Saint Germain: Vraag & Antwoord; Astrologie en Vleesconsumptie

Saint Germain: Vraag & Antwoord; Astrologie en Vleesconsumptie

Gechanneld door: Sharon Stewart – 16 Mei 2022

Vragen van Angelique:

Ik heb het gevoel dat sommige mensen die nog steeds vlees eten, niet wakker zijn voor de nieuwe aarde? Ik ken prachtige mensen, ze vragen veel geld voor een workshop en ze eten nog steeds vlees of gebruiken kambo (1), wat een vreselijk iets is voor de kikker.

Dus als je niet wakker bent en vlees eet, denk ik dat je nog steeds een kans hebt om te ontwaken, maar als je een school runt voor ontwaken ….en dierlijke producten gebruikt, voelt dat voor mij duister of heel dom. Is dit waar? Bedankt en (groeten uit Nederland)

St Germain: Als het uw verlangen is om mij partij te laten kiezen tegen anderen op de planeet, dan is dat niet wat ik kies te doen.

Voor degenen die vlees eten of geld vragen, zijn er evenveel, misschien zelfs meer, die hen daar voor beoordelen en veroordelen. Dit houdt de geesten van allen in een lager bewustzijn.

De vierde dimensie is een mix van energieën. Naarmate men stijgt in frequentie verandert het dieet, de behoefte aan geld verlaat de geest, negatieve gewoonten zoals het veroordelen van anderen verschuift naar acceptatie dat allen op hun huidige plaats in het leven zijn.

Ik stel voor dat je mensen vindt bij wie je je op je gemak voelt en ophoudt anderen te veroordelen die niet aan jouw verwachtingen voldoen. Je kunt niet iedereen veranderen als je niet eerst bij jezelf bent begonnen.

Begrijp alstublieft dat de vleesindustrie aan het veranderen is. Er zijn nieuwe boerderijen die vlees verkopen van dieren die een fatsoenlijk leven heeft gehad voordat het werd geslacht. Dit is heel wat anders dan tientallen jaren geleden, toen alle dieren nog op een verschrikkelijke manier werden behandeld voordat ze werden gedood.

Natuurlijk verlaagt dit het bewustzijn omdat je vlees eet dat lagere energieën belichaamt. Met de nieuwe systemen die komen, zullen vleeseters profiteren van producten met een hoger bewustzijn en daardoor uiteindelijk hun interesse in het eten van vlees kunnen verliezen naarmate hun frequentie stijgt.

Naarmate het menselijk bewustzijn stijgt, zullen ook praktijken zoals het houden van rundvee en dergelijke stijgen. Begrijp dat het jullie taak is om het bewustzijn van de mensen op aarde te helpen verhogen, zodat jullie, door je trilling uit veroordeling en oordeel te houden, meer goeds voor de dieren zullen doen.

Ja, in de Oudheid waren de dieren vrienden van de mensen, ze leefden niet in angst voor hen zoals ze nu doen. En er werd geen vlees gegeten. Jullie hebben nog een lange weg te gaan.

Vraag 2

Over astrologie, verandert de betekenis van de sterren omdat we in een nieuw tijdperk zitten (of zoals ik dat in 1999 las, we gaan in een andere lijn zweven, en misschien zweven we in een andere plaats in het Universum)?

St Germain: Ja, ze zullen veranderen. Kun je een derde dimensionale dualistische verklaring toekennen aan een energie van vijfde dimensionaal bewustzijn? Ik denk van niet.

Zal de aarde veranderen naar een andere plaats in het Universum? Zullen de sterrenbeelden anders verschijnen in de vijfde dimensie? Ja.

Vraag 3 – van Jorge:

Ik zie dat Ivo’s berichten zeer tegen de elite zijn, maar als ik dan St. Germain’s bio bekijk, waren de meeste van zijn incarnaties in elitaire families, zoals Francis Bacon, een Engelse filosoof die zeer verbonden was met de Vrijmetselaars in Engeland, als Christoffel Columbus, zijn expedities werden massaal gesponsord door de Katholieke Vorsten van die tijd, als Christian Rosenkreuz, hij was de organisator achter de schermen voor de Geheime Sociëteiten in Duitsland in de late 14e en vroege 15e eeuw. Betekent dit dan dat de Opgestegen Meesters en de elite van Europa niet van elkaar vervreemd zijn, maar werkelijk samenwerken in de evolutie van de mensheid?

St Germain: Dat zou je bij wijze van spreken kunnen zeggen. Ik incarneerde in de elitefamilies als een beïnvloeder, als een invloed van het Licht. Was het moeilijk? Het kostte me al mijn kracht om het te doen, zou ik kunnen toevoegen. Ik was getuige van gruwelijke wreedheden en veel schendingen van de mensenrechten, maar mijn energie en mijn briljante geest waren nodig om de tijdlijnen te helpen sturen, dus incarneerde ik in uitdagende omstandigheden.

Sharon: Ik denk dat het Ashtar Sheran was die sprak over “Lichte en duistere families,” en hoe ze in elkaars bloedlijn geboren worden om het DNA te veranderen, om hun intentie te manipuleren, en de tijdlijnen te veranderen. Op dezelfde manier als vele sterrenzaden geboren worden in families met zwaar karma, en er van hen verwacht wordt het karma te transmuteren en de lichaamssjabloon voor die bloedlijn te veranderen, werden in de geschiedenis zowel de Meesters als de sterrenzaden geboren in duistere families. Dit sturen van de tijdlijnen om hen op het punt te krijgen waar we nu zijn, is al heel lang aan de gang.

St Germain: Ik was niet Christian Rosenkreutz. Christoffel Columbus was ik wel en de reden dat ik Noord-Amerika wilde “ontdekken” was dat ik heel goed wist dat het bestond. De tweede reden waarom ik dat deed, was dat ik later de grondleggers kon beïnvloeden om de grondwet van Amerika te schrijven, die Amerika nu opnieuw probeert in te voeren. Ik ben door de geschiedenis heen verschenen om invloed uit te oefenen, en in sommige gevallen kan wat ik heb gedaan voor jou nu “slecht” lijken, maar je moet de latere gebeurtenissen die uit mijn toenmalige daden zijn voortgekomen, in overweging nemen.

Opmerkingen:

(1) Kambo is een geneeskrachtig ritueel waarbij gebruik wordt gemaakt van de giftige afscheidingen van een reuzen aap kikker. Inheemse groepen in Zuid-Amerika hebben het eeuwenlang gebruikt, maar anderen zijn het de laatste jaren gaan gebruiken voor de behandeling van een reeks gezondheidsproblemen.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org