Update van Sharon en de Wekelijkse Boodschap van AA Michael


Update van Sharon en de Wekelijkse Boodschap van AA Michael

Gechanneld door: Sharon Stewart – 19 december 2022

Hallo mensen, Sharon hier. Sorry dat ik vorige week gemist heb, maar ik lag 10 dagen in het ziekenhuis en was helemaal gefocust op wat ze met me deden, en ook gestrest en uitgeput.

Ik deelde een kamer met een man, wat totaal ongehoord is, wiens familie elke avond op bezoek kwam, terwijl ik opgezadeld zat met een commode in mijn kamer en vastgebonden zat aan een I.V. (intraveneuze) boom met een zware diarree van alle vloeistoffen die ze me gaven.

Het was zo vernederend voor mij om binnen gehoorsafstand van groepen mensen naar het toilet te moeten en ik kreeg geen enkel medeleven van het personeel. Dus het was een moeilijke situatie en ik ben blij dat ik nu thuis ben. Ik zal twee keer nadenken voordat ik mezelf weer laat opnemen. Ik heb gemerkt dat er geen enkele menselijkheid is in al hun medische procedures en eerlijk gezegd veracht ik dit 3D systeem. Het mist medeleven.

Ik wil jullie ook bedanken voor jullie berichten van steun en zorgzaamheid. Geloof me, ik heb ze gelezen toen ik in het ziekenhuis lag, gewoon om verbonden te blijven met het hart van de mensheid.

Nu verder met Aartsengel Michael’s boodschap.

Ik ben Aartsengel Michael met een boodschap voor de Engelen Strijders Groep. Sharon is over het ergste heen, hoewel ze nog steeds afspraken en uitdagingen voor zich heeft in haar herstel van kanker. We zien dit binnenkort voor haar keren.

De opdracht van deze week is er weer een van het openen van het hart en de hele week met open hart leven. Blijf deze belangrijke techniek beoefenen, want het onderscheidt je van het huidige systeem, zoals Sharon hier beschrijft, en plaatst je in een nieuw rijk van vriendelijkheid, liefde en mededogen. Op welke manier dan ook, toon vriendelijkheid aan anderen en vriendelijkheid aan jezelf.

Ik ben Aartsengel Michael. Wij zijn één. Wij zijn gelijkgestemde strijders. Wij zijn een legioen.

Adonai

Youtube: SharonandIvoofVega

Vertaling: wakkeremensen.org