Ashtar: Update Gechanneld door Sharon Stewart

Ashtar: Update

Gechanneld door Sharon Stewart – 2 mei, 2021

Ik ben Ashtar Sheran met een boodschap voor de bewoners van de planeet Aarde.

Bij het bekijken van jullie rondetafelgesprekken, het bekijken van het nieuws dat naar voren is gebracht door degenen die op de hoogte zijn in jullie alternatieve gemeenschappen, moeten we jullie zeggen dat jullie allemaal geweldig werk doen bij het informeren van het publiek. Nieuws wordt doorgegeven ondanks grote niveaus van censuur, en de boodschap dringt door tot velen, niet allen, maar velen.

Natuurlijk zijn jullie op de planeet niet op de hoogte van al het Licht, en dit is zoals ik al eerder heb gezegd: omdat jullie collectief maar zoveel Licht kunnen dragen als een collectief.

Informatie verstrekken aan hen die het niet kunnen bevatten is een zinloze poging. Sommigen hebben toegang tot meer informatie dan anderen, en dat is omdat deze personen dat Lichtquotiënt kunnen vasthouden.

En dit is de reden dat het duistere systeem nog niet is opgeheven: omdat velen het nog steeds in stand houden.

Er zijn vertragingen omdat we wachten tot er meer ontwaken, zoals je zegt, en zoals is opgemerkt, is dit een langzaam proces. Maar door je te concentreren op en te klagen over de tijd die het kost, wordt de vertraging alleen maar groter.

Concentreer je in plaats daarvan op wat je wilt zien manifesteren en wees dankbaar voor elke dag die voorbij is gegaan en die je de vooruitgang laat zien die is geboekt. Met de stijgende frequenties van deze maand op de 5e, zullen meer mensen zich bij het Licht voegen en dat is het geval met elke opeenvolgende maand.

Dit is een proces dat jullie zouden omschrijven als “fragiel”. Het is iets waar wij het voortouw in nemen en waar wij heel voorzichtig mee zijn, zodat wij de juiste reactie van de mensen van jullie planeet krijgen.

Het is duidelijk dat de kwaden proberen oorlog te creëren. Dit zou de mensen die nog slapen afleiden, om jullie terminologie te gebruiken, dat er geen andere oorlog gaande is, en er is geen reden om naar de alternatieve nieuwsgemeenschap te luisteren, omdat zij slechts theoretiseren.

Ja, ondanks al het bewijs van het tegendeel. Oorlogen trekken altijd energie aan, vooral omdat ze in levendige kleuren op jullie televisietoestellen worden getoond, hoe meer energie er uit de kijkers wordt getrokken, hoe meer de kijkers gehypnotiseerd blijven en hoe meer energie er in de oorlog wordt gestoken.

De Deep State weet dat ergens op aarde een oorlog beginnen, snel genoeg een wereldoorlog kan veroorzaken. Zo zijn ze al eerder begonnen. Wij zetten ons in om deze oorlogsgebieden tot rust te brengen en vrede te vinden. Wij wensen niet nog een fysieke wereldoorlog voor de mensen van de Aarde.

De eerste mijlpaal op deze reis was het Quantum Financieel Systeem (QFS), dat reeds is ingevoerd. Ontwrichting en ontbinding van het oude Fiat monetaire systeem is aan de gang, en zal vorderen naarmate het wordt toegestaan om dit te doen.

Hoe meer mensen zich realiseren dat hun geld uit deze nieuwe bron komt, het QFS, hoe meer het oude systeem in elkaar zal storten. Als men gelooft dat het is wat het altijd was en er geen verandering is aangebracht, dan zal het oude systeem voor hen overheersen.

Geloof het. Verander je denken om op één lijn te komen met deze Waarheid. Welk systeem wenst u om u van inkomen te voorzien? U hebt nu de keuze.

De uitvoering van het QFS-programma voor de volkeren zal dit jaar doorgaan, en projectgelden zullen worden verstrekt op voorwaarde dat jullie frequentie zich afstemt op een vijfde dimensionale frequentie. Als jullie niet zo uitgelijnd zijn, zullen jullie je projectgeld niet ontvangen.

Er komen extra inkomsten voor de mensen van de aarde. De exacte datum is nog niet bekend gemaakt.

Jullie wereldleiders zijn grotendeels aan boord. Veel van de slechte heersers zijn gearresteerd en vervangen door plaatsvervangers of zij werken samen met de Lichtkrachten. Dit is goed opgemerkt door jullie alternatieve nieuws gemeenschap.

Er is nog steeds een Deep State-bevolkingsgroep in het algemeen, die vecht om hun macht te behouden. Zij zijn nog steeds de daders achter de sabotage, afpersing en omkoping, en deze mensen moeten aan het Licht gebracht worden. Zij blijven buiten de mainstream, maar er zijn nog steeds anderen die weten wie zij zijn en deze anderen moeten naar voren komen om hen als vijanden van het publiek te verklaren.

Jullie vertrouwen nog steeds te veel op het mainstream nieuws. Andere bronnen moeten naar voren komen om de duistere magie op Aarde aan de kaak te stellen.

En wat betreft jullie vaandels, dat is allemaal jullie keuze. Helaas maken sommigen de verkeerde keuze. We mobiliseren medische bedden voor openbaar gebruik, maar op dit moment worden ze gebruikt voor degenen die dienst doen in de diepe ondergrondse bases.

Wij van de Licht krachten naderen jullie planeet steeds meer.

Kijk omhoog om ons ’s nachts in de lucht te zien. Wij zijn daar. We zijn nu zo dichtbij.

Jullie frequentie brengt ons steeds dichterbij. Het is de frequentie van liefde voor ons en voor allen die nu op aarde reizen, die onze schepen naar jullie toe beweegt.

Dit is een reis van liefde en hoe wijder jullie harten zich openen, hoe meer jullie je verbinden met ons en met anderen op de planeet.

Wees in vrede, alles gaat goed. Onthoud dat we van jullie allemaal houden.

Adonai

Ashtar

Vertaling: Martien