J van de Alliantie – Situatie update

J van de Alliantie Situatie update

 Gechanneld door: Sharon Stewart – 1 April 2022

Zo Moe, Moe van het Wachten, Moe van het Wachten op …. Iets dat nog niet echt gedefinieerd is, of wel?

J: “Ah! Je bent terug!” hoor ik.

Sharon: Oké, ik kan je horen. Ik hoor wat je zegt, J.

J: Dat ben ik.

Sharon: Hij vertelt me dat je op dit moment niet kunt zeggen wie de goede politici zijn, omdat ze de ” slechte jongens” spelen met de slechte politici. Hoe kan de Deep State anders zijn tactieken onthullen als de goeden zich ertegen gaan verzetten? Ze laten hen hun gang gaan en zichzelf ophangen, laten hen hun gang gaan en hun kaarten laten zien. Dan zie je de goeden zich omdraaien en beginnen met een van de slechten.

Ja, het is de vertrouwenskwestie waar we mee te maken hebben en het is verwarrend. We krijgen dit ook in de P gemeenschap. Het lijkt erop dat insiders het proces proberen te vertragen, ze rekken tijd lijkt het, of sommigen hebben gewoon hun eigen agenda’s en gebruiken de gemeenschap om er als bandieten vandoor te gaan en dan te zeggen, “Zie jullie later, sukkels!” Ik kan wel een generaal bedenken die ik niet erg vertrouw, nooit gedaan.

J: Ja. Je hebt gelijk. Je hebt het altijd over energieën, Sharon. Energie, energie, energie. Wat je nu hebt is een mengelmoes van energieën die zich manifesteren in de vorm van intenties. Mensen zijn complexe wezens. Sommigen zijn nog steeds op zichzelf georiënteerd, hoewel de zakenwereld de mensen die uit zijn op persoonlijk gewin altijd vertelt dat ze moeten handelen alsof ze het voordeel van anderen in gedachten hebben. En dat doen ze ook. Ze staan voor de mensen en verkopen zichzelf als jullie redders. Net als altijd.

Sharon: Ja, alsof.

J: Sommige mensen veranderen niet, Sharon. Voor sommigen is het business as usual. Dus het land stort in? Nou en? Ze wachten om veel geld te verdienen als de economie weer aantrekt of om nu wat te verdienen voordat het instort. Het zijn gewoon zaken voor hen.

Sharon: Ze zouden de aandelenmarkt moeten afschaffen, of de shockmarkt zoals ik het graag noem.

J: LOL

Sharon: Wanneer krijgen we mensen aan de macht die meer waarde hechten aan het leven dan aan macht en geld? Wanneer krijgen we mensen aan de macht die waarde hechten aan dienstverlening in plaats van hun mensen en anderen tot slaaf te maken?

J: Het komt eraan.

Sharon: Je weet dat ik dat antwoord haat.

J: Je weet dat het nog niet gaat gebeuren. De Aarde moet een verandering van bewustzijn ondergaan. Daarvoor zijn de sterrenzaden hier.

Sharon: Oké, laat ze de leiding maar nemen.

J: Dat beginnen ze al te doen. … De Aarde is nog niet zo erg veranderd.

Sharon: Maar is het wel veilig om te zeggen dat er DS-agenten zijn onder de P-beweging (vredesbeweging?)?

J: Ja, die zijn er. Een van hun tactieken is infiltreren.

Sharon: Dus uiteindelijk zullen ze worden onthuld, zegt u?

J: Ja. Een ander type is degene die voor beide kanten werkt, licht en duister. Het kan heel verwarrend zijn als je hun bedoelingen niet psychisch kunt achterhalen.

Sharon: Welke andere motivaties hebben ze?

J: Sommigen willen helpen. Sommigen willen degenen die helpen tegenhouden, gewoon omdat ze denken dat de wereld goed is zoals hij is. Ze hebben alles wat ze willen, dus worden ze saboteurs.

Sharon: Jezus!

J: En er zijn er die werkelijk de Deep State agenda geloven en meegaan in wat ze zeggen, in de overtuiging dat dit voor het welzijn van de mensheid is. Veel burgers behoren tot deze categorie, hoewel sommigen in de regering zitten.

Sharon: Gehersenspoeld en naïef, ja.

Dus ik heb gelijk als ik aanneem dat er lagen zijn. Er zijn er veel, u zegt een half miljoen, die met de Galactica samenwerken om de planeet te bevrijden. We noemen ze de Alliantie, maar ik heb gehoord van andere groepen zoals TLS – The Light System. Ik heb begrepen dat dit meesters hier op aarde zijn die hun energieën gebruiken, maar misschien is er een ET component. Ik ben niet bezorgd over hen. Ik wil weten wat de Alliantie aan het doen is.

J: We laten de DS zichzelf onthullen aan het publiek. En ik weet dat het je al eerder is verteld, het publiek is waar iedereen op wacht.

Sharon: Hier niet, 70% draagt nog steeds maskers. Ze delen testkits uit bij de kruideniers, het enige dat gratis is, behalve lucht. Ik weigerde.

Wat heb je nodig van het publiek?

J: Een verandering van bewustzijn.

Sharon: Niet minder dan. Geen wonder dat dit zo lang duurt.

J: Ze moeten het oude systeem weigeren.

Sharon: Ik zie dat de mensen zich bewust worden van de leugens. Ze krijgen het door, sommigen althans gedeeltelijk. Het probleem is dat sommige mensen nog steeds geloven dat er een zekere welwillendheid in het systeem zit. Met dat in hun achterhoofd, kunnen ze niet begrijpen hoe slecht het werkelijk is.

J: Dat is waar. Het is geen welwillend systeem. Maar mensen geloven altijd in andere mensen. En de slechten gebruiken dat alleen maar in hun voordeel.

Sharon: Waarheid. Dit is een agenda die 80 procent van ons wil doden. Ik heb gehoord dat we op zoek zijn naar een quorum – 81 procent. Heeft dit iets te maken met het in evenwicht brengen van de DS cijfers?

J: Dat doet het. God wil dat jullie allemaal vrij zijn in dit leven.

Sharon: Dan moeten we onszelf redden.

Oh, dat is een weerzinwekkende gedachte! Er sterven zo veel mensen aan de jab, verbetert dit onze aantallen? Dat is walgelijk!

J: Er is vrijheid in de dood. Denk je dat we kunnen wachten tot er genoeg mensen doodgaan dat we ons 80% quorum halen?

Sharon: Ja. Dat doe je niet, hoop ik.

J: Er zijn mensen wier zielen ervoor kozen hun leven op te offeren om anderen te wekken, dus ja, zij maken deel uit van het proces. Wachten we specifiek op hun dood? Nee, dat is een beetje morbide. Dat doen we niet. We wachten op hun vrienden en families om wakker te worden; hoe dat gebeurt is niet aan ons.

Sharon: Dus misschien als ze deze video zien en het hun familie vertellen, sparen ze iemand een vroege dood?

J: Dat is mogelijk. Niets is in steen geschreven.

Sharon: Het is alsof de cijfers al vaststaan: tachtig procent moet leven, twintig procent kan sterven. Ik krijg door dat dit een soort voorwaarde is. Waarom tachtig? Waarom niet zeventig of negentig procent? Is het gewoon dat dit redelijke getallen zijn of heeft iemand ze uit een hoed geplukt?

J: Nee, het heeft te maken met de verschuiving in bewustzijn en meer dan tachtig procent van de mensen op Aarde had aan het eind van 2012 een contract met het goddelijke om dit door te maken. De Alliantie heeft gewerkt om dat meer mogelijk te maken.

Sharon, veel dingen worden in scène gezet, niet alleen in de politieke arena, maar ook in de P-beweging. Er zijn acteurs. En deze acteurs dienen zichzelf.

Wat er echt gebeurt, gebeurt achter de schermen. Alles wat er aan de oppervlakte is, is een test voor jou.

Sharon: Ik begrijp het. Ja, om een keuze te maken, om ons bewustzijnsniveau te verhogen.

J: Ja, want dat is wat de mensheid gaat redden – jullie zelf.

Sharon: En als ons bewustzijn stijgt, reageert onze fysieke avatar in natura.

J: Ja.

Sharon: De volgende vraag is : Wanneer gaat er iets groots gebeuren? Wanneer krijgen we wat verlichting?

J: Het volgende dat moet gebeuren is dat het FIAT monetaire systeem moet crashen. Het is nu begonnen met Rusland en China die een door goud ondersteunde munt gebruiken en landen die hun olie niet meer aan de V.S. verkopen. De V.S. zullen daar helaas de prijs voor betalen, de mensen zullen eronder lijden. Het is het beste om je voor te bereiden, ik weet zeker dat je gewaarschuwd bent om voorraden in te slaan en geld thuis te houden. Zodra de banken crashen, en ze weten dat schuldkwijtschelding in het verschiet ligt, zullen ze uw spaargeld afpakken. Ze zullen beginnen met het opeisen van schulden, inclusief hypotheken.

Sharon: Oh, dat is geweldig. En hier was ik op zoek naar een huis. Nu niet meer.

J: Er zullen wetten komen om dit incassoproces te stoppen, natuurlijk. Dus wat er nu wordt gecreëerd is een nieuwe reeks juridische precedenten – precedenten die bindend zijn voor de Grondwet.

Sharon: Hoe lang gaat dit dan duren?

J: Dat kan nog wel even duren, Sharon. Maar ik zie een enorme verandering voor de V.S. binnen twee jaar.

Sharon: Yep. Meer opschieten en wachten. En dan over twee jaar zal DT zich kandidaat stellen voor het presidentschap en de V.S. redden.

J: Dat zou toch geweldig zijn, of niet?

Sharon: Hij doet veel achter de schermen.

J: Hij is nog steeds president, dus, ja, dat doet hij. Hij werkt met veel mensen op en buiten de wereld om een laatste staakt-het-vuren te orkestreren, zoals jullie het noemen, wij noemen het vrede.

Hij gaat de Amerikaanse economie terugbrengen, Sharon. De ironie is dat veel aspecten ervan zullen dalen terwijl andere aan populariteit zullen winnen en dat heeft te maken met wat het volk nodig heeft. Omdat het tot de kern zal komen.

Sharon: Ja.

J: Je ziet nu zoveel nieuwe [lichtwerker] omroepen, ja, nog steeds gebaseerd op het oude financiële systeem maar niettemin de waarheid aan de mensen vertellen, iets waar je op kunt vertrouwen.

Je ziet de oude MSM vallen, desintegreren omdat mensen zich ervan afkeren. Je ziet het kwaad dat gepleegd wordt door het medische systeem – dat wordt allemaal onthuld. Mensen creëren oplossingen om deze vergiftiging te bestrijden.

Nu moeten we het voedselsysteem aanpakken. Dat is hier buiten gelaten, maar kijk nu hoe er tekorten ontstaan. Denk je niet dat dit ruimte zal scheppen voor een nieuw systeem? Natuurlijk zal dat gebeuren! “Uit de as komt nieuw leven!” zeggen ze en dat is wat dit is! Nieuw leven! Een nieuwe manier van leven voor iedereen.

Het volgende is de ineenstorting van het oude financiële systeem. Het is eigenlijk al te laat, maar Rusland begint ermee.

Je weet hoe je kunt zien dat iemand voor de Alliantie werkt, ze hebben een enkelband. Nu de president van Turkije. Je weet wanneer ze in Guantanimo zitten of definitief zijn berecht, want je ziet ze gewoon niet meer. Heeft iemand Tom Hanks nog gezien?

Wie was er deze week bij de Oscars? Kijk maar eens.

Sharon: Ik heb niet gekeken. Die fake klap was het enige wat ik zag en dat was echt slecht acteerwerk, eerlijk gezegd, gewoon camerastandpunten.

J: Met Turkije, de DS probeerde Erdogan een oorlog met Rusland te laten beginnen. Ze kwamen met hun gebruikelijke tactieken – dreigementen en zo, of beloften van financiële compensatie die ze niet kunnen waarmaken, en toen benaderde de Alliantie dezelfde man. Hij wordt gearresteerd en zegt dat hij veilig voor hen is als hij met hen samenwerkt.

Wat zou jij nemen? Je familie laten vermoorden als je niet meewerkt, of gearresteerd worden en met de goeden samenwerken? Hoe dan ook, hij werd tegen gehouden om een oorlog met Rusland te beginnen.

Sharon: Ze zijn slecht. Maar ja, ik zou liever gearresteerd worden en alles terug betalen wat ik ooit gedaan heb. Wat doen ze met de familie?

J: We hebben ze. Ze zijn veilig.

Sharon: Dus de Alliantie biedt iets dat echt waarde heeft voor deze zogenaamde leiders. Ze kunnen de veiligheid van hun gezinnen garanderen.

J: Onder andere. Wij bieden geen geld. Maar we kunnen hun kostbaarheden veiligstellen en hen in staat stellen die te houden tijdens de overgang. Dat hebben we voor velen van hen gedaan. (Ze nemen de kostbaarheden van degenen die niet meewerken, of degenen die hand over hand hebben gestolen van het publiek, zoals de royals).

Sharon: Je zou hun rijkdom niet over hun volk verdelen?

J: Nee. Er is genoeg voor iedereen, geloof me. We hebben ook deals gesloten met andere buitenaardse staten om meer geld voor de mensen van de Aarde te verkrijgen.

Sharon: Hebben we dat nodig?

J: Er is veel nodig om deze planeet te repareren.

Sharon: Waarheid.

J: We zijn naar de raden gegaan en hebben om hun hulp gevraagd. Velen van hen hebben ons kostbaarheden gegeven om hier in onze markten te stoppen, om het huidige financiële niveau te ondersteunen, inclusief dat van de Deep State, dat aan de mensen zal worden gegeven.

Sharon: Behalve degenen die deals met jullie hebben gesloten.

J: Juist.

Sharon: Oké, ik denk dat dit is wat ik nu nodig heb. Dank je. Ik zal vaker contact met je opnemen, J, want mensen weten de laatste tijd niet meer wat ze moeten denken.

J: Ik ben blij dat ik kan helpen.

Sharon:  Dag voor nu.

Youtube: SharonandIvoofVega

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org