Commandant Erron: Over Het Ottawa Canada Trucker Convoy

Commandant Erron: Over Het Ottawa Canada Trucker Convoy

Gechanneld door: Sharon Stewart – 5 Februari 2022

Hallo jongens. Ik dacht, laat ik eens aan commandant Erron vragen wat hij ziet, want zijn schip vliegt boven Ottawa, Canada. Ivo’s schip ligt noordelijker en vliegt over Noord-Ontario, maar commandant Erron vliegt over Zuid-Ontario.

Alle moederschepen zweven boven de wereld, vermoedelijk in de buurt van of boven onze steden in een bloem des levens patroon.

Sharon: Zo, commandant Erron, vertel ons eens, wat ziet u?

Commandant Erron: Hallo Sharon, hoe gaat het met je?

Sharon: Ik heb me ooit beter gevoeld.

CE: Ja, uw lever is aan het opspelen. Je zou wat van die sapjes die je drinkt achterwege kunnen laten, dan zou het niet zo pijnlijk zijn.

Sharon: Ik begin de sapjes lekker te vinden, zoals bietensap en boerenkool sap. Nooit gedacht dat ik mezelf in mijn leven aan juicing zou zien doen, maar ik ben vastbesloten om mijn lichaam te reinigen en te ontgiften.

CE: Dan zou je nog meer gewicht verliezen. Dus dan realiseert je je dat het slikken van de anticonceptiepil, het slikken van anti-depressiva en het slikken van big pharma medicijnen jouw cellen vervuilen…

Sharon: Dat heb ik begrepen. Ja. En suiker. En ze brengen ook het endocriene systeem uit balans.

CE: Ja, dat ook. Het zijn allemaal medicijnen en de mens heeft geen medicijnen nodig om te genezen. Je begint te kijken naar licht als genezingstherapie en dat is een goed idee.

Sharon: Ja. Dus, vertel eens Commandant, wat ziet u in Ottawa?

CE: Over het vervuilen van jouw lichaam gesproken, de Canadezen eten zeker graag pizza?.

Sharon: Lach Ja, ik zag ook video’s van donuts die uitgedeeld werden. Wat gaan jullie nu doen? De mensen willen vrijheid en ze beseffen niet dat deze voedingsmiddelen hen ziek maken, waardoor ze nog meer afhankelijk worden van het systeem zelfs.

CE: Dat deed jij niet. Jij hebt de artsen opgegeven nadat het duidelijk werd dat de testresultaten niet klopten.

Sharon: Dat heb ik wel gedaan. Ik ben gewoon op YouTube gaan kijken en heb nooit meer omgekeken.

CE: Dus, ik zie veel pizza, donuts, bier en roken. LOL Och ja!

Sharon: Ik neem aan dat er ook wat schermutselingen waren tussen de politie en de truckers of mensen die daar aan het feesten waren…

CE: Die waren er, maar het was niets buitensporigs. Dit is een vreedzame organisatie.

Sharon: Ik krijg een intuïtie dat de Deep State er een schepje bovenop gaat doen. Zij willen dat wij vechten, want dan kunnen zij het leger erbij halen om ons te onderdrukken.

CE: Ja, zij hebben plannen. Zodra zij vernamen dat er een konvooi was, zijn zij begonnen met nieuwe plannen te maken. Zij hebben de spelers uit het gebied verwijderd en in veiligheid gebracht, en ja, dit was een operatie met witte hoeden.

Sharon: Ashtar had ons verteld dat er in elke regering witte hoeden zijn, ook in de Canadese regering, en dat zij meer macht hebben dan wij weten, maar waarom zouden zij Trudeau beschermen?

CE: Hij is niet de echte Trudeau. Die is gearresteerd, Sharon. Dit is een dubbelganger. Zij beschermen hun eigen man. Zij staan hem toe te doen of het lijkt alsof hij bang is, omdat het volk zich dan mondiger zal voelen.

Sharon: Maar de echte Deep State is dus een tegenaanval aan het plannen? Wat denkt u dat het zal zijn?

CE: Dat doen ze. Het zal zoiets zijn als dat er een bom bij het Capitool is geplaatst en dat de truckers voor hun eigen veiligheid moeten verhuizen. Het zal, nogmaals, gedaan worden alsof het in het belang van het volk gedaan is, maar dat is het niet. Want zij zijn het die de bom plaatsen.

