Xaire van de 8D Raad van Sirius: Sterrenzaden Voorwaarts.

Xaire van de 8D Raad van Sirius: Sterrenzaden Voorwaarts.

Gechanneld door Sharon Stewart – 26 Maart 2022

Sharon: Ik heb dit gezien bij mijn eigen aardse ouders – mijn vader was een gereïncarneerde Veganistische sterrenzaad en mijn moeder was van Pleiadische afkomst, maar zeer sterk geïndoctrineerd in de Matrix. Ik zie dit ook bij mijn vrienden – ik heb het over het geval waarbij een sterrenzaadje trouwt of partners wordt met een aardling partner.

Zijn deze paren tweelingvlammen? Waarschijnlijk niet. Ivo en ik hebben gechanneld over het onderwerp van sterrenzaden ouders die kinderen op aarde opvoeden, en dit is een onderwerp dat bij me opkwam toen ik deze channeling aan het herlezen was. Ik zal in de beschrijving een link naar de oorspronkelijke channeling opnemen. Ik geloof dat dit onderwerp zo interessant is dat ik er een nieuwe blog voor ben begonnen en ik zal deze channeling erin opnemen.

Ik heb dus Xaire van Sirius, die een acht dimensionaal raadslid is, gevraagd om ons te helpen de universele programma-aspecten hier van te begrijpen. Ik geloof dat er een Groot Plan is. Ik geloof dat er vele plannen op hun plaats zijn gezet in de weg naar de bevrijding van de aarde en uiteindelijk de hele melkweg, van het kwaad. Ik geloof ook dat het Licht al vele jaren de duisternis op deze planeet heeft bevochten en dat sterrenzaden niets nieuws zijn voor deze planeet. Er zijn veel sterrenzaden die hier gevangen zijn geraakt of sommigen hebben ervoor gekozen om hier te blijven, om door dit lege reïncarnatieproces van vrijwel geen groei te gaan, keer op keer. Ik ken persoonlijk mensen die leefden in de tijd van Atlantis en die hun hele leven hebben doorgebracht met zich te gedragen als kinderen, en de omgeving waarin zij zijn opgevoed en de hersenspoeling hebben hen steeds verder afgestompt. Eén persoon die ik ken was een mysticus in Atlantis en heeft psychische of multi-dimensionale vaardigheden, maar is zelfs op hoge leeftijd in wezen zeer onvolwassen.

De Deep State heeft een geweldige job gedaan in het verbieden van persoonlijke groei in het individu, hoofdzakelijk door het aanvaardbaar maken van onvolwassenheid als een staat van volwassenheid. Dat is het niet. Ik zie dat het nu welig tiert, maar veel mensen zijn niet in staat te ontgroeien wat zij als kind hebben geleerd – om te manipuleren en te proberen te controleren, bijvoorbeeld – omdat het nu gewoon aanvaardbaarder is om dat te doen. Dus ze denken: waarom zouden ze? Ivo en ik hebben hard gewerkt om jullie manieren aan te reiken om dit te doen, en ook om jullie te vertellen dat er aan beheersing van de geest gewerkt moet worden en dat dat de reden is waarom men incarneert, maar sommigen van jullie schijnen nog steeds te denken dat dit alleen maar mijn persoonlijke ergernis is, iets waar ik overheen moet stappen. Dus je hebt het hele punt van dit alles gemist, sorry voor je. Je hebt de pot met goud gemist.

Xaire: Je past daar niet in, Sharon.

Sharon: Nee, dat doe ik niet. Ik ben de matrix ontgroeid en heb het uit mijn gedachten gewist. Deze planeet heeft nooit aan mijn behoeften voldaan en doet dat nog steeds niet. Ik ben nog nooit gespiegeld door iemand die me de waarheid over mezelf kan laten zien en daarom sta ik te trappelen om op Ivo’s schip te komen.

Xaire: Zoals iedereen zou moeten doen. Maar je wil weten over het Grote Plan, en er is er een voor de aarde. Uiteraard is het om het te bevrijden. Maar laat me eerst een paar vragen stellen.

