Groeten van Galactisch Hart… Update: Terugkeer van Sheldan / vrijdag 21 augustus 2020

Groeten van Galactisch Hart…

Update: Terugkeer van Sheldan

vrijdag 21 augustus 2020

My oh my, Miles en ik hadden onze webinar soundcheck met Jared. Hij blijft ons verbazen met de uitgebreidheid van zijn kennis. We hebben in iets meer dan een uur een scala aan onderwerpen behandeld. Ik wou dat we het hadden opgenomen. Je zou ervan genoten hebben. Miles en ik voelden ons opgetogen en opgewonden over de toekomst van de mensheid.

Nogmaals, Jared bevestigde dat Sheldan ingepland is voor een volledige comeback. Hij zegt dat Sheldan op een welverdiende sabbatical zit en dat hij op het juiste moment terug zal komen voor de tweede helft van zijn missie. Daarom is hij nog steeds bij ons, tegen alle verwachtingen in. Klinkt als muziek in mijn oren. Ik huilde letterlijk tranen van vreugde. Sheldan verwijst altijd naar zijn “comeback” als Sheldan 2.0 ~ Beter dan ooit! Hoewel ik weet dat dit waar is, vraag ik het me soms af. Daarom was het leuk om Jared’s bevestiging te horen. Houd Sheldan in jullie gebeden. Wij danken jullie voor de liefde en steun die jullie ons hebben gegeven en we zijn jullie voor altijd dankbaar. We zijn gezegend met jullie vriendschap.

Zorg dat jullie je zondag bij ons aansluiten. Jared heeft nieuwe dingen te delen en inzichten in de huidige situatie wereldwijd. Als we elke maand bij elkaar komen, versterkt onze collectieve kracht onze Galactische visie voor Gaia en al haar mensen. Door het bijwonen van PAO’s webinars, houden jullie PAO’s drijvend.

Dank jullie wel.

Selamat Ja!

Colleen

Vertaling: Martien

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien