Saint Germain: Vragen & Antwoorden – Violette Vlam

Saint Germain: Vragen & Antwoorden – Violette Vlam

Gechanneld door: Sharon Stewart – 25 Mei 2022

Vraag 1

Sharon: Bedankt voor deze gelegenheid. Bespreek alstublieft de beste manier om bescherming te beoefenen voor, tijdens, en na de Violette Vlam oefeningen. Is er een aanbevolen manier om Aartsengel Michaël aan te roepen?

St Germain: Voordat u de Violette Vlam aanroept, gebruikt u het door mij gegeven lied: “Ik ben een Wezen van Violet Vuur. Ik ben de Zuiverheid die God verlangt,” dit zal je beschermen. Het zit in de intentie. Reciteer dit zo vaak als je nodig acht om onzuiverheden in jezelf te verwijderen. Wanneer je deze onzuiverheden hebt verwijderd, zul je beseffen dat bescherming niet nodig is. Je bent een wezen van Goddelijkheid, God heeft niets om zich tegen te beschermen, noch zou jij dat moeten hebben.

Het reciteren van deze chant overdag is een goede manier om op één lijn te blijven met de violette vlam.

Jouw waarheid spreken is altijd een goede bescherming. Het is in de leugens dat je kwetsbaar bent.

Aartsengel Michaël is er altijd voor iedereen die met de Violette Vlam werkt. Door drie keer zijn naam te zeggen zal hij naar je toe komen.

Ik heb Elizabeth Prophet voorzien van een gebed om aan jullie door te geven: “Aartsengel Michaël. Help mij! Help me! Help me!” Herhaal dit alsjeblieft drie keer.

Sharon: Ik zie hem nu, zijn hoofd draaien. Nu krijg ik de rillingen! Ha, ha Ja, ik heb hem aangeroepen – heel vaak. En hij heeft me nooit in de steek gelaten – nooit!

Vraag 2

Dit is een specifieke vraag die verband houdt met vraag 1. Voordat ik de Violette Vlam decreten geef, gebruik ik momenteel een script uit Elizabeth Clare Prophet’s “Violet Flame to heal body mind & soul,” dat de Buis van Licht decreet (3 keer) bevat {“Geliefde IK BEN aanwezigheid helder….”) gevolgd door het Borstplaat gebed met gebruik van Lord Michael (3 keer) (“Lord Michael voor, Lord Michael achter….”). Dan geef ik mijn Violette Vlam decreten, volgens de structuur van het pamflet van de Profeet. Dit lijkt effectief te zijn voor en tijdens de decreten; ik zou echter graag suggesties willen over hoe ik bescherming kan verzekeren na de decreet sessie.

St Germain: Ga door met het opzeggen van de decreten als u bescherming nodig acht. Het gaat om uw afstemming – als u op één lijn met God staat, is bescherming niet nodig. Als u zich afstemt op uw aangezicht, dan bent u in de leugen. Je zult de energie van kracht en bescherming door je heen voelen stromen als je voldoende geoefend bent in deze decreten.

Vraag 3

Sharon: Dit is een specifieke vraag die verband houdt met vraag 1. Ik zou graag uw suggesties willen over hoe ik voortdurend bescherming kan inroepen, zodat ik de Violette Vlam in mijn dagelijks leven kan visualiseren terwijl de gebeurtenissen zich ontvouwen. Dank u voor uw tijd en overweging.

St Germain: Dit is inderdaad de moeite waard. Nogmaals, het heeft te maken met uw intentie, uw overtuigingen en of die u misleiden. De violette vlam is bescherming genoeg, mijn vriend, je bent negatieve energieën aan het transmuteren, meer bescherming dan dat is er niet. Degenen waartegen je jezelf probeert te beschermen, zijn wat je transmuteert met de violette vlam – negatieve energieën.

De Indigo, die weet dat zij de omvormers zijn van negatieve energieën, is in feite de meest beschermde starseed op aarde als zij deze protocollen gebruiken en er vaardigheid in ontwikkelen. Anders worden zij aangevallen en van hun levenskracht beroofd.

Merk op dat Ashtar Sheran een Indigo is, hij wordt afgebeeld met de violette straal in zijn omgekeerde handpalm. Denkt u dat God het wezen dat naar de aarde zou komen om het op te nemen tegen de duistere krachten, die van de negatieve energieën, verkeerd zou scheppen? Nee, wanneer de violette vlam vakkundig wordt gebruikt, is het de bescherming zelf. Inderdaad!

Kanaal: Sharon Stewart

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org