Athena: Begrijpen Hoe Je Reageert Op Negatieve Energieën

Athena: Begrijpen Hoe Je Reageert Op Negatieve Energieën

Gechanneld door: Sharon Stewart 17 Mei 2022 

Athena: Gisteren bracht Sharon de middag door met de jongens van de buren naast haar. Gedurende de week waren ze aan het sporten rond de huizen, achter ballen aan  schoppen en zich vermaken. Toen de vader er gisteren bij kwam, werden de jongens competitiever en begonnen ze ruzie te maken en te vechten. Sharon merkte dat ze regels opstelden waarvan ze wilden dat de ander die volgde, maar die werden genegeerd en vervolgens door de ander terzijde geschoven. Sharon merkte dat ze scheidsrechter speelde bij de gevechten en ruzies, en in plaats van een leuke middag te hebben, had ze het niet naar haar zin.

Athena: Hoe voel je je nu, Sharon?

Sharon: Moe en boos.

Athena: Dus je ziet dat de duisteren op de been zijn en proberen jouw trilling naar beneden te halen?

Sharon: Ja. Ik heb ze gisteren ook gehoord.

Athena: Wat vind je ervan om vandaag met de jongens te spelen?

Sharon: Ik niet. Ik wil deze familie nu niet zien.

Athena: Wat ik bedoel is dat Sharon zo reageert op negatieve energie. Ze wil er niet bij in de buurt zijn of bij degenen die het belichamen en in praktijk brengen. Dit is heel duidelijk. Jullie hebben allemaal je eigen reactie op negatieve energie die je moet bepalen.

Sharon: Wat zouden we moeten doen, Athena?

Athena: Jullie kunnen beter transmuteren. Transmutatie van negatieve energie is belangrijk voor iedereen. Ja, je zult je transmutatie video doen en daarna misschien een dutje doen. Het zou goed voor je zijn om vandaag te rusten en te proberen iets heilzaams voor jezelf te doen. Maar transmutatie is belangrijk.

Begrijp dat negatieve mensen iets zijn dat onmogelijk voor je wordt om bij in de buurt te zijn, jullie energieën zijn niet complementair. Deze familie kan alleen op een mindere basis worden getolereerd. Wanneer de strijd uitbreekt, moet je weglopen.

Het is van het grootste belang, zoals Aartsengel Michaël stelt, dat zij die hogere energieën kunnen vasthouden dit doen, en dan moeten zij leren transmuteren. Dit is op dit moment belangrijk voor het collectief en voor jullie zelf, anders worden jullie een producent van negatieve energieën.

Sommigen van jullie, rond negatieve energie, laten je hoofd zakken en proberen te overleven. Dit is onjuist. Leer te transmuteren.

Sommigen van jullie rennen weg. Dit is een betere benadering, maar leer om te transmuteren omdat negatieve energie overal is.

In de zon zitten is nuttig voor transmutatie van negatieve energieën, evenals aarden.

Sommigen van jullie maken ruzie met anderen die negatief zijn. Welke oplossing denk je dat dit voor jou zal bieden? Geen enkele. Maar het zal een uitlaatklep zijn voor negatieve entiteiten.

Sommigen van jullie zitten te kniezen, klagen, redetwisten met anderen… allemaal nutteloze bezigheden. Leer te transmuteren.

Een andere methode om jezelf te beschermen is jezelf af te schermen met wit licht energie, of deze energie binnen te brengen via je kruinchakra terwijl je in de aanwezigheid bent van het negatieve. Dit helpt om je te beschermen en het helpt om de energie te veranderen binnen de ruimte die je inneemt. De violette vlam zal hetzelfde doen.

Een andere methode om jezelf te helpen is om niet om te gaan met angstige mensen. Angstige mensen projecteren hun angst op anderen.

Sharon: Ja, dat voelde ik laatst ook toen ik met de twee vrouwen in de drukkerij sprak. Ik draaide me van haar weg en sprak met de ene vrouw die opener was.

Athena: Ja, een goede zet. Verbreek de verbinding. Ook het verbreken van de banden met mensen die negativiteit en angst op je projecteren is een goed idee. Zie in je geestesoog, het koord dat wordt doorgesneden. Dit zal voorkomen dat ze je energie afnemen. Echter, als je het wilt geven, zul je beschermd worden. Energie opnemen via de kruinchakra en die aan hen afgeven, en dan het koord doorsnijden dat je hebt gecreëerd, is een goede manier om hun lafheid te helpen versterken.

Er zijn veel technieken, maar jullie moeten er meester in worden.

Velen van jullie, zoals Sharon, zitten nog vast in oude patronen uit de kindertijd die hen niet helpen. Negativiteit van anderen absorberen en het in je energieveld achterlaten zal altijd ziekte opwekken. Het moet getransmuteerd of geaard worden.

Sharon: Dank je, Athena.

Athena: Ik zal nog meer over dit onderwerp te zeggen hebben, dat is zeker.

TAAK VOOR DEZE WEEK:

Concentreer je violette vlam of wit licht op negatieve mensen en verwijder het zodra je voelt dat hun stemming verandert. Als ze blijven klagen, snijdt je de koorden door en loop je weg. Je kunt ze niet helpen en je zou in gevaar kunnen komen. Het aantal gehechtheden dat ze hebben zou het probleem kunnen zijn.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥ 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien