Een update over Sheldan’s herstel. / Zaterdag 25 Mei 2019

Een update over Sheldan’s herstel.
Zaterdag 25 Mei 2019
Beste PAO-volgers:
Zoals we in een recente update schreven, werd Sheldan afgelopen oktober opnieuw getroffen door een Gericht Energiewapen (DEW). Het heeft maanden geduurd voordat hij van de DEW genas en verder ging naar een normale dagelijkse routine en een meer volledige hernieuwde betrokkenheid bij de Galactische Federatie. Tot nu toe heeft hij geleidelijke en aanzienlijke vooruitgang geboekt.
Niettemin,worstelde Sheldan tijdens zijn neurologische herstel met een vergrote goedaardige prostaat. Al geruime tijd heeft hij een katheter nodig. Om dit probleem op te lossen, moet Sheldan in juni worden geopereerd.
De laatste keer dat Sheldan een operatie had, kwam hij uit de anesthesie met een zeer grote brain fog (?) ‘hersen mist’ (iets dat een situatie of iemands denkprocessen verduistert en verwart). Colleen is zeer bezorgd dat, als het terugkeert als hij eenmaal thuis is, ze gedwongen wordt om veel van haar maandelijkse PAO-werk opzij te zetten om zijn 24/7 verzorger te zijn. Het medische systeem in Californië biedt helaas geen adequate nazorg na de hulpverlening in het ziekenhuis.

De meedogenloze routine van de zorg voor Sheldan heeft geleidelijk zijn tol geëist van Colleen’s gezondheid en energie. De aanstaande operatie van Sheldan en de last van de postoperatieve zorg die hij nodig heeft, zullen nog meer eisen stellen aan Colleen’s al verpletterende werklast.

Hoe kunt u helpen?
Door enige financiële hulp te bieden bij wijze van donatie, zodat een parttime professionele zorgverlener voor thuis kan worden ingehuurd om Colleen enige verlichting te bieden. Dit zou haar tijd geven om haar PAO-werk uit te voeren, evenals de nodige huishoudelijke klusjes en boodschappen te doen, en haar wat persoonlijke tijd gunnen om haar batterijen op te laden.
We zijn zeer hoopvol dat Sheldan na enkele maanden van genezing na de operatie klaar zal zijn om zijn neurologische revalidatie en herstel te hervatten.
Namens PAO, danken wij u hartelijk voor uw toegewijde en genereuze steun.
Vrede en zegeningen,
Miles Simons
Webmaster, PAO
Vertaald door Martien