Zij hebben nog steeds toegang tot de DUMB’s onder het gebied en zij kunnen vrij komen en gaan zonder ontdekt te worden.

Sharon: Dus het is net of de patriotten, de witte hoeden en de zwarte hoeden allemaal meespelen in dit gebeuren.

CE: Ja, dat is altijd zo. Je hebt te maken met drie partijen, niet met twee. Soms, wanneer de patriotten het opnemen tegen de zwarte hoeden, doen de witte hoeden een stap opzij en kijken toe, maar deze keer, wanneer de patriotten de regering benaderen, benaderen de patriotten de marionet van de witte hoeden – Trudeau. Denk je werkelijk dat de echte Trudeau zich zou hebben teruggetrokken en de stad zou hebben verlaten om zichzelf te beschermen? Dat zou hij niet gedaan hebben, want hij weet wie er achter hem staat. Hij is alleen zo gemaakt dat het lijkt alsof hij bang is voor het volk, en dat is prima.

Sharon: Werkelijk, zowel de witte als de zwarte hoeden zijn ons aan het manipuleren. Zijn de witte hoeden nu van plan om een oogje in het zeil te houden, zodat de zwarte hoeden geen kans krijgen om een bom te planten?

CE: Dat doen zij. Zij houden dit nauwlettend in de gaten, en brengen meer van hun eigen mensen binnen. Kijk naar de mensen die er rondlopen… denkt je dat dat allemaal leden van het grote publiek zijn?

Sharon: LOL Ik wel!

CE: Nou, dat zijn ze niet, Sharon. Er lopen veel Whitehat agenten tussen de menigte. Zij planten daar ook intel in het publiek.

Sharon: O dat is een goed idee!

CE: En jouw intuïtie was juist… je hebt wel degelijk vuur gezien bij de capitoolgebouwen.

Sharon: Dus iemand heeft brand gesticht? Dat is wat ik gezien heb.

CE: Ze kunnen niet zo dicht bij de eigenlijke gebouwen komen, want die worden bewaakt, maar er zijn gladde types die het wel proberen.

Sharon: Wat je eigenlijk zegt is dat dit gaat ontploffen en dat de DS waarschijnlijk degenen zijn die het zullen doen.

CE: Ze willen jullie van hun rug af hebben, Sharon.

Sharon: Dat zal niet gebeuren. Deze gebeurtenis zal de mensen nog vastberadener maken om hun vrijheid terug te krijgen, althans hun oude vrijheden. Maar ze beseffen misschien niet dat dat systeem dit heeft laten gebeuren, dus moet er verandering komen. Ik heb het gevoel dat er doden kunnen vallen, misschien enkele truckers?

CE: Dat is mogelijk.

Sharon: Hoe lang zal dit nog duren, zie je dat?

CE: Mogelijk maandenlang, Sharon. Het zal tot een patstelling leiden en er zal verbittering van ieders kant zijn. De mensen zullen hun voedsel en voorraden willen hebben die de vrachtwagenchauffeurs voor hen hebben aangevoerd, en zij zullen de vrachtwagenchauffeurs of de regering verwijten dat zij het conflict niet hebben opgelost.

Sharon: Dus Canadezen, sla nu voorraden in! Haal jullie voorraden toch maar voor een paar maanden. Ik heb een voorraad, ik maak me er niet echt zorgen over.

Wij moeten dus licht energie blijven sturen naar de truckers en de regio in het algemeen, opdat de beste oplossing kan worden verkregen.

CE: Ja, dat is een goed idee.

Sharon: Het heeft veel aandacht getrokken, niet in het minst door de verbazing die veel mensen hebben gevoeld omdat de Canadezen zijn opgestaan en het tegen hun eigen regering hebben opgenomen. Canadezen staan bekend om hun apathie, dus ik denk dat we die onwaardige beoordeling wel kunnen weggooien. Er zijn veel mensen die de truckers op welke manier dan ook steunen, en er zullen er steeds meer in de wereld in opstand komen. Het is geweldig! De mensen verenigen zich! Het is prachtig!

CE: Dat is het ook, maar denk niet dat de DS zal toestaan dat de truckers de overhand houden. Zij zullen terugkomen met represailles. Zo zijn ze nu eenmaal.

Sharon: Daar letten jullie toch wel op, nietwaar?

