Help ons de Planetary Activation Organization (PAO) in leven te houden!

Help ons de Planetary Activation Organization (PAO) in leven te houden!

Twee volle jaren zijn voorbij geflitst sinds Sheldan het doelwit was van een DEW (Direct Energie Wapen). Gedurende die tijd hebben Colleen en ik hard gewerkt om de boodschap van de PAO levendig en informatief te houden door activerende webinars te presenteren en u te voorzien van tijdige nieuwsbrieven.

Wij zijn dankbaar voor al diegenen onder u die de PAO trouw zijn gebleven. Bij verschillende gelegenheden hebben we contact opgenomen met Lichtwerkers om Sheldan’s boodschappen te helpen verspreiden en om meer webinar deelnemers aan te moedigen.

De PAO is sterk afhankelijk van de Webinar deelnemers, en archieven, en de aankoop van activerend materiaal. Helaas is ons Webinar-publiek de afgelopen maanden sterk gedaald. En met zoveel andere boeiende Nieuwe Tijd berichten die wedijveren om de oren van luisteraars, dreigt Sheldans unieke en vitale informatie over onze onvermijdelijke reis naar volledig bewustzijn verloren te gaan.

Op dit moment staat PAO op een kruispunt.

We hebben moeite om de PAO financieel overeind te houden. Sheldan’s toestand en de kosten van zijn herstel hebben de dag tot dag uitgaven van Colleen aanzienlijk verhoogd. Er blijft weinig over om de PAO te handhaven. Ja, de Galactics werken aan het herstel van Sheldans cognitieve vaardigheden, maar de kloof tussen 3D en 5D vraagt om zorgvuldige technieken die tijd nodig hebben om zijn uiteindelijke genezing te bewerkstelligen.

In de tussentijd, in afwachting van dat moment, zijn hier enkele manieren waarop u kunt helpen:

  •         Vertel je vrienden over de PAO en onze maandelijkse Live Activerende Webinars.
  •         Plaats informatie over Sheldan en de PAO op uw sociale media.
  •         Koop Webinar-archieven en boeken.
  •         Help PAO’s doel door te doneren wat je kunt.

Social Media Expert Vrijwilliger Gevraagd!

Als jij, of iemand die je kent, gepassioneerd is door Sheldans boodschappen. PAO heeft een vrijwilliger nodig met expertise op het gebied van sociale media om ons te helpen de boodschap over Sheldan en zijn missie te verspreiden. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar: write2pao@aol.com

Terwijl Sheldan zijn herstel voltooit, help ons alstublieft de PAO in leven te houden!

Miles Simons

Webmaster PAO

Vertaling: Martien