wetenschaps Schepen
Laat ons jullie meenemen op een korte rondleiding door onze binnenste ring van Vloot Commando Schepen. De Commando Schepen die voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het coördineren van alle wetenschappelijke waarnemingen van jullie kostbare Planeet zijn twee Andromedaanse Moederschepen, die onzichtbaar verhuld en in een geosynchrone baan boven jullie Planeet liggen, de ene boven het Westelijk halfrond, de andere boven het Oostelijke.

Beide Moederschipen zijn bekende veteranen van duizenden andere Eerste Contact Missies. Elk van beide is meer dan 4800 kilometer lang en heeft een bemanning van meer dan veertig Galactische Menselijke Sterren Naties.

De twee topcommandanten zijn beroemde Andromedaanse wetenschappers. Een aantal Pleiadeïsche en Sirische wetenschappers treden op als hun directe ondergeschikten. Er is ook een gespecialiseerde Commandostaf die tot taak heeft alle binnenkomende data te evalueren.

De belangrijkste romp van het Moederschip is langwerpig van vorm, met zes kleinere, secundaire rompen van verschillende afmetingen, die eraan vastgemaakt zijn door een reeks buisvormige masten. De belangrijkste woonvertrekken, recreatiegebieden en commandoposten bevinden zich in de primaire romp.

Elk van de secundaire rompen wordt overgelaten aan een andere wetenschap, zoals geologie, oceanografie en atmosferische wetenschappen. Elke deelverzameling binnen deze verschillende disciplines krijgt een specifiek gebied van de planeet toegewezen voor observatie.

Deze groepen zijn allemaal met elkaar verbonden door Verbindingsteams die alle gegevens van de waarnemingen ter plaatse van honderdduizenden Verkenningsschepen verzamelen en evalueren. Deze worden bemand door Piloten en Navigators van het Moederschip, allemaal voorzien van drie tot vijf Wetenschappers, elk met een aparte opdracht.

Elk verkenningsschip observeert en rapporteert over een bepaald deel van het oppervlak en het interieur van de planeet, en aangezien hun vliegpaden zo ontworpen zijn dat ze goed op elkaar aansluiten, is het resultaat een holistische ‘kaart’ van Moeder Aarde die elke vijf minuten wordt bijgewerkt.

De Commandanten van deze twee Moederschepen coördineren de Aarde Wetenschapsmissie, die op haar beurt voortdurend in contact staat met de hoofdstaf van het Eerste Contact Commando in de onderaardse basis die bekend staat als het Mars Hoofdkwartier. Alle relevante gegevens over de veranderingen die zich voordoen aan Moeder Aarde worden hier opgeslagen.

Deze database is beschikbaar voor de twee andere contingenten van de Eerste Contact Missie: de Galactische Federatie Aardse Medische Teams en de Defensiesector van de Vloot. Aangezien veranderingen aan Moeder Aarde van invloed zijn op jullie, is het essentieel dat onze Medische Teams op de hoogte worden gehouden van zelfs de kleinste veranderingen.

Deze veranderingen aan Moeder Aarde worden ook weerspiegeld door jullie Zon, dus een team dat gespecialiseerd is in Zonne Dynamiek is toegewezen om jullie Zon te monitoren. De Aarde-Zon interacties zijn het brandpunt voor de veranderingen die plaatsvinden in jullie mentale, emotionele en fysieke lichamen.

Naarmate de geomagnetische en gravitatievelden van de Aarde veranderen, fluctueren jullie eigen elektrische en magnetische velden op dezelfde manier. Jullie veranderingen zijn dus afgestemd op de snelheid van verandering van de planeet. (Spirituele Hiërarchie en Galactische Federatie, “Update”, 13 april 2004, via Sheldan Nidle, Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, op https://www.thenewearth.org/GalacticFederationArchive.html.)

(Vervolg in deel 6, morgen.)

Bron

Vertaling: Martien