Greetings from Galactic Heart. . . Update over Sheldan’s Herstel /24 November 2019

Greetings from Galactic Heart. . .
Update over Sheldan’s Herstel
24 November 2019
 In de laatste update over Sheldan vertelde ik jullie dat hij in het proces was om zijn nieuwe implantaat te ontvangen. Hij herinnerde zich meer en meer dat wat uit zijn geheugen gewist was door de DEWeapon aanvallen. We werden allebei zo opgewonden. Sheldan’s Galactische team waarschuwde ons dat het nog enige tijd zou duren. Nou, je weet hoe wij mensen zijn….nu alsjeblieft.

We raakten opgewonden omdat Sheldans Galactische team aan hem werkte en hij grote vooruitgang boekte. Toen leek het te vertragen. En we waren een beetje verdrietig. Zijn fysieke en etherische implantaten hebben tijd nodig om te integreren met alle zeven lagen van zijn lichaam. Vandaag hebben ze het implantaat opnieuw getest en Sheldan zei dat hij voor het eerst visuele beelden had. Hij is altijd in staat geweest om zijn Galactische team te horen en vandaag ervoer hij, zij het kortstondig, beelden en geluid. Shel was extatisch. Ze herhaalden dat het proces nog enige tijd in beslag zal nemen en waarschuwden ons om niet ongeduldig te zijn. In plaats daarvan wordt geadviseerd dat we elke mijlpaal vieren en onze vibraties op peil houden! Klinkt dat bekend?

Als het zo doorgaat zoals het nu loopt, kijken we uit naar Galactische updates om deze in februari/maart te hervatten. Wij bij PAO waarderen jullie voortdurende steun door het bijwonen van onze webinars, het kopen van onze specials, jullie vrijgevigheid en het ondersteunen van Sheldan’s herstel in jullie visualisaties en gebeden. We zijn gezegend met jullie Liefde en we zijn jullie eeuwig dankbaar.

Vandaag was een geweldige dag voor Sheldan en mij.

Selamat Ja!

Colleen

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.

Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

 

In Liefde en Licht, Ine & Martien