Athena: leren Interpreteren Van Niet-Fysieke Energie

Athena: leren Interpreteren Van Niet-Fysieke Energie

Gechanneld door: Sharon Stewart – 26 April, 2022

Les 8: Leren om Niet-fysieke Energie te Interpreteren

Athena: Nogmaals, sommigen van jullie kunnen dit al omdat jullie deze vaardigheden in vorige levens hebben ontwikkeld. Sommigen van jullie kunnen dit niet of herinneren het zich niet, dus voegen we dit toe aan onze cursus.

De beste manier om te leren niet-fysieke energie te voelen is het fysieke vlak te verlaten. Hoe doe je dat? Door meditatie.

Meditatie kan zo simpel zijn als stil zitten in een comfortabele positie, met je ogen dicht. Bij voorkeur in een donkere kamer, vooral als je een beginner bent.

Het volgende wat je doet is ervoor zorgen dat het stil is, zodat geen fysieke geluiden je zullen afleiden van eventuele niet-fysieke geluiden die je hoort.

Met andere woorden, doe je best om jezelf lichamelijk blind en doof te maken.

Vervolgens probeer je in meditatie je frequentie te verhogen. Waarom?

Wanneer je een hogere frequentie hebt, leer je te zien en te horen wat er op die dimensionale niveaus is in plaats van wat er op aardse niveaus is, wat lagere vierde dimensie of derde dimensionale niveaus zijn.

Soms kun je niet-fysieke energie zien of horen terwijl je fysiek bewust bent. Dat is omdat je hogere dimensionale energieën belichaamt terwijl je fysiek bewust bent. Sharon, bijvoorbeeld, doet dit de hele tijd.

Sharon: Ik heb de neiging om meer dingen te zien als het donkerder wordt in de kamer, dat wel. Overdag zie ik niet zo veel.

Athena: En dit is een ander goed punt: sommigen van jullie zijn voorbestemd voor een of meer verschillende soorten zintuiglijke ervaringen. Sommigen kunnen horen (helderhorend) maar niet zo goed zien (helderziend). Sommigen zijn goede sensoren (heldervoelend) en sommigen zijn dat niet. Sharon heeft ook de gave van paranormale reuk (heldervoelendheid) en zij kan archonen ruiken die slechts een paar graden buiten haar typische fysieke trillingsbereik liggen.

Taak voor deze week:

Begin elke dag minstens 10 minuten, liefst langer, in meditatie te zitten. Leer om gedachten door je hoofd te laten gaan zonder erop te reageren. Sommigen van jullie zeggen dat je te veel gedachten hebt. Probeer dan te mediteren, nadat je een wandeling hebt gemaakt. De reden dat je gedachten op hol slaan is dat ze door adrenaline worden gevoed. Wandelen helpt om overtollige adrenaline te verbruiken. Ga niet joggen of hardlopen, want dat verhoogt de adrenaline. Het doel is om meer uitgerust en verfrist te raken.

Leer om comfortabel te zitten zonder prikkels van buitenaf om je te motiveren en af te leiden. Aardbewoners zijn erg gevoelig voor hun externe omgeving en dit zal je afleiden van comfortabel zitten in meditatie, waar je leert je interne omgeving te observeren. De omschakeling is belangrijk.

– Athena

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org