Een update over Sheldan’s Herstel /10 Juni 2019

Een update over Sheldan’s Herstel
10 Juni 2019
We deden wat we konden met de middelen die we hadden om zoveel mogelijk natuurlijke helende supplementen, technieken, visualisaties, lichtinfusies, Tachyon-kamersessies, begaafde genezers, enz. te gebruiken om Sheldan te genezen voordat de tijd op was en het alternatief alleen nog een operatie is. Het prostaatprobleem van Sheldan is gecompliceerd en om verdere problemen met zijn urinewegen te voorkomen, is een operatie aan de orde. Je kunt je voorstellen dat dit niet is wat Sheldan wilde. Ik ben echter zo trots op hem. Hij bleef standvastig in zijn verlangen / overtuiging dat hij zichzelf kon genezen met de hulp van zoveel vrienden.
Vandaag hebben we met Jared Rand gesproken. Hij vertelde ons dat zijn broer dezelfde situatie en operatie had als binnenkort bij Sheldan. Hij verzekerde ons dat soms allopathische medicijnen het antwoord zijn. Het was voor zijn broer. Interessant, toen we praatten met Scott Werner vertelde hij ons dat soms “God een chirurg stuurt”. Dit sentiment werd herhaald door Dr. Joseph McNamara. Dus ja, soms stuurt God een chirurg.
We vragen dat jullie Sheldan-genezingsenergie sturen voor de komende paar dagen en hem visualiseert dat hij met gemak en gratie door de procedure vaart en dat zijn snelle genezings- / herstelproces de artsen zal verbluffen en verbijsteren.
Ons wordt verteld dat dit een “routinematige” procedure is. We verwachten een volledige genezing. Wij danken jullie voor jullie liefdevolle dienstbaarheid. We weten dat de kracht van onze Galactische gemeenschap grenzeloos is.
Even snel dit. Ongeveer 18 maanden geleden ging Sheldan naar het ziekenhuis voor een rugoperatie. Jammer genoeg was Sheldan, als iemand die nooit geneesmiddelen gebruikte, ernstig getroffen door de anesthesie. Na een paar dagen in het ziekenhuis was hij nog steeds onsamenhangend vanwege de effecten van het geneesmiddel. Jared Rand voerde een grootschalige healing uit voor Sheldan op een van zijn dagelijkse meditatie-oproepen. We wisten niet dat hij deze healing voor Sheldan deed.
Plotseling begon Sheldan mij en Andrea (onze dierbaarste vriend) te vertellen dat hij honderden gezichten kon zien binnenkomen en dat ze allemaal voor me baden. Hij bleef zich koesteren in de Liefde die over hem werd gedoucht. Zijn gezicht kreeg een engelachtige hoedanigheid. Hij was zo blij. Andrea en ik waren enthousiast over hem. Minuten later ontvingen we een telefoontje van een vriend die ons vertelde over Jared’s healings verzoek voor Sheldan ~ 600.000 mensen die Sheldan-liefhebbende helende energieën sturen. Ik zal dat moment nooit vergeten. Het was levensveranderend.
De operatie van Sheldan is gepland rond 15.00 uur Nederlandse tijd op dinsdag 11 juni. Wij danken jullie bij voorbaat voor het reageren op ons healingsverzoek. Sheldan en ik houden van jullie allemaal. ZaZuMa! Oprechte dankbaarheid. Dank je.
Selamat Ja!
Colleen
PS Terwijl jullie je helend Licht gebruiken, stuur er wat van mijn kant op …
Bedankt. Liefde, Colleen
Vertaling: Martien