CE: Ik heb hier nog een moederschip dat naast mijn schip waakt. Wij luisteren naar Deep State communicaties over de hele wereld. Ja, wij kunnen elk gesprek hacken dat wij willen. Wij kunnen begrijpen wat er gebeurt, en wat er op elk niveau aan gedaan moet worden. Tot nu toe plannen ze alleen maar slechter weer voor de regio, en zoals het er vandaag uitziet, is het óf een mislukking, óf ze zullen later deze week met meer komen.

Sharon: Ja, het sneeuwt lichtjes. Niet dat sneeuw iets is om bang voor te zijn, zelfs niet als het slechter is. Het is gewoon saai omdat er geen zon is. Is het mogelijk dat jullie ook het weer kunnen veranderen?

CE: Wij zouden kunnen ingrijpen, maar gewoonlijk doen wij dat niet als het over Canada gaat, omdat daar eigenlijk niets gebeurt dat zo extreem is. Alleen af en toe een sneeuwstorm.

Sharon: Dat is waar. Maar in de Verenigde Staten grijpen jullie toch ook in?

CE: Dat doen wij. Wij moeten wel, want zovelen zouden sterven als wij het niet deden.

Sharon: Dus, samenvattend, dit zal een grote patstelling in Canada teweegbrengen, vermoedelijk zullen de partijen gepolariseerd zijn, er zullen politieke ruzies zijn en misschien zullen de Conservatieven opstaan en iets doen aan Trudeau en de DS, misschien krijgt Canada zowaar één provincie bevrijd van de agenda: Ontario. Zou dat niet mooi zijn? Ja, ik blijf positief denken. Net zoals de Staten Florida hebben, hebben wij één provincie nodig die vrij is van de agenda en terug naar waar wij waren.

CE: Je moet het veranderen. De mensen moeten het veranderen. Jullie zijn de sleutel tot dit alles. Jullie moeten veranderen en laten zien dat je verandert.

De Witte Hoeden hebben de schertsvertoning zolang volgehouden als nodig was om het volk in opstand te laten komen. Zij doen dit in vele landen die zij reeds bevrijd hebben. Maar niet alle zijn bevrijd. Wanneer het volk in opstand komt, zullen zij te maken krijgen met mensen van wie zij denken dat het zwarte hoeden zijn, maar het zullen de witte hoeden zijn die zich als zwarte hoeden vermommen, waarmee zij zullen onderhandelen.

Sharon: Dus de patriotten moeten opnieuw onderhandelen met de witte hoeden die als zwarte hoeden vermomd zijn, terwijl de echte zwarte hoeden al deze vooruitgang proberen te verstoren.

CE: Correct.

Sharon: Hoe zit het met Trudeau, niet dat ik me om de man bekommer, maar zal hij zijn ambtstermijn afmaken?

CE: Nee. De donkere hoeden gooien hun eigen mensen onder de bus, zodat men zou verwachten dat de witte hoeden hetzelfde zouden doen, om hun gedrag na te bootsen.

Sharon: Oké, wel, we zullen het dan maar van dag tot dag bekijken. Ik zal hoge verwachtingen hebben van een nieuwe eerste minister.

CE: Jullie nieuwe systeem zal hieruit voortkomen. De regering zal ontdaan worden van veel van de mensen die particuliere bedrijven leiden die met de regering samenwerken, de regering zal haar aanvaardingsexamen van nieuwe kandidaten veranderen en zij zal diegenen uitsluiten die satanisch zijn en zich overgeven aan de rituelen waarvan satanisten genieten. Het volk zal een systeem van ombudslieden opzetten, die de mensen in de regering nauwlettend in de gaten zullen houden. Persoonlijke onkostendossiers zullen te allen tijde openbaar gemaakt worden. En natuurlijk zal de QFS alle transacties controleren en vuile zakendeals aan het licht brengen. De regering zal eenvoudiger worden omdat er minder transacties zullen zijn, want woekerwinsten, ponzi-schema’s en illegale zakendeals zullen niet meer toegestaan zijn.

Sharon: Dat werd tijd!

CE: Het is de wil van het volk. Zo moet het zijn.

Sharon: Dank u, commandant.

CE: Graag gedaan, Sharon. Adieu.

Kanaal: Sharon Stewart

Bron

Vertaling: Reinier