Hoe kun je verwachten dat mensen die zich in het meest basale stadium van menselijke ontwikkeling bevinden de leiding krijgen over jullie planeet, haar samenlevingen en haar bestuur? Dat kun je niet. Het zou leiden tot de vernietiging van de mensheid en dat is in vele andere scenario’s in de geschiedenis van de aarde gebeurd. We hebben gewoon gekeken naar wat er gebeurde en waar het toe leidde. Wat er gebeurde waren oorlogen, en waar het toe leidde was dood en lijden. We keken naar jullie machtsstructuren en waar die toe leidden was overheersing en ondergeschiktheid. Er was niets van hogere orde te winnen door de aardbewoners hun lot in eigen handen te laten nemen.

Dus vroeg God de sterrenzaden om naar voren te komen. Zij moesten er zijn en hun hogere energie, hun aangeboren wijsheid en hun gidsen met zich meebrengen. Wij begrepen dat de sterrenzaden de eersten zouden zijn die het Ascensieproces zouden ondergaan en dat zij daardoor zouden ontwaken tot de ware realiteit van het leven. We wisten dat zij in staat zouden zijn om hun kinderen dit te leren, zoals je vader met jou deed.

Sharon: Ja, hij was echt in oosterse religies en daardoor was het zijn ticket uit de pijn en het trauma van zijn vroege leven en de Tweede Wereldoorlog.

Xaire: Sterrenzaden zijn leraren. Als iemand verbonden is met het Al zoals de sterrenzaden zijn, vertellen ze over hun ervaringen. Dit komt ten goede aan hun kinderen, sterrenzaad of aardbewoner, door te doen wat jullie zaadjes planten noemen. De gidsen kunnen kijken naar waar het kind aan blootgesteld is geweest. Misschien heeft je vader je verteld over spiritualiteit en het creëren van tijdlijnen. Dus nu zie je tijdlijnen in je latere leven als je kat spelletjes met je lijkt te spelen.

Sharon: Ja, hij was beneden en dan een seconde later boven. Hij veranderde van tijdlijn.

Xaire: Je hebt gemerkt hoe meer je je buren vertelt van je leven hoe meer schepen en geesten ze zien en ze meer paranormale ervaringen hebben.

Sharon: Ja. Dat hebben ze. Deze plek zit vol geesten. Ik blijf ze sturen om over te steken maar het worden er alleen maar meer en meer.

Xaire: Je bent zaden aan het planten net zoals je vader met jou deed.

Sharon: Mijn broer lachte hem altijd uit, maar mijn broer is de aardbewoner.

Xaire: Ja, je zus en jij waren meer geïnteresseerd.

Sharon: Ja. Maar ze is nog steeds een aardbewoner. Ik wilde het hebben over de rol van de ouders. De ene is stevig genesteld in de matrix, de andere leeft een levensstijl van zoeken en verandering.

Xaire: Je ziet bij de twee koppels waar je aan denkt dat de moeder de aardbewoner is en stevig verbonden met de Matrix. Zij waren de geldverwerkers, om maar iets te noemen, in beide families. De vader is degene die het traumatische leven heeft gehad dat altijd de aanzet is tot verandering en persoonlijke groei. In feite hebben deze sterrenzaad/aardling paren één die de ander in staat stelt een ascensieproces te ondergaan en terwijl deze ouder groeit, zijn de kinderen daar meestal uit de eerste hand getuige van.

Sharon: Wij deden dat. We zagen dat het niet leuk was en dat was uiteindelijk ook het geval voor mij. Geen pretje.

Xaire: Ja, het zal makkelijker worden naarmate het collectief onbewuste in frequentie wordt verhoogd.

Sharon: Wat ik heb gemerkt is dat deze aardbewoners in deze partnerschappen in staat zijn om het systeem in een of ander voordeel te gebruiken en in het geval van mijn moeder was dat financieel voordeel. Bedankt voor de auto, mam. LOL Ze keek vol minachting op me neer omdat ik “net als mijn vader” was – kon toen nog niet met geld omgaan om mijn ziel te redden. Later werd ik daar beter in, maar toen gebruikte ik geld om de kloof te dichten die onvervulde behoeften in mij achterlieten. Het werkt niet. Soms moet je gewoon je problemen onder ogen zien. Ze wilde dat ik was zoals zij (ego ouderschap), maar ik was mijn vaders dochter, omdat we beiden ascensie ondergingen..

Xaire: En de pijn die je onvervulde behoeften veroorzaakten, was de pijn die je probeerde te helen. Dat is ascensie op dit moment voor de mensheid op de planeet aarde. Het wordt makkelijker als je de derde dimensie verlaat, en als je stopt met oorlog voeren zal het nog makkelijker worden.

