Athena: Kun Je Energie Horen?

Athena: Kun Je Energie Horen?

Gechanneld door: Sharon Stewart – 19 april 2022

Les 7: Kun Je Energie Horen?

In feite doe je dat de hele tijd. Het wordt “geluid” genoemd. Wanneer mensen spreken, hoor je hen wanneer de trilling 

van hun woorden je trommelvlies raakt en het gaat trillen. Doofhe

id kan worden veroorzaakt wanneer het trommelvlies niet meer trilt.

Sommigen van jullie hebben last van oorsuizen, en dit is simpelweg het horen van de energie van je energieveld. (Tinnitus kan een probleem zijn, dus als het een probleem voor je is, ga dan naar een medisch deskundige)!

De les van deze week:

  • Begin te begrijpen dat alles wat je hoort, de energie is die je ontvangt. Begin te begrijpen dat wanneer je ziet, je ogen energie waarnemen.

  • Door dit te doen, word je je meer bewust van het feit dat je een energiezender en een energieontvanger bent, en dat je zelf ook energie bent.

  • Je bent ook een energietolk – dit is de taak van je hersenen, want zij vertalen wat je ogen waarnemen in objecten. Dit helpt je om dingen te zien die normaal niet zichtbaar of hoorbaar voor je zijn.

Hoe helpt het om dat te doen?

Omdat je nooit geleerd hebt dat je energie bent, een energiezender en een energie-ontvanger, en omdat je niet geleerd hebt dat je 12 dimensies omspant, ben je niet in staat je bewust te worden van hoe het leven een proces is van energie geven en ontvangen.  Dat is zo.

Wanneer je meer naar de wetenschap kijkt en minder voor lief neemt, zet je jezelf in de bestuurdersstoel.

Begin deze week te kijken naar hoe je energie ontvangt, hoe je energie uitzendt (je lichaam dat anderen zien is een voorbeeld van energie die je uitzendt) en hoe je hersenen energie interpreteren in voorwerpen.

Een deel van het proces om je te leren energie te voelen is je in staat te stellen jezelf anders waar te nemen en alles om je heen anders waar te nemen.

Het gaat er niet om je te laten vastlopen op de intellectuele interpretatie van dit proces.   Uiteindelijk zul je je behoefte overwinnen om dit te blijven interpreteren en zul je het op een natuurlijke manier gaan doen.

Degenen die dit al op natuurlijke wijze kunnen, kunnen dit omdat zij in vorige levens geleerd hebben dit te doen.

Athena

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org