Sharon: Ik heb me altijd afgevraagd wat een sterrezaad zo fascinerend zou vinden aan een aardbewoner. Het spijt me. Ik ga het gewoon zeggen. Ik probeerde met ze uit te gaan, maar ze maakten de onbevredigde behoefte kloof alleen maar groter. Ik kwam er al vroeg achter dat ik op de verkeerde steen zat.

Xaire: Misschien is de aantrekkingskracht er een van … goed, misschien gemak. Degene die zijn geld niet kan beheren, omdat er natuurlijk geen geld is op jullie planeet Elteron, zal paren met iemand die een betere financiële manager is. Dat was het geval met je ouders en het koppel waar je aan denkt.

Sharon: Ik heb moeten leren geld te beheren en dat zal mijn taak zijn in de toekomst, want ik moet deze dienst delen met iemand van Elteron die geen idee heeft van de waarde van wat dan ook, en dat is natuurlijk Ivo. Dus ik moet de aardse dingen doen en hij de ET-dingen. Zo zullen we de dienst verdelen. Ik zie voor me dat hij een aardse adviseur in het tv-station heeft en een ET-adviseur om de inhoud mee te bespreken. De aardse adviseur beheert de elektronica, de Wifi-signalen, misschien zelfs de computeraankopen, dat soort dingen. De technische kant.

Xaire: Dus je bent dan het huwelijk van de mensheid van de aarde met de mensheid van de sterren.

Sharon: Moet interessant zijn. Een paar boeken waard, zou ik zeggen. Misschien is dat waarom ik deze relaties zo interessant vind.

Xaire: Ik denk dat het te maken heeft met één partner die stabiliteit biedt terwijl de andere partner door een ascensieproces gaat. Dus de ene partner is geaard en solide, terwijl de andere partner meer etherisch en veranderlijk is.

Sharon: Ik weet van veel sterrenzaden die tweelingvlammen hebben in de melkweg, maar een aardse partner hebben om gesteund te worden in hun werk. Ik ben er een paar tegengekomen. Dan zijn er de andere sterrenzaden die een partner hebben met duisternis of in energievampier relaties zitten waar hun energie wordt leeggezogen door de partner. Geloof me, mensen, doe geen moeite met deze mensen, want zodra je energie lager is dan die van hen, dumpen ze je en gaan ze op zoek naar een nieuwe partner. Deze mensen zouden ook degenen zijn die vreemdgaan, want dat is een reden waarom mensen vreemdgaan – voor meer energie.

Xaire: Maar soms wordt de partner de nieuwe katalysator voor verandering binnen de starseed, zelfs de aardling. Met de constante herinnering dat je negatieve partners aantrekt, zal dit misschien een stimulans zijn om te veranderen.

Sharon: Voor mij deed het dat niet. Het was een stimulans om te stoppen met daten. Als je een partner kunt vinden die bereid is om problemen naar wederzijdse tevredenheid op te lossen, dan heb je een juweeltje. Hou je daar aan vast. Iemand die volwassen genoeg is om te willen blijven en dingen uit te werken in plaats van gewoon een nieuwe partner te zoeken of degene die ze hebben te bedriegen, is een goudmijn!

Dus ja, we zeggen gewoon om een kijkje te nemen op jouw partnerschap of neem een kijkje op anderen en kijk of je kunt vertellen wie de sterrenzaad en wie is de aardbewoner. Of zijn ze beide aardbewoners? Of zijn ze allebei sterrenzaden? Kijk of je het kunt onderscheiden.

Ik weet dat mijn vriendin Debbie Solaris zeker een sterling is, maar ze is met een man die erg geïnteresseerd is in ET leven. Dus zijn ze allebei? Debbie zou het weten.

Ik ben er zeker van dat in de toekomst relaties veel zullen veranderen als de goddelijke vrouwelijke en de goddelijke mannelijke energieën meer ontwaken op aarde. Maar voor nu kijk ik graag naar Het Plan in actie en naar wat er door de universalen is gemaakt om te helpen deze planeet te veranderen.

Sharon: Dank je wel Xaire.

Xaire: Graag gedaan, Sharon.

Sharon: Misschien kunnen we een boek doen over Sirius, als ik klaar ben met de Mercurians.

Xaire: Dat zou ik graag doen!

Als je meer over Xaire te weten wilt komen, lees dan haar ET profiel op onze eerste website. Ik zal het hieronder linken.

https://sharonandIvo.weebly.com/starseed-children

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org